ΦΟΒΕΡΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Έρευνα: Τα Καταφύγια Γυναικών είναι Εστίες Μισανδρισμού και Λειτουργούν ΜΟΝΟ για να παίρνουν τις Κρατικές Επιχορηγήσεις


Τα Καταφύγια Γυναικών είναι Εστίες Μισανδρισμού και Λειτουργούν ΜΟΝΟ για να παίρνουν τις Κρατικές Επιχορηγήσεις.


Τα Καταφύγια Γυναικών είναι Εστίες Μισανδρισμού

Σε μια άκρως φοβερή αποκάλυψη οδήγησε μια έρευνα για τα Καταφύγια Γυναικών, που έγινε κατόπιν παραγγελίας της Επιτροπής Οικογενειακών Υποθέσεων της Γερμανικής Βουλής.



Η Επιτροπή Οικογενειακών Υποθέσεων της Γερμανικής Βουλής έχει αποφασίσει να επανεξετάσει το ζήτημα του κατά πόσον τα Καταφύγια Γυναικών θα πρέπει να λαμβάνουν εγγυήσεις χρηματοδοτήσεων μέσω της Γερμανικής Ομοσπονδιακής κυβέρνησης. 


Ως συνήθως, οι εγγυήσεις χρηματοδότησης βασιζόταν σε τίποτα περισσότερο, παρά στο βολικό στατιστικό στοιχείο ότι "μια στις τέσσερις γυναίκες θα γίνει το θύμα μιας βίας σχέσης κάποια στιγμή στη ζωή της".

Δεδομένου ότι δεν υπάρχουν συγκρίσιμα δεδομένα που θα ισχύουν και για τους άνδρες, ο αριθμός είναι ελάχιστα κατάλληλος για την νομιμοποίηση των Καταφυγίων Γυναικών. Μέχρι τώρα, γινόταν αναφορά στο ρόλο των γυναικών ως θύματα, και η χρηματοδότηση των ιδρυμάτων ανανεωνόταν αυτόματα. 

Η αποτελεσματικότητα των Καταφυγίων Γυναικών ΔΕΝ παρακολουθείται. Ταυτόχρονα, η στατιστική χρησιμοποιήθηκε για να διαδώσει το έργο τους.


Όταν τα Καταφύγια Γυναικών για πρώτη φορά άνοιξαν πριν από περισσότερα από 20 χρόνια, το αντικείμενο ήταν να εστιάσει την προσοχή του κοινού σχετικά με την εμπειρία της βίας από τη σκοπιά μιας γυναίκας. Σήμερα όμως, οι επιστήμονες γνωρίζουν περισσότερα από ότι γινόταν πριν από 25 χρόνια για τη δυναμική μιας συζυγικής σχέσης που προκαλούν τη βία. 

Περισσότερες από 200 έρευνες και μελέτες στις ΗΠΑ και τον Καναδά έχουν παράγει ευρήματα που έχουν προστεθεί στην γνώση του κοινού και την αύξηση της κατανόησης στους πολιτικούς κύκλους. Αλλά είναι ακριβώς το πεδίο των οικογενειακών πολιτικών που προσφέρει επίμονη αντίσταση στην ίδια την ουσία αυτής της έρευνας, δηλαδή, ότι οι γυναίκες συμπεριφέρονται ακριβώς το ίδιο επιθετικά και βίαια με τους άνδρες, ακόμα και λίγο πιο συχνά. Αυτό ισχύει επίσης και για την συμπεριφορά τους προς τα παιδιά τους. 

Είναι ιδιαίτερα εμφανές κατά τις φάσεις του διαζυγίου που έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε βία. Όλες οι υπηρεσίες παροχής συμβουλών θα πρέπει να αναμένεται ότι θα συμβάλουν στον περιορισμό της βίας, έτσι ώστε τα παιδιά, πάνω απ' όλα, δεν γίνονται ενεργά ή παθητικά εμπλεκόμενα στα βίαια επεισόδια μεταξύ των γονέων τους.

