Γερμανία: Κρατικοποιήσεις - Απαγωγές Παιδιών στην Γερμανία από το Jugendamt

ΚΟΙΝΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ - ΙΣΟΤΙΜΟΙ ΓΟΝΕΙΣ - ΙΣΟΤΙΜΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ

 Κρατικοποιήσεις - Απαγωγές Παιδιών στην Γερμανία



Γερμανία: Jugendamt


Στη Γερμανία υπάρχει ένας σκληρός νόμος που απαγορεύει στα παιδιά δι-εθνικών ζευγαριών αλλά και στα παιδιά των οικογενειών που προτιμούν να σπουδάζουν στο σπίτι (homeschoolers) να φύγουν από τη χώρα μαζί με τους γονείς τους. 
Αν η οικογένεια (με ένα Γερμανό γονιό και έναν αλλοδαπό) αποφασίσει να ζήσει εκτός Γερμανίας, το παιδί "συλλαμβάνεται" και το αρμόδιο εκ του νόμου Οικογενειακό Δικαστήριο αποφασίζει να το στείλει σε ανάδοχη οικογένεια.
Οι πραγματικοί γονείς έχουν δικαίωμα να το επισκέπτονται σε τακτά διαστήματα, αλλά ποιος μπορεί να παίρνει αεροπλάνο μια φορά τη βδομάδα για να δει το παιδί ή τα παιδιά του;

Τι είναι το Jugendamt


Το επονομαζόμενο "Γραφείο Νεολαίας" (Jugendamt) είναι ένας κρατικός μηχανισμός-οργανισμός στην Γερμανία, όπου κάθε πόλη ή Δήμος έχει το δικό του Παράρτημα-Γραφείο για την προστασία των παιδιών.

Τι συμβαίνει όμως στην πραγματικότητα ;


Θα εστιάσουμε το ενδιαφέρον στις απίστευτες Γερμανικές πρακτικές σχετικά με την επιμέλεια των παιδιών, σε περίπτωση διαζυγίου ή τη μετεγκατάσταση ενός δι-εθνικού ζεύγους. Το κράτος διατηρεί το δικαίωμα να παρακρατά τα παιδιά στη χώρα.

Το Γερμανικό Δίκαιο πιστεύει ότι η ευημερία του παιδιού είναι να παραμείνει στη Γερμανία.

Η Γερμανική οικογενειακή πολιτική όπως ακριβώς είναι:

