ΦΡΙΚΗ! Μητέρα Κτήνος, Κακοποιούσε τρία από τα παιδιά της, μπροστά σε άλλους ενήλικες (Προσοχή! Ανατριχιαστικές Λεπτομέρειες)


Απερίγραπτη ΦΡΙΚΗ! Η κακοποίηση που έζησαν τρία παιδάκια από την ίδια τους την μητέρα!


ΦΡΙΚΗ! Μητέρα Κτήνος, Κακοποιούσε τρία από τα παιδιά της, μπροστά σε άλλους ενήλικες (Προσοχή! Ανατριχιαστικές Λεπτομέρειες)

Μια 30χρονη, η Natalie Lynn Webb, συνελήφθη στο Elk City της Οκλαχόμα και κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση των παιδιών της και την παραμέληση τους. 

Η αστυνομία είπε ότι κακοποιούσε τρία από τα παιδιά της από τον Δεκέμβριο του 2012 έως τον Μάρτιο του 2013 και τώρα αντιμετωπίζει σοβαρές κατηγορίες, αφού οι αρχές λένε ότι κακοποιούσε σεξουαλικά τα παιδιά της παρουσία άλλων ενηλίκων.
Όπως αναφέρει η Huffington Post, οι ένορκες βεβαιώσεις της αστυνομίας περιέχουν αναφορές των κατ' επανάληψη βιασμών, ξυλοδαρμών και τις αξιοθρήνητες συνθήκες διαβίωσης των παιδιών.


Προειδοποίηση: Οι παρακάτω λεπτομέρειες είναι Ανατριχιαστικές.


Ο 9χρονος γιος της, είπε στους ανακριτές ότι ο 8χρονος αδελφός του και οι δύο 3χρονες αδελφές του, είχαν βιαστεί επανειλημμένα από τη μητέρα τους και άλλοι άνδρες και γυναίκες κοίταζαν, σύμφωνα με το έγγραφο. Το αγόρι είπε στην αστυνομία ότι είδε τις αδελφές του να αντιστέκονται, καθώς η μητέρα τους, τους έσερνε σε ένα δωμάτιο, τότε άκουσε τις αδελφές του να ουρλιάζουν και να κλαίνε. Η αστυνομία, επίσης, έγραψε ότι το αγόρι τους είπε, ότι είδε τη μητέρα του, να χρησιμοποιεί ένα ξένο αντικείμενο για την κακοποίηση και ότι οι άνθρωποι μπορεί να είχαν πληρώσει τη μητέρα του για να παρακολουθήσουν την κακοποίηση.

Μια από τις 3 ετών κόρες της επιβεβαιώνει την συνέντευξη του αδελφού της, λέγοντας στους ανακριτές ότι αισθάνθηκε «άσχημα» όταν κακοποιήθηκε, σύμφωνα με την ένορκη κατάθεση. Ο 9χρονος είπε ότι είδε και τον αδελφό του να κακοποιείται, αλλά ήταν σε θέση να αποφύγει την σεξουαλική κακοποίηση κι  έτρεχε και κρυβόταν σε έναν κάδο σκουπιδιών. 

Στις ανακρίσεις από την αστυνομία, η Webb αρνήθηκε ότι κακοποιεί σεξουαλικά τα παιδιά της. Η Webb είπε στις αρχές ότι συχνά έπαιρνε μεθαμφεταμίνη και πουλούσε έξω από το σπίτι της! 

Ο 9χρονος περιγράφει ότι έβλεπε βελόνες γύρω από το σπίτι.

"[ Το παιδί ] είπε αυτά τα πράγματα συνέβαιναν πολλές φορές. Νόμιζα ότι όταν η μαμά έπαιρνε τις βελόνες θα συμπεριφερόταν διαφορετικά ... θα ενεργούσε παράξενα και ... το χέρι της, είχε μικρές τελείες, όπου αιμορραγούσαν" έλεγε η ένορκη δήλωση.

Μαζί με τις καταγγελίες περί σεξουαλικής κακοποίησης, τα παιδιά, είπαν οι ερευνητές, ότι συχνά υποβάλλονταν σε ξυλοδαρμούς και τα έριχναν πάνω σε έναν τοίχο ξανά και ξανά.

"[ ο 9 χρονος ] είπε η μαμά του, δεν τους τάιζε και θα έπρεπε να βρει πράγματα και να τα μαγειρέψει στον φούρνο μικροκυμάτων, ποπ τάρτες και άλλα πράγματα", όπως λέει η ένορκη κατάθεση. 
"Εάν δεν υπήρχε τίποτα [ τα παιδιά ] θα έψαχναν στο πάτωμα. Στο πάτωμα θα έβρισκαν ψίχουλα ή cookies που υπήρχαν από πριν από μία εβδομάδα".


Η Webb παραδέχθηκε στις αρχές ότι μερικές φορές διαπραγματεύοταν τα κουπόνια τροφίμων της για την ναρκωτικά. Στη διάρκεια των τελευταίων ανακρίσεων που περιλαμβάνονται στην ένορκη κατάθεση, απαίτησε να κάνει ένα τεστ αλήθειας για να αποδείξει ότι δεν είχε κακοποιήσει σεξουαλικά τα παιδιά της. Στα τέλη Νοεμβρίου, η Webb είπε στους αστυνομικούς ότι δεν ήθελε να μιλήσει με τον εξεταστή του πολυγράφου μετά που ο εξεταστής της είπε ότι απέτυχε στη δοκιμή.

Σύμφωνα με την ένορκη κατάθεση, η Webb έχει στο παρελθόν καταδίκες για κακούργημα εξαφάνισης παιδιών και την κατοχή ναρκωτικής ουσίας, μαζί με καταδίκες για παράνομη κατοχή και συνεργεία, και σε μη εξουσιοδοτημένη χρήση πιστωτικής κάρτας.

Το κτήνος μητέρα θα παρουσιαστεί την 6η Ιανουαρίου για μια προκαταρκτική ακρόαση στο δικαστήριο, και ορίστηκε εγγύηση ύψους 2 εκατομμυρίων δολαρίων. Τα τέσσερα παιδιά της τώρα ζουν με τους παππούδες τους.

0 σχόλια:

Τα σχόλια στο blog υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μαζί μας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Our site is at APN Greece Directory
greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων

VISITS