Δασκάλα στην Φθιωτιδα κατηγορείται ότι κλώτσησε 6χρονο μαθητή στα πλευρά

 Δασκάλα στην Φθιωτιδα κατηγορείται ότι κλώτσησε 6χρονο μαθητή στα πλευρά.


δασκαλα κλωτσησε μαθητη


Νέες μεθόδους διαπαιδαγώγησης φαίνεται ότι χρησιμοποιεί το γυναικείο διδακτικό προσωπικό στα σχολεία. Από το bullying μεταξύ των μαθητών, στην σεξουαλική και σωματική κακοποίηση από τις δασκάλες.



Σοκάρει η καταγγελία των γονιών ενός εξάχρονου μαθητή στη διεύθυνση πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Φθιώτιδας για κακοποίηση παιδιού από δασκάλα.


Όπως αναφέρουν πληροφορίες, ο μικρός μαθητής όταν γύρισε σπίτι του είπε στους γονείς του ότι ήταν άτακτος και γι αυτό η δασκάλα του τον μάλωσε.

Όταν το απόγευμα πήγε στο μάθημα καράτε όμως, δεν μπορούσε να το παρακολουθήσει γιατί πονούσε και ο προπονητής συνέστησε στους γονείς να το δει γιατρός, σύμφωνα με το lamiareport.

Όπως αποδείχτηκε μετά από ακτινογραφία, το παιδί είχε ένα ραγισμένο πλευρό.

Ξετυλίγοντας το κουβάρι οι γονείς έμαθαν από τα άλλα παιδιά του σχολείου ότι η δασκάλα αφού τράβηξε τον μικρό τόσο δυνατό ώστε έπεσε κάτω, στη συνέχεια τον κλώτσησε στα πλευρά προκαλώντας του προφανώς το σοβαρό τραύμα.

Για το περιστατικό διεξάγεται έρευνα.


Διαβάστε επίσης: Καθηγήτρια στην Ήπειρο Παρενοχλούσε Σεξουαλικά μαθήτρια της

0 σχόλια:

Τα σχόλια στο blog υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μαζί μας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Our site is at APN Greece Directory
greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων

VISITS