  • Πολιτικά κατευθυνόμενη, υπολογιστική, απάνθρωπη, εχθρική στην οικογένεια και στους ξένους.
  • Η προκειμένη περίπτωση δεν αποτελεί εξαίρεση, αλλά μάλλον το γενικό γερμανικό νομικό πρότυπο.
  • Η Ομοσπονδιακή Δημοκρατία της Γερνανίας θα χάσει 50 εκατομμύρια κατοίκους στα επόμενα 50 έτη.
  • Γι αυτούς, είναι σημαντικό να διασφαλίσουν, ποτέ ένα παιδί να μην εγκαταλείψει τη Γερμανία, ούτε σήμερα, ούτε αύριο.
  • Για το σκοπό αυτό, οι Γερμανοί έχουν αξιοποιήσει τη Διοίκησή τους.
  • Το Jugendamt είναι ένας πολιτικός δικαστής. Ορίζει αυτά, που το Οικογενειακό Δικαστήριο καλείται να νομιμοποιήσει.
  • Οι διορισμένοι εμπειρογνώμονες παρέχουν με απομιμήσεις ψευδο-επιστημονικών πορισμάτων, τα εκλείποντα επιχειρήματα, ώστε να επιβαρύνουν εσκεμμένα τους αλλοδαπούς γονείς.
  • Δικηγόροι, μεταλλαγμένοι σε δικαστικούς επιτρόπους, θέτουν σε αχρηστεία τους γονείς, κατά τη διάρκεια της νομικής διαδικασίας.
  • Ισχύει το "συμφέρον της κοινότητας των Γερμανών σε θέματα παιδιού", η λεγόμενη γερμανική "ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΠΑΙΔΙΟΥ" και η προστασία της.
  • Όλοι συνεισφέρουν εθελοντικά; Νομικοί – δικαστές, δικηγόροι και εισαγγελείς.
  • Καθώς επίσης διευθυντές σχολείων, δάσκαλοι, μαίες, παιδίατροι, ανάδοχες οικογένειες, οικοτροφεία, Ψυχο-, Κοινωνιο- και πολλοί άλλοι ψευδο-εμπειρογνώμονες συμμετάσχουν στη γερμανική-νόμιμη εμπορία παιδιών.
  • Στην πρώτη γραμμή το προσωπικό των λεγόμενων ελεύθερων φορέων κοινωνικής πρόνοιας για νέους (Caritas, Διακονία, κλπ..) στόχος των οποίων είναι, να κρατήσουν αυτά τα παιδιά.
  • Όλοι συνεργάζονται κατ' ανάγκη οικειοθελώς με το Γραφείο Ευημερίας Νεότητας, εισάγοντας βραχυπρόθεσμες συμφωνίες συνεργασίας.
  • Κάθε μέσο είναι από αυτούς τους ανέντιμους Γερμανούς θεμιτό, ώστε να εκμεταλλεύονται τις κοιλιές των μητέρων και το χρήμα των πατέρων για την ευημερία της κοινότητας.
  • Αβάσιμες κατηγορίες ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ πάντα με βάση τις υποθέσεις, αποδοχές και υποψίες κατασκευασμένες εναντίον αθώων γονέων.
  • Στόχος, να έχουν τα παιδιά υπό επιτήρηση, να τα κατασχέσουν.
  • Είναι η απελπισμένη προσπάθεια μιας κυβέρνησης να αντιμετωπίσει την παιδική φτώχεια (έλλειψη παιδιών) που η ίδια προκάλεσε.
  • Κράτος απαγωγής παιδιών, μεσιτείες παιδιών, εμπορία παιδιών, γερμανοποίηση παιδιών, μισανθρωπία, εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, αποσιωπούνται ως γερμανικές νομικές πράξεις.
  • Στόχος, να κρατήσουν τα παιδιά στη δικαιοδοσία των Γερμανών, η τοποθέτησή τους κάτω από τη Γερμανική "προστασία παιδιών".
Κατά τη διάρκεια των τελευταίων τεσσάρων ετών, το CBN News έφερε στην δημοσιότητα τις ιστορίες αρκετών γερμανικών οικογενειών που διώκονται από το Jugendamt, συχνά επειδή τα παιδιά τους σπούδαζαν στο σπίτι τους (homeschoolers).

Τα παιδιά, όπως η Melissa Busekros, απομακρύνθηκαν από τις οικογένειες τους, σε Καταδρομικού (SWAT)-στυλ επιδρομές, άλλοι γονείς έφτασαν στην οικονομική καταστροφή με τα τεράστια πρόστιμα που τους επιβλήθηκαν, ή οι γονείς απλώς ρίχνονται στη φυλακή.

Πολλές οικογένειες που τα παιδιά τους είχαν κατ' οίκον εκπαίδευση, έχουν ήδη εγκαταλείψει τη Γερμανία.

Πέρυσι, ένας Αμερικανός δικαστής αποφάσισε να χορηγηθεί πολιτικό άσυλο στους Romeikes, μια γερμανική οικογένεια που ήταν homeschoolers.

 Η Heidi Schulz και ο γιος της Wakiya κατέφυγαν στη Γαλλία. O Wakiya είχε αφαιρεθεί από την Jugendamt,  για τρία χρόνια μακριά από την οικογένεια του και τοποθετήθηκε στο ίδρυμα για παιδιά και σε ανάδοχες οικογένειες.
Όταν μια απόφαση δικαστηρίου επέστρεψε τελικά τον Wakiya στην Heidi, διέφυγαν από την Γερμανία, επειδή ήξεραν ότι η Jugendamt θα τους κυνηγήσει. Έτσι τώρα κρύβονται στη Γαλλία.
"Φύγαμε από τη Γερμανία για να ζήσουμε ειρηνικά και ελεύθερα", δήλωσε η Heidi. Παραδέχτηκε ότι η Γερμανική κυβέρνηση θα μπορούσε να ζητήσει από τη Γαλλία να την συλλάβουν και να τους επιστρέψουν στη Γερμανία.

