Απιθανος φαρσερ μπαμπας δειτε τι εκανε για τα παιδια του - Βιντεο

Φαρσερ μπαμπας εκανε αυτο το καταπληκτικο βίντεο!


μπαμπας φαρσερ

Ένας μπαμπάς φαρσέρ και τα παιδιά του σε ένα βίντεο στο YouTube που έχει περισσότερα από 8 εκατομμύρια views από την Κυριακή.


Ο γνωστός φαρσέρ Rowan Atwood, του οποίου το κανάλι στο YouTube έχει περισσότερους από 5 εκατομμύρια συνδρομητές, δημοσίευσε ένα βίντεο τριών λεπτών από το περασμένο Σαββατοκύριακο και το αστείο του ήταν λίγο πολύ, το όνειρο κάθε μικρού παιδιού. 

Γέμισε ολόκληρο τον πρώτο όροφο του σπιτιού του με πλαστικές χρωματιστές μπάλες, σε δυόμισι μέτρα βάθος. Αυτή ήταν η πραγματικότητα για τα παιδιά του Atwood, τον 10 ετών γιο του Νώε και τον 3 ετών Kane, όταν ο πατέρας τους αποφάσισε να κάνει μια φάρσα στη φίλη του Brittney Smith. 

Το βίντεο δείχνει τον Atwood να ξεφορτώνει τις πλαστικές μπάλες μέσα στο σπίτι, και στη συνέχεια, τους γιους του και τους φίλους τους, να κολυμπάνε και να κάνουν σερφ σε μια χρωματιστή θάλασσα από πλαστικές μπάλες. Ο Atwood συναρμολόγησε ακόμη κι ένα τραμπολίνο στη μέση του σαλονιού, έτσι ώστε αυτός και μερικοί φίλοι του θα μπορούσαν να πηδήξουν από το εσωτερικό μπαλκόνι του δεύτερου ορόφου στην πισίνα με τις πλαστικές μπάλες.

Δείτε το βίντεο.


0 σχόλια:

Τα σχόλια στο blog υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μαζί μας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Our site is at APN Greece Directory
greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων

VISITS