ΤΡΑΓΙΚΟ! Μητέρα κτήνος σκότωσε το παιδί της με κλωτσιές στο κεφάλι για να το συνετίσει


Ανθρωπόμορφο κτήνος! Σκότωσε στο ξύλο με κλωτσιές το παιδί της για να το συνετίσει! 


ΤΡΑΓΙΚΟ! Μητέρα κτήνος σκότωσε το παιδί της με κλωτσιές στο κεφάλι για να το συνετίσει

Η μητέρα αρχικά είχε πει στους αστυνομικούς ότι ο γιος της πέθανε σε μια πτώση από ένα αλογάκι παιχνίδι, αργότερα παραδέχτηκε ότι κλώτσησε το παιδί επανειλημμένα πριν και μετά που αυτό έπεσε, συνέχισε και το χτυπούσε στο κεφάλι του. 

Πρόκειται για ένα τραγικό περιστατικό που έγινε την Παρασκευή στο Albuquerque και για την 38χρονη Synthia Varela - Casaus, που είπε στην αστυνομία ότι ο 9χρονος γιος της χτύπησε στο κεφάλι σε ένα ατύχημα, ενώ τσακωνόταν με τον μικρότερο αδελφό του, σύμφωνα με το KRQE.com.

Το Σάββατο όμως τα πράγματα πήραν άλλη τροπή και η αστυνομία την συνέλαβε.

"Πήγα να τον πειθαρχήσω, και τον κλώτσησα με τον λάθος τρόπο", είπε η Varela-Casaus, "Ήταν ένα ατύχημα".

Μια ποινική καταγγελία περιγράφει ότι το 9χρονο παιδί είχε καψίματα από τσιγάρο στο στήθος, το άνω χείλος του και στην πλάτη, δαγκωματιές στο χέρι και ρήξεις στο κεφάλι και το πρόσωπό του.

Η αστυνομία που πήγε στο σπίτι της περίπου στις 4 το απόγευμα της Παρασκευής, βρήκε το αγόρι κρύο και να μην αναπνέει. Ο θάνατος του παιδιού διαπιστώθηκε σε ένα νοσοκομείο.
Η 38χρονη ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς ότι ο γιος της είχε τσακωθεί με τον μικρότερο αδελφό του πριν πέσει από το αλογάκι και χτύπησε το κεφάλι του.

Κατόπιν εξέτασης των γιατρών διαπιστώθηκαν ότι τραυματισμοί δείχνουν ότι το παιδί είχε υποστεί σωματική κακοποίηση. Είχε ένα συνδυασμό από ουλές και σημάδια πάνω του που ήταν ενδείξεις κακοποίησης.

Το Σάββατο η αστυνομία είπε ότι ήταν σαφές ότι η μητέρα είχε προσπαθήσει να καλύψει έως και την πραγματική ιστορία. Τα αρχεία της αστυνομίας έδειξαν ότι η μητέρα έχει ένα εκτεταμένο ποινικό μητρώο, συμπεριλαμβανομένης και της πορνείας.

0 σχόλια:

Τα σχόλια στο blog υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μαζί μας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Our site is at APN Greece Directory
greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων

VISITS