Επικαλέστηκε τον θηλασμό, για να μην έχει επικοινωνία το παιδί με τον μπαμπά του


Επικαλέστηκε τον θηλασμό, για να μην έχει επικοινωνία το παιδί με τον μπαμπά του!


θηλασμός

Τι σκαρφίστηκε μια χωρισμένη μητέρα στο δικαστήριο για να αποκόψει το παιδί από τον μπαμπά του. Εξοργίστηκε και με την απόφαση του δικαστή!



Μια μητέρα στο Northampton County έχει εξοργιστεί από την δικαστική απόφαση της επιμέλειας του παιδιού που θα την αναγκάσει να σταματήσει το θηλασμό της 10 μηνών κόρης της.

Η Jessica Moser ήταν σε μια δικαστική διαμάχη για την επιμέλεια με τον πατέρα της κόρης τους για μήνες. Ένας δικαστής διέταξε πριν από δύο εβδομάδες ότι θα πρέπει να σταματήσει το θηλασμό του 10 μηνών παιδιού τους έτσι ώστε να μπορεί να διανυκτερεύει με τον μπαμπά του.

Παρόλο που της δόθηκε η επιμέλεια εξοργίστηκε με την δικαστική απόφαση!


"Αισθάνομαι απογοητευμένη" εξήγησε η Moser. "Προσπαθώ να κρατήσω τα κλάματα μου. Είμαι πολύ συναισθηματική".

Σε μια πρόσφατη δίκη για την επιμέλεια, ο δικαστής αποφάνθηκε ότι η 10 μηνών κόρη τους πρέπει να μένει με τον πατέρα της και να διανυκτερεύει για δύο ημέρες. Η μητέρα είχε προηγουμένως συμφωνήσει με τους όρους αυτούς, αλλά μετά άλλαξε γνώμη και είπε ότι ο πατέρας δεν συμμορφώθηκε ποτέ με την διαταγή του δικαστή για τις επισκέψεις με την κόρη του, και ότι, ως εκ τούτου αισθάνεται ότι το παιδί και ο πατέρας δεν είναι προετοιμασμένοι για μια διήμερη επικοινωνία.

Και παρά την προηγούμενη συμφωνία της, η μητέρα, επίσης, αντιτίθεται στην οριζόμενη επικοινωνία με το επιχείρημα, ότι οι μέρες της επικοινωνίας του παιδιού με τον πατέρα, της χαλάνε το πρόγραμμα του θηλασμού της κόρη της! σύμφωνα με το WFMZ.

"Κι αν δεν συμμορφωθώ, θα μου πάρουν το παιδί μου", πρόσθεσε η μητέρα.

Η Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας συνιστά ότι όλα τα βρέφη θα πρέπει να θηλάζουν αποκλειστικά για τους πρώτους έξι μήνες, κατόπιν αρχίζουν να τρώνε στερεές τροφές, ενώ προαιρετικά μπορούν να θηλάσουν για τουλάχιστον ακόμη δύο χρόνια.

"Είμαι πολύ παθιασμένη με αυτό το δικαίωμα του θηλασμού", είπε η χωρισμένη μητέρα.

"Η άντληση του βρεφικού γάλατος δεν αποτελεί επιλογή", είπε η μητέρα, κι ότι δεν μπορεί να αντλήσει αρκετό γάλα για δύο ημέρες.

"Το στήθος είναι το καλύτερο, και είναι αυτό που προσπαθώ να κάνω γι' αυτήν", είπε.



0 σχόλια:

Τα σχόλια στο blog υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μαζί μας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Our site is at APN Greece Directory
greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων

VISITS