Πάνω από το νόμο


Μερικοί Γερμανοί λένε ότι η Jugendamt της Γερμανίας είναι τόσο ισχυρή, που είναι πάνω από την πολιτεία. Μπορεί όταν θέλει να πάρει τα παιδιά από τις καλές οικογένειες, και αγνοούν τις δικαστικές αποφάσεις για να τα επιστρέψει.

Στην περίπτωση του Thomas Porombka, στην πόλη Έσσεν της Idstein, η Jugendamt αψήφησε έξι διαταγές-εντολές του δικαστηρίου και, σύμφωνα με τον δικηγόρο του Porombka, ο οργανισμός έχει πει ψέματα τουλάχιστον 12 φορές σε δικαστικές διαδικασίες κατά του 24χρονου διανοητικά ανάπηρου γιου του, που μέχρι και ένας δικαστής είχε αποφανθεί, ότι είχε απαχθεί από το Jugendamt - ένα έγκλημα το οποίο τιμωρείται.
Ο Thomas είχε μια δικαστική απόφαση για την επιμέλεια του γιου του. Η Jugendamt το αγνόησε προκλητικά.
Ο Porombka θυμάται τις σκέψεις του, εκείνης της εποχής, "Περιμένετε ένα λεπτό. Τι συμβαίνει εδώ; Έχω μια δικαστική απόφαση και παίρνουν το γιο μου μακριά από μένα;"


Γιατί η Jugendamt απομακρύνει τα παιδιά από καλές οικογένειες και αγνοεί το νόμο;



Μια θεωρία είναι τα χρήματα.
Ορισμένοι επικριτές της Jugendamt λένε ότι το σύστημα επιδιώκει ένα κυβερνητικό δίκτυο παιδικής εμπορίας (trafficking) κατά τo οποίo, περίπου 80 παιδιά την ημέρα "κατασχονται" από τους γονείς τους και διοχετεύονται σε ιδρύματα παιδιών και ψυχιατρικής φροντίδας. Τα υπεράριθμα παιδιά προωθούνται σε ανάδοχες οικογένειες.
Ισχυρίζονται ότι για να επιβιώσει αυτό το σύστημα, πρέπει συνεχώς να "κατάσχουν" περισσότερα παιδιά ώστε να μην πάψουν να λειτουργούν.

Στο Γαλλικό τηλεοπτικό κανάλι France3-TV σε μια σχετική εκπομπή για το Jugendamt, η δημοσιογραφική έρευνα αποκάλυψε μια άλλη συγκλονιστική ιστορία:

Ο πατέρας των Κλάρα και Λεονή είναι Γάλλος, η μητέρα τους είναι Γερμανίδα. Η ζωή αυτής της δι-εθνικής οικογένειας ταράσσετε το Δεκέμβριο του 2007, εκείνη την Παρασκευή στο Kehl της Γερμανίας, που η Nathalie ήθελε να παραλάβει τις κόρες της από τα σχολεία... είχαν εξαφανιστεί!

Μητέρα-Nathalie Kuhlmorgen: "Είχα απολύτως πανικοβληθεί, έτρεξα στον πρώτο όροφο στη διευθύντρια του σχολείου, δεν ήταν εκεί, αλλά με ενημέρωσε μέσω της γραμματέως της, ότι δεν ήξερε που είναι η κόρη μου."

Την ίδια στιγμή η Λεονή θα απαχθεί από το νηπιαγωγείο. Η Νάταλι δεν έχει ιδέα ότι το σχέδιο της να μετακομίσει στο Στρασβούργο, που είχε γνωστοποιηθεί στο σχολείο από την Κλάρα, θα βάλει σε κίνηση ένα ολόκληρο μηχανισμό.
Στην πραγματικότητα, τα κορίτσια είχαν παραδοθεί από το Jugendamt σε ανάδοχη οικογένεια, από τον οργανισμό της «προστασίας των παιδιών». Ένα θεσμικό όργανο που ο Λιούκ γνωρίζει καλά. Ο Λιούκ ανήκει σε μια ένωση γονέων, που στηρίζει τα χιλιάδες θύματα αυτής της εθνικιστικής πολιτικής.
Σύμφωνα με την άποψη αυτού του θεσμικού οργάνου, ένα παιδί κοινωνικοποιημένο στη Γερμανία, πρέπει να παραμείνει εκεί.

