Τον κατηγόρησε για βιασμό, επειδή της έριξε χυλόπιτα!!!


Της έριξε "χυλόπιτα" μέσα σε κλαμπ και για να τον εκδικηθεί τον κατηγόρησε για βιασμό!


ψευτικη κακοποιηση


Τον κατηγορησε για βιασμό επειδη ενιωσε ... "περιφρονηση"!



Είμαστε σίγουροι ότι κι αυτή η "λαμπρά" νέα, ανήκει στο ποσοστό της πρόσφατης έρευνας στις Μια στις Τρεις "κακοποιημένες" γυναίκες στην Ευρώπη ή ότι ανήκει στις Δυο στις Τρεις που ισχυρίζονται ψευδώς κακοποίηση! Τα συμπεράσματα δικά σας!!!


Μια 22χρονη από την Ιρλανδία ισχυρίστηκε ότι είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά από έναν άνδρα που γνώρισε σε ένα κλαμπ. Η ίδια είχε πει ότι ο άνδρας την άρπαξε και την έσυρε έξω, όπου και της επιτέθηκε, όπως αναφέρει το www.belfasttelegraph.co.uk

Ωστόσο, από την έρευνα της αστυνομίας στο βίντεο κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης, διαπιστώθηκε ότι η 22χρονη έφυγε μόνη της από το νυχτερινό κέντρο και μπήκε σε ένα ταξί. Το κόστος της έρευνας της αστυνομίας, το οποίο ανέρχεται σε £ 10.000 λίρες, διαπίστωσε επίσης ότι ο κατηγορούμενος δεν άφησε το νυχτερινό κέντρο διασκέδασης. Η ίδια η 22χρονη αργότερα παραδέχθηκε ότι έφτιαξε την ιστορία από μόνη της!

Άφωνο έμεινε το δικαστήριο του Crown Court να ακούει την 22χρονη Lisha Tait που ισχυρίστηκε ότι είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά αφού είχε εισπράξει μια ερωτική "χυλόπιτα" σε ένα νυχτερινό κέντρο διασκέδασης, κλαμπ, στο Μπέλφαστ, από έναν άνδρα.

Η 22χρονη, από το Laurel Lodge, ομολόγησε την ενοχή της για την διαστρέβλωση της απονομής της δικαιοσύνης. Η κατηγορία εναντίον της αφορούσε ψευδής έκθεση και δύο ψευδείς γραπτές δηλώσεις στην αστυνομία, στις ημερομηνίες μεταξύ 6 Ιουλίου και της 15ης Αυγούστου του 2013.

Ο εισαγγελέας δήλωσε ότι η σειρά των περιστατικών ξεκίνησε τις πρώτες πρωινές ώρες της 7ης Ιουλίου του περασμένου έτους, όταν η αστυνομία έλαβε μια κλήση από την Υπηρεσία Ασθενοφόρων Οχημάτων που είχε σχέση με την αναξιοπαθούντα γυναίκα.

Η Tait μεταφέρθηκε σε ένα Κέντρο για θύματα Σεξουαλικής Επίθεσης όπου εξετάστηκε και έκανε μια επίσημη καταγγελία υποστηρίζοντας είχε πέσει θύμα βιασμού από έναν άνδρα που γνώριζε, έξω από ένα νυχτερινό κέντρο, κλαμπ.

Ο εισαγγελέας επίσης δήλωσε ότι στις 13 Αυγούστου του περασμένου έτους, η Tait έκανε επίσης μια γραπτή δήλωση, υποστηρίζοντας ότι ο άνδρας είχε μιλήσει μαζί της στο κλαμπ, πριν την αρπαγή της και την σεξουαλική επίθεση εναντίον της.

Το δικαστήριο άκουσε ότι στις 4 Σεπτεμβρίου, ο κατηγορούμενος, συμμετείχε οικειοθελώς στο αστυνομικό τμήμα, όπου ανακρίθηκε για περίπου δύο ώρες. Παραδέχτηκε ότι είχε μιλήσει μαζί της στο κλαμπ, αλλά είπε ότι δεν είχε φύγει από το νυχτερινό κέντρο και αρνήθηκε τον ισχυρισμό της.

Ο εισαγγελέας είπε ότι ο άντρας έδωσε ένα δείγμα του DNA του, και ότι κατά τη διάρκεια της αστυνομικής έρευνας - η οποίο ανερχόταν σε £ 10.000 λίρες- οι αστυνομικοί που εξέτασαν το βίντεο από το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης, είδαν στα πλάνα την Tait στην έξοδο από το κλαμπ, μόνη της σε κατάσταση μέθης και να επιβιβάζεται σε ένα ταξί.

Όταν η 22χρονη κλήθηκε από την αστυνομία για περαιτέρω διευκρινίσεις, επιβεβαίωσε ότι έφτιαξε την ιστορία μόνη της, με το σκεπτικό ότι ο άνδρας της είχε δώσει μια ερωτική απογοήτευση, κοινώς "χυλοπιτα", στο κλαμπ.

Ο δικηγόρος της ανέφερε ότι η κατάχρηση του αλκοόλ και ναρκωτικών ουσιών οδήγησε την πελάτισσα του σε "ενός χαοτικό τρόπο ζωής" κατά τα τελευταία χρόνια. Η ποινή του δικαστηρίου εναντίον της ήταν 9 μήνες φυλάκιση.

0 σχόλια:

Τα σχόλια στο blog υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μαζί μας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Our site is at APN Greece Directory
greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων

VISITS