Γιορτή της γυναίκας του 2014 - ΜΠΑΜΠΑ ΕΛΑ


Γιορτή της Γυναίκας, Διεθνής Ημέρα των Δικαιωμάτων των Γυναικών


Ημέρα των δικαιωμάτων των γυναικών

Γιορτή της γυναίκας, σε μια κοινωνία που έχει τσαλαπατήσει τα δικαιώματα των παιδιών και των ανδρών



Η Παγκόσμια ημέρα της γυναίκας, όπως θεσμοθετήθηκε το 1977 από τον ΟΗΕ, καθιερώθηκε για να θυμίσει, ότι μετά από πολλές θυσίες και άνισους αγώνες, το γυναικείο φύλο κατέκτησε ίσα δικαιώματα με τους άντρες, διεκδίκησε καλύτερες συνθήκες εργασίας καθώς και δικαίωμα ψήφου.

Σε ποιες γυναίκες αναφερόμαστε;


Σε αυτές που διατυμπανίζουν σε όλους ότι σήμερα είναι η Διεθνής Ημέρα των Δικαιωμάτων των Γυναικών. Σε αυτές που κουρέλιασαν και καταχράστηκαν την λέξη "Ισότητα" και ισοπέδωσαν την λέξη "Ισοτιμία" μεταξύ των δύο Φύλων. Σε αυτές που τσαλαπάτησαν τα δικαιώματα των παιδιών και των ανδρών για να ικανοποιήσουν τις δικές τους φιλοδοξίες και τα πάθη τους.

Πώς τολμάνε και γιορτάζουν, την 8η Μαρτίου; 


Όταν σήμερα υπάρχει ραγδαίο αυξανόμενο ποσοστό παιδιών που υποβάλλονται σε σωματική και ψυχική κακοποίηση από τις γυναίκες, κορίτσια που γεννιούνται σε καθεστώς ομηρίας και εκπορνεύονται πριν ακόμα ενηλικιωθούν από τις ίδιες τις μητέρες τους, κοπέλες που χρησιμοποιούνται σαν αντικείμενα από άλλες γυναίκες. Όταν σήμερα η γυναικεία εγκληματικότητα, η βία και η παιδοφιλία, καλπάζει κι έχει φτάσει στα ύψη. 

Για να μην αναφέρουμε και τα εκατομμύρια των αμβλώσεων - εκτρώσεων που γίνονται, με πρωτοβουλία των ίδιων των γυναικών! 
Ας το γιορτάσουν κι αυτό σήμερα στην Γιορτή της Γυναίκας.

Η ισότητα των φύλων και τα δικαιώματα των γυναικών


Η "ισότητα των φύλων" και τα "δικαιώματα των γυναικών" είναι το τελευταίο εύρημα πολλών ευρωπαϊκών κυβερνήσεων υπό την καθοδήγηση του ακραίου φεμινισμού και μισανδρισμού, ο οποίος επιβεβαιώνει την υπεροχή των γυναικών έναντι των ανδρών, και έχει εγκαταστήσει την εσφαλμένη ιδέα ότι η βία είναι αποκλειστικό προνόμιο των ανδρών, και εκδηλώνει σαφώς εχθρότητα προς την "ισότητα". Είναι μια πλάνη, η αληθινή ισότητα είναι η αμοιβαία αποδοχή των φύλων. 

Σήμερα υπάρχει αρκετή ισότητα, τουλάχιστον στο μέτωπο των αμοιβών και των ευκαιριών, αλλά σχεδόν τίποτε δεν έχει γίνει στον τομέα της ανατροφής των παιδιών, την πραγματική απελευθέρωση. Έχουμε πολλές καταπληκτικές, έξυπνες και ισχυρές γυναίκες παντού αλλά τι συμβαίνει με τους άνδρες; Γιατί όλα αυτά έπρεπε να αποβούν εις βάρος τους;

Γυναίκες που τους φούσκωσε τα μυαλά ο φεμινισμός, "δικαιώματα των γυναικών" που σπαταλήθηκαν σε αερολογίες και μεγαλοστομίες ενώ θα έπρεπε να επικεντρωθούν στην αλλαγή της νομοθεσίας. Έχουμε ισότητα στους μισθούς αλλά η πραγματική ισότητα θα έρθει όταν λυθεί το ζήτημα της ανατροφής των παιδιών, τουλάχιστον γι αυτούς που το έχουν πραγματικά ανάγκη.

Τα ψεύτικα στοιχεία για την κακοποίηση και θυματοποίηση των γυναικών


Σήμερα αυτή η "ισότητα" και τα "δικαιώματα" θέλουν να μετατρέψουν τις γυναίκες σε απόλυτα θύματα, ενώ ο άνδρας ορίζεται ως ο μοιραίος δήμιος που επιβάλλεται να αλλάξει, και γρήγορα, την έκφραση της σεξουαλικότητάς τους. Στις δυτικές κοινωνίες, το θύμα είναι ιερό. Για να δείξουνε ότι η γυναίκα είναι λίγο αδύναμο και ανήμπορο ον, δεν διστάζουν να δημοσιεύσουν ψευδή στατιστικά στοιχεία σχετικά με την ενδοοικογενειακή βία.


Στη Γαλλία, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, χωρίς καμία προηγούμενη έρευνα, υποστήριξαν ότι η χώρα είχε το 10% των κακοποιημένων γυναικών, ύστερα το 12 % και στη συνέχεια 14 %. Έτσι, υπάρχει η ιδέα ότι ο άνδρας είναι ένας επικίνδυνος εκτελεστής. Μιλούν για την κατάσταση των γυναικών σε γενικές γραμμές, ως εάν η κατάστασή τους ήταν πανομοιότυπη στη Γαλλία ή το Αφγανιστάν. Είναι μια φάρσα.

