ΣΕΞΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Γ.Γ. ΙΣΟΤΗΤΑΣ. ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ, ΑΦΕΝΤΕΣ

ΟΤΙ ΠΙΟ ΣΕΞΙΣΤΙΚΟ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΑΒΑΣΕΙ..ΚΑΙ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ Γ.Γ. ΙΣΟΤΗΤΑΣ, ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΙ.


ΣΕΞΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Γ.Γ. ΙΣΟΤΗΤΑΣ


Σε μια άνευ προηγουμένου άκρως Φεμινιστική, Μίσανδρη και Σεξιστική ανακοίνωση προέβηκε η Γ.Γ. Ισότητας (που την πληρώνουν οι Έλληνες φορολογούμενοι), που δήθεν κόπτεται για την "ισότητα των φύλων" ενώ στην πραγματικότητα κι από αυτά που θα διαβάσετε, μόνο το αντίθετο εξυπηρετεί.


Ο οποιοσδήποτε καταλαβαίνει ότι πρόκειται για ένα απόλυτο προπαγανδιστικό, φεμινιστικό, σεξιστικό κείμενο εναντίον όλων των αρσενικών ανεξαιρέτου ηλικίας.

Την διαβάσαμε ΕΔΩ.


Ο ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟΣ ΤΙΤΛΟΣ ΜΙΑΣ ΑΘΛΙΑΣ ΣΕΞΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ.


ΣΕΞΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Γ.Γ. ΙΣΟΤΗΤΑΣ


Από τον τίτλο και μόνο φαίνεται το μίσος και η ΔΙΑΚΡΙΣΗ λόγω Φύλου, ενώ αφήνουν να εννοηθεί ότι το 40% των δολοφονιών αφορούν την Ελλάδα.

"Καλεί τα ΜΜΕ να σταματήσουν να παράγουν θύτες"... και οι θύτριες? δεν υπάρχουν "θύτριες" στην Ελλάδα? Προφανώς για την Γ.Γ. Ισότητας, γυναίκες-σύζυγοι δολοφόνοι δεν υφίστανται.

Αποκλείει δηλαδή τελείως σεξιστικά η Γ.Γ. Ισότητας το γεγονός ότι στην Ελλάδα υπάρχουν και ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ γυναίκες που έχουν διαπράξει δολοφονίες κατά των συζύγων/συντρόφων τους, με πρόσφατο θύμα τον αδικοχαμένο διαζευγμένο πατέρα που η πρώην σύζυγός του τοποθέτησε το πτώμα του στην κατάψυξη του σπιτιού, του αφαίρεσε ΧΙΛΙΑΔΕΣ ευρώ απο τον τραπεζικό του λογαριασμό και πήρε το παιδί του και το εξαφάνισε στην Βουλγαρία, ενώ ακόμη την αναζητούν οι αστυνομικές αρχές.


Η ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΡΑΓΙΚΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.


ΣΕΞΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Γ.Γ. ΙΣΟΤΗΤΑΣ


Εδώ φαίνεται η ΣΚΟΠΙΜΗ παραπλάνηση του τίτλου για να τσιμπήσουν οι αφελείς.
Σκόπιμα αφήνουν να διαφανεί ότι το ποσοστό αφορά την Ελλάδα, αλλά εντός της ανακοίνωσης αναφέρονται στο "ΔΙΕΘΝΩΣ".
Βέβαια αυτό βολεύει την ΤΡΙΣΑΘΛΙΑ, ΜΙΣΑΝΔΡΗ φεμινιστική προπαγάνδα και σε καμία περίπτωση δεν αφορά την "ισότητα των φύλων". 

Πρώτα από όλα δεν αναφέρουν στην ανακοίνωση την πηγή ή την έρευνα από την οποία προέκυψε το ποσοστό του 40% ΔΙΕΘΝΩΣ. Άρα το ποσοστό είναι υπό αμφισβήτηση και πιθανόν προϊόν εξαπάτησης των αναγνωστών.