Τα Καταφύγια Γυναικών δεν είναι σε θέση να παρέχουν αυτού του είδους την επαγγελματική παρέμβαση, λόγω της ιδεολογίας τους: βλέπουν τον άνδρα ως εχθρό κάθε γυναίκας.


Γι' αυτά, είναι αυτονόητο ότι οι γυναίκες δεν συμμετέχουν σε βίαιες πράξεις. Σύμφωνα με την ιδεολογία που ευαγγελίζονται στα Καταφύγια Γυναικών, αυτό είναι πάντα δεδομένο, και η αμοιβαία συνομιλία μεταξύ της γυναίκας και του συντρόφου της είναι περιττή. Για το σκοπό αυτό, οι γυναίκες είναι πολιτικά χειραγωγημένες σε ρόλο θύματος και οι άνδρες συλλογικά δυσφημούνται. 
Κατά συνέπεια, οι διαμένουσες των Καταφυγίων Γυναικών τους επιτρέπεται να βιώσουν μόνο οι ίδιες ως θύματα και όχι ως συμμετέχοντες σε μια σχέση που έχει μετατραπεί βίαια.

Τα Καταφύγια Γυναικών αντιπροσωπεύουν έναν κόσμο όπου η χαρά της ζωής λείπει, ενώ οι προσπάθειες για την επίλυση των συγκρούσεων σε μια σχέση έχουν αντικατασταθεί από υπαρξιακή απελπισία ή ακόμα και μίσος για τον εαυτό τους. 

Η Μισανδρία φαίνεται να προσφέρει μια διέξοδο.


Αυτή η καταπιεστική ατμόσφαιρα αντιπροσωπεύει σίγουρα το υψηλό ποσοστό του κύκλου εργασιών των εργαζομένων σε Καταφύγια Γυναικών και την διχόνοια μέσα στις ομάδες εργασίας. 

Μπορεί να υπάρχουν καταφύγια που έχουν αποχωριστεί από το ιδεολογικό έρμα τους, αλλά ακόμα και ο όρος "Καταφύγιο Γυναικών" από μόνος του εμπεριέχει πάντα την καταστροφική ιδεολογία του ριζοσπαστικού φεμινισμού, σύμφωνα με την οποία οι σχέσεις μεταξύ ανδρών και γυναικών, που χαρακτηρίζονται από το αντίστοιχο καθεστώς τους, ως θύματος και του δράστη. Σύμφωνα με αυτό, οι γυναίκες μπορούν να μην κάνουν τίποτα και οι άνδρες να είναι απολύτως υπεύθυνοι. 

Έτσι, τα Καταφύγια Γυναικών διαιωνίζουν την καταστροφή της επικοινωνίας στο πλαίσιο συμπράξεων ως πολιτικό σχέδιο στο πλαίσιο της συζήτησης των δύο φύλων.


Τι προτείνουν οι Γερμανοί; 


Μετά την Αποτυχία και της Αναχρονιστικής Λειτουργίας των Καταφυγίων Γυναικών για ιδιοτελείς οικονομικούς σκοπούς, που ΔΕΝ έχουν κανένα πλέον λόγο ύπαρξης, αφού ΔΕΝ βοηθούν ουσιαστικά την Οικογένεια και τα προβλήματα που προκύπτουν, οι Γερμανοί προτείνουν την ίδρυση Οικογενειακών Συμβουλευτικών Κέντρων, που θα βοηθούν και τις γυναίκες και τους άνδρες και θα επιτελούν έργο για την προστασία των παιδιών.


ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΕΙΤΕ !!!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΗΣ DIE WELT.

Στην Ελλάδα όμως συνεχίζουν και ΣΚΟΡΠΑΝΕ εκατομμύρια ευρώ για την ίδρυση Καταφυγίων Γυναικών και Διαιωνίζουν την Μισανδρία για ιδιοτελής οικονομικούς και για πολιτικούς σκοπούς!

0 σχόλια:

Τα σχόλια στο blog υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μαζί μας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Our site is at APN Greece Directory
greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων

VISITS