Περισσότερες από 200 έρευνες και μελέτες στις ΗΠΑ και τον Καναδά έχουν παράγει ευρήματα που έχουν προστεθεί στην γνώση του κοινού και την αύξηση της κατανόησης στους πολιτικούς κύκλους. Αλλά είναι ακριβώς το πεδίο των οικογενειακών πολιτικών που προσφέρει επίμονη αντίσταση στην ίδια την ουσία αυτής της έρευνας, δηλαδή, ότι οι γυναίκες συμπεριφέρονται ακριβώς το ίδιο επιθετικά και βίαια με τους άνδρες, ακόμα και λίγο πιο συχνά. Αυτό ισχύει επίσης και για την συμπεριφορά τους προς τα παιδιά τους, ιδιαίτερα εμφανές κατά τις φάσεις του διαζυγίου που έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε βία.


Ο λόγος είναι ότι η αποτελεσματικότητα των Καταφυγίων Γυναικών ΔΕΝ παρακολουθείται. Ταυτόχρονα, η στατιστική χρησιμοποιήθηκε για να διαδώσει το έργο τους. Τα Καταφύγια Γυναικών δεν είναι σε θέση να παρέχουν αυτού του είδους την επαγγελματική παρέμβαση, λόγω της ιδεολογίας τους: βλέπουν τον άνδρα ως εχθρό κάθε γυναίκας. Γι' αυτά, είναι αυτονόητο ότι οι γυναίκες δεν συμμετέχουν σε βίαιες πράξεις. Σύμφωνα με την ιδεολογία που ευαγγελίζονται στα Καταφύγια Γυναικών, αυτό είναι πάντα δεδομένο, και η αμοιβαία συνομιλία μεταξύ της γυναίκας και του συντρόφου της είναι περιττή. Για το σκοπό αυτό, οι γυναίκες είναι πολιτικά χειραγωγημένες σε ρόλο θύματος και οι άνδρες συλλογικά δυσφημούνται.

Δικαίωμα να δολοφονούν τα αγέννητα μωρά τους και καλλιέργεια μίσους για τον άνδρα



Σύμφωνα με την έκθεση της Επιτροπής για τα Δικαιώματα των Γυναικών, τα βιβλία αυτά είναι κακά για την μελλοντική ζωή των παιδιών, ιδιαίτερα στα κορίτσια, και την προώθηση της λάθος συμπεριφοράς. Στο μέλλον, μπορεί να τα αποτρέψει από την οικοδόμηση μιας σταδιοδρομίας. Η λέξη "αρνητικό" της έκθεσης είναι συνώνυμη με τη λέξη "παραδοσιακό". 
Με την πάροδο του χρόνου, η απαγόρευση θα επεκταθεί και στην τηλεόραση και τη διαφήμιση. Μέχρι στιγμής, αποφασίστηκε να αρχίσει με τα σχολικά βιβλία.


Γιορτή της γυναίκας στην Ελλάδα


Στην Ελλάδα οι γυναίκες μπορούν άφοβα, υπό την αιγίδα της Πολιτείας και της Δικαιοσύνης, να γιορτάζουν την "Γιορτή της Γυναίκας" κάθε μέρα κι όχι μόνο στις 8 του Μάρτη, αφού το 69 % των Ελληνίδων το αποφεύγουν τα αρσενικά, οι δε υπόλοιπες κερατώνουν τους συζύγους ή συντρόφους τους κατά κόρον

Οι Ελληνίδες μπορούν επίσης να γιορτάσουν σήμερα, το δικαίωμά τους στην πρώτη θέση της σωματικής κακοποίησης, της παραμέλησης και εγκατάλειψης των παιδιών τους, την πανευρωπαϊκή πρώτη θέση στην σωματική κακοποίηση των ανδρών και στην ενδοοικογενειακή βία, τον θρίαμβο τους στις Δικαστικές Αποφάσεις Επιμέλειας Παιδιών και Διατροφής, το δικαίωμα τους στην καλπάζουσα γυναικεία εγκληματικότητα, καθώς και τις 40.000 και πλέον Εκτρώσεις Ετησίως στα κορίτσια κάτω των 18 ετών στην Ελλάδα.

Επίλογος


Ημέρα πένθους, θλίψης, περισυλλογής και αυτοκριτικής θα έπρεπε να είναι η σημερινή για τις γυναίκες. Θα πρέπει να αναθεωρήσουν ότι τα "γυναικεία δικαιώματα" και η "ισότητα των φύλων" δεν σημαίνει κατάχρηση της ΙΣΟΤΙΜΙΑΣ των φύλων. Η θηλυκότητα εξαρτάται μόνο από τον πολιτισμό, όπως και η μητρική αγάπη δεν είναι έμφυτη, η τρυφερότητα της μητέρας γεννιέται από την επαφή με το παιδί. Η σημερινή "γιορτή" είναι το αποτέλεσμα της σύγχυσης μεταξύ της ισότητας και της ισοτιμίας. Η αληθινή ισότητα είναι η αμοιβαία αποδοχή των διαφορετικοτήτων, των ανδρών και των γυναικών.


0 σχόλια:

Τα σχόλια στο blog υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μαζί μας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Our site is at APN Greece Directory
greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων

VISITS