Πατέρας μήνυσε ψυχολόγο που τον αποκάλεσε ανίκανο γονέα, επειδή αρνήθηκε να πάει τον 5χρονο γιο του στα McDonalds


Ένας πατέρας μήνυσε μια ψυχολόγο, όταν εκείνη ισχυρίστηκε ότι το να μην πάει τον γιο του στα McDonalds τον έκανε ανίκανο γονέα.



Ένας πατέρας στην Νέα Υόρκη μήνυσε μια ψυχολόγο που τον αποκάλεσε ανίκανο γονέα, επειδή αρνήθηκε να πάει τον γιο του στα McDonalds και άφησε το παιδί χωρίς δείπνο.

Ο David E. Schorr κατέθεσε μήνυση δυσφήμησης εναντίον της ψυχολόγου Marilyn Schiller, όπως αναφέρει το δημοσίευμα της Irish Examiner.

Στην μήνυση του ο κ. Schorr αναφέρει, ότι είπε στον σχεδόν 5χρονο γιο του να πάνε για γεύμα οπουδήποτε αλλού θέλει εκτός από τα McDonald 's. Το αγόρι όμως, θυμωμένο καθώς ήταν, επέλεξε αντ' αυτού να μην φάει.

Ο κ. Schorr λέει ότι στη συνέχεια πήγε τον γιο του νωρίς στο διαμέρισμά της μητέρας του. Αυτός και η εν διαστάσει σύζυγός του βρίσκονται σε αντιδικία διαζυγίου.

Η ψυχολόγος, κ. Schiller, κατόπιν πήγε σε έναν δικαστή και είπε ότι ήταν ανίκανος να φροντίσει το γιο του.



0 σχόλια:

Τα σχόλια στο blog υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μαζί μας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Our site is at APN Greece Directory
greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων

VISITS