Οι Άνδρες σε Απεργία. Έξι (6) Λόγοι για τους οποίους οι Άνδρες ΔΕΝ παντρεύονται


Οι Άνδρες σε Απεργία.


Οι Άνδρες σε Απεργία


Έξι (6) Λόγοι για τους οποίους οι Άνδρες ΔΕΝ παντρεύονται και αποφεύγουν να κάνουν Οικογένεια.


1. Θα χάσουν το σεβασμό. 


Λίγες γενιές πριν, ένας άνδρας δεν κρινόταν πλήρως ως ενήλικος έως ότου να παντρευτεί και να κάνει παιδιά. Αλλά σήμερα, οι πατέρες αντιμετωπίζονται ως στοιχεία διασκέδασης, πάνω από τα στοιχεία του σεβασμού: Ο κωμικός άνδρας με μια μωρουδιακή τσάντα με πάνες στο εμπορικό κέντρο, ή ένας άνδρας από τα ατελείωτα σήριαλ από χαζούς μπαμπάδες στην τηλεόραση και στις κωμικές σειρές και διαφημίσεις. Στην σημερινή κουλτούρα, ο πατέρας δεν γνωρίζει καλύτερα. Το ίδιο συμβαίνει και στα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

2. Θα χάσουν το σεξ. 


Οι παντρεμένοι άντρες έχουν περισσότερο σεξ από ότι οι ελεύθεροι άνδρες, κατά μέσο όρο - αλλά πολύ λιγότερο από τους άνδρες που συζούν με τις συντρόφους τους εκτός γάμου, ειδικά όσο περνάει ο καιρός.

3. Θα χάσουν στο δικαστήριο τα παιδιά τους, και τα χρήματά τους.


Οι άνδρες συχνά παραπονούνται ότι τα οικογενειακά δικαστήρια και το νομικό σύστημα είναι εναντίον τους, και στην πραγματικότητα φαίνεται να είναι. Στην πλειοψηφία οι γυναίκες κερδίζουν την επιμέλεια και την διατροφή του παιδιού.
Και μπορεί να μην είναι καν τα δικά τους παιδιά. Πολλοί άνδρες γνωρίζουν πολύ καλά τους κινδύνους του διαζυγίου, και ανησυχούν ότι αν ήταν παντρεμένοι και κάτι πάει στραβά, η γυναίκα μπορεί να πάρει τα πάντα, συμπεριλαμβανομένων των παιδιών. Άλλοι άνδρες ανησυχούν για το ότι θα μπορούσαν να πληρώνουν διατροφή για τα παιδιά που δεν είναι καν δικά τους - μια πολύ πραγματική πιθανότητα σε πολλά κράτη.

4. Θα χάσουν το χώρο τους. 


Ακούμε πολλά για τους άνδρες που ζουν στην "σπηλιά" τους, αλλά γιατί; 
Επειδή έχουν χάσει τη μάχη για τους υπόλοιπους χώρους του σπιτιού.
Να σημειωθεί ότι η ανάπτυξη του προαστιακού τρόπου ζωής, με σκοπό να φέρει την οικογένεια μαζί, είχε ως αποτέλεσμα την εξάλειψη των ανδρικών χώρων στο κύριο μέρος του σπιτιού, και την εξορία των ανδρών σε σοφίτες, γκαράζ, υπόγεια - σε λιγότερο επιθυμητά μέρη του σπιτιού.

5. Θα χάσουν την ελευθερία τους. 


Το λιγότερο, αν είναι επιφορτισμένοι με την διατροφή του παιδιού που δεν μπορούν να πληρώσουν, μπορεί να μπούνε στη φυλακή - και αν δεν μπορούν να πληρώσουν ένα δικηγόρο, και δεν έχουν το δικαίωμα να τους διορίσουν έναν, διότι, τεχνικά είναι μια αστική υπόθεση, δεν επηρεάζει τον χρόνο φυλάκισης.

6. Η ανύπαντρη - single ζωή είναι καλύτερη από ποτέ. 


Ενώ η αξία του γάμου για τους άνδρες έχει μειωθεί, η ποιότητα της ανύπαντρης-single ζωής έχει βελτιωθεί. Τους ανύπαντρους-single άνδρες κάποτε τους κοιτούσαν με δυσπιστία, δεν είχαν την προώθηση για σημαντικές εργασίες, οι οποίες αποτιμώνται συνήθως "σταθερός οικογενειάρχης", και συχνά υποβάλλονταν σε κοινωνική κατακραυγή. 
Ήταν δύσκολο να έχουν μια ζωή που δεν είχε ως στόχο το γάμο, και το προγαμιαίο σεξ ήταν επικίνδυνο και παρακινδυνευμένο. Τώρα, κανείς δεν κοιτάζει στραβά τον ανύπαντρο-single τρόπο ζωής, τα ραντεβού είναι πολύ πιο εύκολα και οι εργοδότες μάλλον προτιμούν εργαζόμενους με λιγότερες αντικρουόμενες οικογενειακές ευθύνες. 
Επιπλέον, τα video games, η καλωδιακή τηλεόραση, και το διαδίκτυο παρέχουν ψυχαγωγία που παλαιότερα δεν ήταν διαθέσιμες. 

Είναι καλό αυτό για την κοινωνία; 


Μάλλον όχι, η υπογεννητικότητα και η αύξηση της μονής-single μητρότητας το έχουν αποδείξει. 
Αλλά οι άνθρωποι ανταποκρίνονται σε κίνητρα. Αν θέλετε περισσότερους άνδρες να παντρευτούν, θα πρέπει να γίνει μια πιο ελκυστική πρόταση.



0 σχόλια:

Τα σχόλια στο blog υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μαζί μας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Our site is at APN Greece Directory
greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων

VISITS