ΣΟΚ στην Κρήτη: Μάνα Τέρας και πατριός έριχναν βραστό νερό σε παιδάκι 2,5 χρονών


ΣΟΚ στην Κρήτη: Μάνα Τέρας και Πατριός έριχναν βραστό νερό σε παιδάκι 2,5 χρονών


SOK stin Kriti

Ένα αγοράκι μόλις 2,5 ετών πέθανε επειδή η μάνα του και ο πατριός του, του έριχναν καυτό νερό. 



Το αγοράκι ηλικίας 2,5 ετών έφτασε νεκρό και παγωμένο στο Κέντρο Υγείας Μοιρών στην Κρήτη. Οι γιατροί διαπίστωσαν πως έφερε εγκαύματα στο κορμάκι του από το ζεστό νερό που του έριχνε η μητέρα του επί 8 ημέρες. Φως στα αίτια της τραγωδίας θα ρίξει ο ιατροδικαστής. 

Δε το χωρά ανθρώπου νους αυτό που συνέβη σήμερα το πρωί στο χωριό Σκούρβουλα του Δήμου Φαιστού στο Ηράκλειο της Κρήτης. Ένα αγοράκι μόλις 2,5 ετών πέθανε επειδή η μάνα του και ο πατριός του, του έριξαν καυτό νερό. 

Τι αντίκρισαν οι γιατροί στο Κέντρο Υγείας Μοιρών που μεταφέρθηκε το παιδί


Λίγο μετά τις 7.30 το πρωί ενα ζευγάρι Βούλγαρων, ηλικίας από 25 εως 30 ετών μετέφεραν στο Κέντρο Υγείας Μοιρών ένα αγοράκι 2,5 ετών. 

Αυτό που αντίκρυσαν οι γιατροί τους σόκαρε. Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsit από τη διευθύντρια του Κέντρου Υγείας Μοιρών, το παιδί ήταν νεκρό και παγωμένο και έφερε εγκαύματα στην πλάτη του και σε άλλα σημεία του κορμιού του. Οταν οι γιατροί ρώτησαν τη μητέρα και τον πατριο του παιδιού τι είχε συμβεί εκείνοι απάντησαν πως του έριξαν καυτό νερό στο ντους για να το βοηθήσουν να ενεργηθεί!

Οι γιατροί και η Διευθύντρια του Κέντρου Υγείας κατάλαβαν αμέσως οτι κάτι πολύ περίεργο είχε συμβεί, πως το παιδί βρήκε μαρτυρικό θάνατο στα χέρια της μάνας και του πατριού και ειδοποίησαν αμέσως την αστυνομία. 

Λίγο πριν φτάσουν οι αστυνομικοί η μητέρα άρχισε να κατηγορεί τον σύντροφό της και πατριό του παιδιού πως εκείνος φταίει που πέθανε το αγγελούδι. 

Επί 8 ημέρες η μάνα έριχνε καυτό νερό στο αγγελούδι


Σύμφωνα με πληροφορίες του irakliolive η μάνα - τέρας ισχυρίστηκε στην απολογία της ότι έριχνε καυτό νερό στο παιδί τις τελευταίες 8 ημέρες για να το βοηθήσει να ενεργηθεί. 

Όταν στην πλάτη του παιδιού προκλήθηκαν σοβαρά εγκαύματα η ίδια δεν το πήγε στο γιατρό αλλά, όπως είπε, του έβαζε αλοιφές στην πλάτη για να επουλωθούν τα τραύματα.

Ο πατριός από την πλευρά του λέει μεταξύ άλλων για ένα κουβά νερό στον οποίο όπως υποστηρίζει σκόνταψε το αγοράκι κι έτσι κάηκε χωρίς μέχρις στιγμής οι αστυνομικοί να μπορούν να βγάλουν σαφές συμπέρασμα για όσα συνέβησαν. 

Φως στην υπόθεση αναμένεται να ρίξει η νεκροψία νεκροτομή που θα διενεργήσει ιατροδικαστής.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ - ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΙΣΜΗΝΗ ΛΕΝΤΖΟΥ

Πηγή: newsit.gr

0 σχόλια:

Τα σχόλια στο blog υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μαζί μας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Our site is at APN Greece Directory
greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων

VISITS