ΣΟΚ! Η Μητερα και η γκομενα της, βάλανε τον εξαχρονο γιο μέσα σε κλουβι για σκυλο και του ρίχνανε σιρόπι και σκουπίδια από γάτες


Μητερα και η γκομενα της, βάλανε τον  εξαχρονο γιο μέσα σε ένα μικρό κλουβι για σκυλια και του ρίχνανε σιρόπι και σκουπίδια από γάτες!


κλουβι σκυλου
Το κλουβι που κρατουσαν μεσα το παιδι


Είχανε κλειδωμένο το παιδί σε ένα μικρό κλουβί για σκύλο για να τον πειθαρχήσουν!



Δύο γυναίκες συνελήφθησαν στο Douglas County, αφού φέρεται ότι έθεσαν ένα εξάχρονο αγόρι σε ένα μικρό κλουβί σκυλιών και του ρίχνανε σιρόπι και σκουπίδια από γάτες πάνω του, όπως αναφέρει το CBS46.

Η μητέρα του παιδιού, Crystal Jean Hostetter, 24 ετών, και η σύντροφος της, Sarah Elizabeth McClain, 30 ετών, από το Douglasville, τις απαγγέλθηκαν κατηγορίες για κακοποίηση παιδιού.

μανα και συντροφος

Σύμφωνα με την αστυνομία του Douglasville, ένας γείτονας του σπιτιού είδε το περιστατικό το Σάββατο και κάλεσε το Τμήμα Παιδιών στην έκτακτης ανάγκης τηλεφωνική γραμμή.

Όταν κανένας δεν ήρθε σε επαφή μαζί του, τη Δευτέρα ο γείτονας κάλεσε το σχολείο του παιδιού και οι σχολικοί ανώτεροι υπάλληλοι ήρθαν σε επαφή με τις αρχές.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η μητέρα και η σύντροφός της είχαν  κλειδωμένο το αγόρι σε ένα μικρό κλουβί σκυλιών για ώρες, του έχυναν σιρόπι και απορρίματα από γάτες, στα χέρια και τα πόδια του και τον έκαναν να κρατήσει ένα τούβλο πάνω από το κεφάλι του.

Ο αρχηγός της αστυνομίας, είπε ότι το αγόρι υποφέρει από μια κατάσταση και δεν του αρέσουν τα κολλώδη πράγματα.

Ενώ μέσα στο κλουβί, το παιδί φέρεται να άρχισε να ουρλιάζει, "Σας παρακαλώ, μην με σκοτώσετε".

Οι δυο γυναίκες ισχυρίστηκαν στην αστυνομία ότι τον έβαλαν εκεί για να τον πειθαρχήσουν.

Η αστυνομία είπε ότι το σπίτι ήταν γεμάτο από ψύλλους από τις τρεις γάτες τους.

Το ζευγάρι μετακόμισε στο Douglasville από την Πενσυλβάνια την 1η Μαρτίου και η αστυνομία εξετάζει αν υπήρξαν αναφορές στην Πενσυλβάνια με παρόμοια περιστατικά.




0 σχόλια:

Τα σχόλια στο blog υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μαζί μας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Our site is at APN Greece Directory
greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων

VISITS