Δεύτερον, η λέξη "ΔΙΕΘΝΩΣ" συμπεριλαμβάνει, τις Ασιατικές Ισλαμικές χώρες, τις Αφρικανικές χώρες, χώρες της Ν. Αμερικής κλπ που λόγω των θρησκευτικών τους αντιλήψεων και της γενικότερης κουλτούρας των λαών αυτών, πιθανόν οι γυναίκες να είναι σε μεγαλύτερο ποσοστό θύματα δολοφονιών. 
Και λέμε "πιθανόν", από την στιγμή που ΣΚΟΠΙΜΩΣ η Γ.Γ. Ισότητας δεν αναφέρει από ποια πηγή ή έρευνα προέκυψε το ποσοστό του 40%, πιθανόν να προέρχεται κι από την καλπάζουσα φαντασία στα πλαίσια της φεμινιστικής μίσανδρης προπαγάνδας. 

Τρίτον, εκμετάλλευση των δυο τραγικών πρόσφατων περιστατικών που τα πραγματικά θύματα είναι τα παιδιά κι όχι οι γονείς λόγω φύλου. Η άθλια προπαγανδιστική ανακοίνωση της Γ.Γ. Ισότητας δεν αναζητά τα αίτια που οδηγούν τους γονείς να διαπράττουν δολοφονίες και οι οποίες ίσως να είχαν επιλυθεί αν το κράτος νομοθετούσε για την ΚΟΙΝΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ των Παιδιών, μιας και ως γνωστό η μόνιμη διαμάχη μεταξύ των γονέων που βρίσκονται πριν του σταδίου του χωρισμού αλλά κι έπειτα, είναι η επιμέλεια των παιδιών. 

Την Γ.Γ. Ισότητας δεν την ενδιαφέρει το μέλλον των παιδιών που στο τέλος μένουν ορφανά από γονείς, την ενδιαφέρει μόνο το πως θα θεωρηθούν ένοχοι ΟΛΟΙ ανεξαιρέτως όσοι είναι αρσενικού φύλου κι αυτό θα το δείτε λίγο παρακάτω στην ανακοίνωση της. 

Η Γ.Γ. Ισότητας έκλεισε, επιλεκτικά και ρατσιστικά, τα μάτια στο τρίτο πρόσφατο θύμα συζυγικής βίας στην Ελλάδα, επειδή ήταν ένας διαζευγμένος πατέρας. Όπως το ίδιο έχει κάνει και σε άλλα θύματα συζυγικής βίας, μόνο και μόνο επειδή είναι άνδρες. 
Όπως γίνεται κατανοητό η "ισότητα" πήγε περίπατο στην Γ.Γ (δήθεν) ισότητας.

Τέταρτον, ας δούμε τι συμβαίνει "ΔΙΕΘΝΩΣ". Στον σοκαριστικό αριθμό των 5,365,000 ανδρών ανέρχονται τα θύματα ενδοοικογενειακής βίας από τις συντρόφους τους, τους τελευταίους 12 μήνες, συγκριτικά με τις 4,741,000 γυναίκες θύματα. Αυτά είναι τα στατιστικά στοιχεία που έδωσε το CDC (εθνική υπηρεσία στατιστικής των ΗΠΑ) και τα αποτελέσματα προέκυψαν έπειτα από περισσότερες 18.000 διαφορετικές τηλεφωνικές έρευνες που διενεργήθηκαν στις ΗΠΑ.

Πέμπτον, η ανακοίνωση της Γ.Γ. Ισότητας αναφέρει γενικά κι αόριστα όπως αποδείξαμε παραπάνω, ένα υπο αμφισβήτηση ποσοστό και αφορά συζύγους/συντρόφους. 
Αυτό όμως που αποκρύπτει η Γ.Γ. Ισότητας είναι ότι στο υπο αμφισβήτηση ποσοστό, αυτοί οι σύζυγοι-δράστες δεν είναι απαραίτητα αρσενικού φύλου, μπορεί να είναι και θηλυκού φύλου όταν πρόκειται για ομόφυλο ζευγάρι λεσβιών. Δηλαδή ο σύντροφος-σύζυγος που αναφέρεται στην ανακοίνωση και στις δυο περιπτώσεις είναι θηλυκού γένους. 

