12 Μήνες άδεια Πατρότητας με πλήρεις αποδοχές σε όλους τους νέους μπαμπάδες, προσφέρει το αφεντικό της Virgin, Richard Branson.

Το αφεντικό της Virgin, Richard Branson προσφέρει στους νέους μπαμπάδες έως 12 μήνες άδεια πατρότητας με πλήρεις αποδοχές. Η προσφορά στους άνδρες εργαζόμενους στην Virgin, φαίνεται να είναι η πιο γενναιόδωρη αντιμετώπιση της άδειας πατρότητας στην Βρετανία.


αδεια πατροτητας, μπαμπαδες


Οι νέοι μπαμπάδες που απασχολούνται στην Virgin θα είναι σε θέση να έχουν άδεια πατρότητας διάρκειας έως και ένα χρόνο με πλήρεις αποδοχές, ανακοίνωσε ο ιδρυτής της εταιρείας, Sir Richard Branson.



Η προσφορά αφορά τους εργαζόμενους και των δύο φύλων, και υπερβαίνει κατά πολύ τους νέους νόμους για την από κοινού γονική άδεια, που τέθηκε σε ισχύ τον Απρίλιο στην Βρετανία. Σύμφωνα με τη νέα νομοθεσία, οι μητέρες και οι πατέρες μπορούν να μοιραστούν έως 50 εβδομάδες γονικής άδειας μεταξύ τους, κατά το δοκούν.

Στην Virgin, οι άνδρες που απασχολούνται στην εταιρεία για τουλάχιστον τέσσερα χρόνια θα δικαιούνται άδεια πατρότητας με πλήρεις αποδοχές για ένα ολόκληρο έτος. Εκείνοι που απασχολούνται στην Virgin για δύο χρόνια ή λιγότερο θα λάβουν το 25 τοις εκατό του μισθού τους.

Σε δήλωσή του, ο Sir Richard Branson είπε, "Εάν φροντίσετε τους εργαζόμενους σας, αυτοί θα φροντίσουν για την επιχείρησή σας. Ως πατέρας και τώρα ως παππούς με τρία υπέροχα εγγόνια, γνωρίζω πώς το πρώτο έτος της ζωής ενός παιδιού είναι μαγικό, αλλά και πόσο σκληρή δουλειά χρειάζεται."

Οι περισσότεροι μπαμπάδες «δεν θέλουν κοινή γονική άδεια».


Ωστόσο, σύμφωνα με την Independent, αυτή η προσφορά, μέχρι τώρα είναι διαθέσιμη μόνο σε υπαλλήλους της Virgin που απασχολούνται στον τομέα της διαχείρισης, της αδειοδότησης και των επενδύσεων της Virgin Group, η οποία απασχολεί λιγότερους από 140 εργαζόμενους.

Πέρυσι, ο Sir Richard ανακοίνωσε ότι προσφέρει στους υπαλλήλους την ευκαιρία να πάρουν απεριόριστες διακοπές όλο το χρόνο, σε μια προσπάθεια να ενισχύσει το ηθικό, τη δημιουργικότητα και την παραγωγικότητα.

Γράφοντας στο blog του την εποχή εκείνη, το αφεντικό της Virgin είπε: 
«Εναπόκειται στον εργαζόμενο μόνο για να αποφασίσει εάν και όταν αυτός ή αυτή αισθάνεται να πάρει άδεια λίγες ώρες, μια μέρα, μια εβδομάδα ή ένα μήνα, το προαπαιτούμενο είναι ότι πρόκειται να το κάνουν μόνο όταν αισθάνονται εκατό τοις εκατό σίγουροι ότι αυτοί και η ομάδα τους είναι ενημερωμένοι για κάθε έργο και ότι η απουσία τους με οποιοδήποτε τρόπο δεν θα βλάψει την επιχείρηση. - ή, για εκείνο το θέμα, τη σταδιοδρομία τους».

0 σχόλια:

Τα σχόλια στο blog υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μαζί μας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Our site is at APN Greece Directory
greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων

VISITS