Απίστευτο! Το τι έκανε ένας άνδρας για να εκδικηθεί την πρώην γυναίκα του


Απίστευτο τρόπο εκδίκησης βρήκε ένας άνδρας για να εκδικηθεί την πρώην σύζυγό του και τον εραστή της.


Απίστευτο! Το τι έκανε ένας άνδρας για να εκδικηθεί την πρώην γυναίκα του


Την περιφρόνηση σε έναν εραστή, την δείχνεις με το να του σηκώνεις το μεσαίο δάχτυλο.
Τι γίνεται όμως όταν αυτό το μεσαίο δάχτυλο είναι περίπου 3 μέτρα; 

Πρόκειται για τον Alan Markovitz, ο οποίος πρόσφατα μετακόμισε σε ένα σπίτι, όπου έστησε ένα γιγαντιαίο άγαλμα με την μορφή του σηκωμένου μέσου δαχτύλου! 
Το σπίτι που μετακόμισε συμβαίνει να είναι δίπλα στο σπίτι όπου η πρώην σύζυγός του ζει τώρα με το νέο εραστή της, τον οποίο φέρεται να είχε συνάψει σχέσεις, ενώ ήταν παντρεμένη με τον Markovitz.


Ο Markovitz μιλώντας στο κανάλι Fox 2 είπε ότι το σχέδιό του ήταν να εκνευρίσει τον νέο εραστή της πρώην συζύγου του, και δεν είχε σκοπό το θέμα αυτό να πάρει δημοσιότητα. Ωστόσο, την πήρε σύντομα, όταν η κόρη της πρώην συζύγου του δημοσίευσε μια φωτογραφία του αγάλματος στο twitter.

Η τοποθέτηση του αγάλματος είναι επίσης στο προαύλιο του σπιτιού και φωτίζεται όλες τις ώρες της ημέρας.

Ο Markovitz είναι ιδιοκτήτης τριών κλαμπ στριπτίζ στο Ντιτρόιτ και έγραψε πρόσφατα ένα βιβλίο για την επιχειρηματικότητα του, το οποίο σύντομα πρόκειται να γίνει τηλεοπτικό σήριαλ.


0 σχόλια:

Τα σχόλια στο blog υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μαζί μας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Our site is at APN Greece Directory
greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων

VISITS