Τα πρόσφατα αποτελέσματα έρευνας έδειξαν ότι το 78% των λεσβιών αναφέρουν ότι χρειάστηκε να αμυνθούν ή να ανταποδώσουν την βία της κακοποιού συντρόφου τους βλέπε ΕΔΩ


ΣΕΞΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Γ.Γ. ΙΣΟΤΗΤΑΣ.


ΣΕΞΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Γ.Γ. ΙΣΟΤΗΤΑΣ

Εδώ φαίνεται πλέον ξεκάθαρα η ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΛΟΓΩ ΦΥΛΛΟΥ σε ότι αφορά την ενδοοικογενειακή βία. Η ενδοοικογενειακή βία δεν έχει μόνο γυναίκες νεκρές, αντιθέτως στην Ελλάδα έχει και πολλά θύματα που είναι άνδρες, που επίσης αφήνουν ορφανά παιδιά (πρόσφατο περιστατικό ήταν με τον διαζευγμένο πατέρα που η πρώην σύζυγός του τον έβαλε στην κατάψυξη). Συνήθως τα περιστατικά αυτά που έχουν θύματα άνδρες-πατέρες τα Μαζικά Μέσα Ενημέρωσης δεν τα αναδεικνύουν κι ας είναι γνωστά στις κατά τόπον κοινωνίες. 


ΣΥΖΥΓΙΚΗ ΚΑΙ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΒΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.


ΣΕΞΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Γ.Γ. ΙΣΟΤΗΤΑΣ

Πράγματι τα στερεότυπα πρέπει να ανατραπούν και η νοοτροπία που θέλει να παρουσιάζει πάντα την γυναίκα ως θύμα και τον άνδρα ως δράστη στην ενδοοικογενειακή βία στην Ελλάδα, ενώ ισχύει το αντίθετο. 

Η ενδοοικογενειακή βία κατά των ανδρών από τις συζύγους τους, στην χώρα μας είναι αδιαμφισβήτητη και υπαρκτή, τα περιστατικά το επιβεβαιώνουν, πολλά από αυτά αποκρύπτονται συντονισμένα και συστηματικά από τα ΜΜΕ και τις δικαστικές αρχές για λόγους που όλοι λίγο πολύ γνωρίζουμε. 

Το παράλογο όμως είναι ότι η πολιτεία και η Γ.Γ. Ισότητας, δεν αναδεικνύουν και δεν προστατεύουν τους άνδρες θύματα ούτε και υπάρχει ανάλογο δίκτυο προστασίας (καταφύγιο για άνδρες θύματα, γραμμές sos κλπ) παρόλο που τα περισσότερα θύματα είναι άνδρες.


Η έρευνα για την ενδοοικογενειακή βία στην Ελλάδα.


ενδοοικογενειακη βια στην ελλαδα


ΕΥΡΗΜΑ-ΕΚΠΛΗΞΗ. Άνδρες τα περισσότερα θύματα!

Σύμφωνα λοιπόν με την έρευνα DOVE (Domestic Violence in Europe) και τον διευθύνων σύμβουλο της Εταιρείας Ερευνών και Επικοινωνίας MARC, η οποία πραγματοποίησε την έρευνα στη χώρα μας για λογαριασμό της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Υγείας, στην οποία για πρώτη φορά συμμετείχαν και άνδρες, το 72% των ανδρών έναντι του 70,7% των γυναικών δήλωσαν ότι σε διάστημα ενός έτους υπέστησαν ψυχολογική κακοποίηση τουλάχιστον μία φορά και το 31,7% των ανδρών και 23,4% των γυναικών σωματική επίθεση. 

