Θύμα των γελοίων σεξιστικών προτύπων και της ισότητας των φύλων το Σώμα Πεζοναυτών




Οι γυναίκες που προσλαμβάνονται στο Σώμα Πεζοναυτών δεν είναι υποχρεωμένες να τηρούν τα προβλεπόμενα φυσικά σωματικά πρότυπα καταλληλότητας.


Όπως ανήγγειλε το Σώμα των Πεζοναυτών (Marines Corps) στα ΜΜΕ, έως και σήμερα οι γυναίκες πεζοναύτες δεν ήταν υποχρεωμένες να κάνουν έστω και ένα pull-up (έλξη)! 

Μια υπό προθεσμία εντολή λέει ότι από την 1 Ιανουαρίου 2014, πρέπει να είναι σε θέση να κάνουν τουλάχιστον 3 pull-ups (έλξεις), ως μέρος της εκπαίδευσής τους που έχει καθυστερήσει για τουλάχιστον ένα χρόνο, όπως αναφέρει το FOX NEWS.

Σε αντίθεση με τις θηλυκές συναδέλφους τους, αντίστοιχά οι άνδρες πεζοναύτες, απαιτείται να κάνουν τουλάχιστον 3 έλξεις, ως μέρος των φυσικών κριτηρίων καταλληλότητας (Physical Fitness Test). Αυτή είναι η ελάχιστη απαίτηση για τους άνδρες.

Σε πολλά από τα σχόλια τους, εύλογα πολλοί αναφέρονται πλέον στο σεξισμό κατά των αντρών και της γελοιότητας των προτύπων της ισότητας των φύλων στον στρατό, μιας και το γυναικείο φύλο ΔΕΝ μπορεί να ανταποκριθεί ούτε στην ελάχιστη βασική εκπαίδευση, πόσο μάλλον σε συνθήκες μάχης.   


0 σχόλια:

Τα σχόλια στο blog υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μαζί μας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Our site is at APN Greece Directory
greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων

VISITS