Φροντιδα, η αληθινη δυναμη ενος μπαμπα - Βιντεο

Η Φροντιδα, ειναι το κυριο χαρακτηριστικο των σημερινων μπαμπαδων.


πατερας, μπαμπας


Όλοι γνωρίζουμε σήμερα ότι οι άνδρες έχουν αγκαλιάσει τους ρόλους της φροντίδας, περισσότερο από ποτέ, κι ότι οι εμπειρίες αυτές εκπληρώνονται και ενισχύονται με την πατρότητα.


Το βίντεο για το Dove Men + Care δείχνει όλες τις στιγμές που συνθέτουν την πατρότητα και όλους τους διαφορετικούς τρόπους που τα παιδιά καλούν τους μπαμπάδες τους. Από τα χαρούμενα ξεφωνητά που κάνουν όταν ο πατέρας γυρίζει στο σπίτι από την εργασία μέχρι τις στιγμές που τα παιδιά πανικοβάλλονται και φωνάζουν τον μπαμπά για να τα σώσει. 

Ο πατέρας, ο μπαμπάς είναι αυτός που θα σκουπίσει την μύτη σας από καταρροή, θα σας διδάξει πώς να δέσετε τα παπούτσια σας και σας έδωσε αμέτρητες βόλτες πάνω στην πλάτη του. Και τώρα, η νέα διαφήμιση του Dove Super Bowl έρχεται να σας υπενθυμίσει πόσο αγαπάτε τον πατέρα σας και δείχνοντας ότι η Φροντίδα είναι η αληθινή δύναμη των μπαμπάδων παντού.

Δείτε το καταπληκτικό βίντεο.


0 σχόλια:

Τα σχόλια στο blog υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μαζί μας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Our site is at APN Greece Directory
greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων

VISITS