Η Γ.Γ. Ισότητας δεν την γνωρίζει αυτή την έρευνα; Φυσικά και την γνωρίζει αλλά την αποκρύπτει, από την στιγμή που εμφανίζονται οι άνδρες ως τα πολυπληθέστερα θύματα της ενδοοικογενειακής βίας στην Ελλάδα και που η Γ.Γ. Ισότητας ΔΕΝ επιτελεί το σκοπό για τον οποίο υφίσταται, την "ισότητα".

Ας μας απαντήσει η Γ.Γ. Ισότητας, ποιός είναι ο λόγος που δεν υπάρχει στην Ελλάδα ούτε ένα Καταφύγιο ή Κέντρο Συμβουλευτικής για άνδρες θύματα της ενδοοικογενειακής βίας;


Ο ΜΙΣΑΝΔΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ


ΣΕΞΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Γ.Γ. ΙΣΟΤΗΤΑΣ

Ως επίλογο αυτής της άθλιας ανακοίνωσης, η Γ.Γ. Ισότητας άφησε να εκτεθεί όλο το μίσος και ο σεξισμός κατά των ανδρών. Αποκαλεί τους άνδρες "αφέντες", δηλαδή στην ουσία χαρακτηρίζει και τα σημερινά παιδιά που στο μέλλον θα γίνουν άνδρες και πατέρες (υπόψη ότι δυο από τα παιδάκια των τραγικών περιστατικών είναι αγοράκια δηλαδή μελλοντικοί άνδρες-πατέρες).  

Μιλάει για υποτίμηση ψυχολογική και οικονομική των γυναικών που ζητούν διαζύγιο, ενώ την ίδια στιγμή είναι πασίγνωστο ότι αυτός που υποτιμάται ΠΑΝΤΑ από γονέα σε επισκέπτη στα παιδιά του και υφίσταται οικονομική αφαίμαξη μέσω των υπέρογκων χρηματικών διατροφών στις περιπτώσεις διαζυγίου, είναι ο άνδρας - πατέρας, ο σύζυγος. 

Μιλάει για ιδιοκτησία, ενώ την ίδια στιγμή τα παιδιά στην Ελλάδα θεωρούνται από την δικαιοσύνη ως κτήμα της μητέρας και στην περίπτωση του διαζυγίου χρησιμοποιούνται ως όπλα εκβιασμού και απειλών εναντίον του πατέρα. Είναι γνωστές οι φράσεις "θα πάρω τα παιδιά και θα φύγω", "δεν θα ξαναδείς τα παιδιά σου" κλπ. 

Μιλάει για παιδιά "πεντάρφανα". Τα παιδιά στην περίπτωση διαζυγίου μένουν ορφανά από πατέρα, ενώ ο πατέρας τους είναι εν ζωή. Το ίδιο πεντάρφανα είναι τα παιδιά των αδικοχαμένων μπαμπάδων που δολοφονήθηκαν από τις συζύγους τους. 

Άποψη μας είναι, όπως ήταν και παλιότερα, ότι η Γ.Γ. Ισότητας θα πρέπει να καταργηθεί, η κατάπτυστη σεξιστική ανακοίνωση της απέδειξε για άλλη μια φορά ότι δεν επιτελεί κοινωνικό έργο, και την πληρώνουν οι Έλληνες φορολογούμενοι. 

Η Γ.Γ. Ισότητας κάνει Διάκριση Λόγω Φύλου κι επιχειρεί να χαρακτηριστούν όλοι ανεξαιρέτως οι άνδρες ως δράστες της ενδοοικογενειακής βίας λόγω φύλου, απόψεις σαν κι αυτές μόνο παρανοϊκά άτομα θα μπορούσαν να τις εκφράσουν. 

0 σχόλια:

Τα σχόλια στο blog υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μαζί μας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Our site is at APN Greece Directory
greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων

VISITS