Luc Gigou-ειδικός: "Είναι ένα δυσδιάκριτο θεσμικό όργανο το οποίο εκπληρώνει πολιτικό ρόλο, προστατεύοντας το γερμανικό συμφέρον όσον αφορά τα παιδιά, επηρεάζοντας άμεσα την δικαστή απόφαση."

Για τη Νάταλι και τον Ζαν-Πωλ αυτό σημαίνει 6 ατελείωτους μήνες μαρτυρίου, καθώς έχουν μόνο δύο ώρες την εβδομάδα επικοινωνία με τα παιδιά υπό επίβλεψη, και υποχρεούνται να συνομιλούν γερμανικά. Η Νάταλι θέλει να μας δείξει το σπίτι όπου οι κόρες τους, τέθηκαν υπό κράτηση.


Μητέρα-Nathalie Kuhlmorgen: "Είχαν υποβληθεί σε μια πραγματική πλύση εγκεφάλου, τους είπαν ότι εμείς, οι γονείς, δεν τα αγαπούσαμε, οτι εμείς φροντίσαμε να έρθουν τα παιδιά στη συγκεκριμένη ανάδοχη οικογένεια. Ήταν εκεί, πίσω από το δέντρο εκεί που είναι το παράθυρο.
Συχνά τα βράδυα περνούσα με το αυτοκίνητο. Σκεφτόμουν, ότι ίσως στέκονται στο παράθυρο, οτι θα μπορέσω να τα μιλήσω…"

Αφού άφησαν μια περιουσία σε τέσσερις δικηγόρους στη Γερμανία, κατάλαβαν οι γονείς, ότι δεν πρόκειται μ΄αυτόν τον τρόπο, να πάρουν πίσω τα παιδιά τους. Δοκιμάζουν λοιπόν μια τελευταία λύση σωτηρίας.

Ο πατέρας αρπάζει την ευκαιρία μιας συνάντησης χωρίς επίβλεψη ώστε να διασχίσει τα κοντινά σύνορα μαζί με τις κόρες του.

Πατέρας-Jean-Paul Pennera: "Κατά την άφιξη στη γέφυρα… ήρθε η ώρα να ανοίξουμε γοργό βήμα… Όταν είχαμε καλύψει τη μισή απόσταση, τους είπα: τα καταφέραμε, τώρα είμαστε στη Γαλλία.
Αυτή η γέφυρα πεζών είναι στην πραγματικότητα η γέφυρα σωτηρίας που κατέστησε δυνατή … όπως συνηθίζουν να λένε οι Γερμανοί, την επιστροφή στην «πατρίδα»."


Κόρη μεγαλύτερη-Clara Kuhlmorgen: "Εκεί μας είπαν ότι δεν επιτρέπεται πιά να ξαναγυρίσουμε στους γονείς μας, επειδή είναι τρελλοί και γι’ αυτό ίσως να προσπαθήσουν να μας χτυπήσουν. Εγώ δεν τους πίστεψα."

Την ίδια μέρα αναφέρθηκαν στην Ιντερπόλ οι «φυγάδες», που περιγράφηκαν ως επικίνδυνοι.

Αυτή η κατηγορία θα διαψευθεί από όλους τους Γάλλους ειδικούς.

Ειδικός: "Αυτή η κατάσταση είναι γνωστή σε όλους, αλλά είναι ταμπού, κανείς δεν μιλά γι’ αυτήν. Αλλά σίγουρο είναι, ότι το γερμανικό δικαστικό σώμα παίζει διπλό παιχνίδι. Μπορώ σίγουρα να εγγυηθώ ότι κανένα από τα δύο αυτά άτομα δεν έχει μια διαταραχή συμπεριφοράς, που θα μπορούσε να καταστήσει την παραμονή των παιδιών στο νοικοκυριό τους επικίνδυνη."

Από γερμανικής πλευράς, μόνο ο διευθυντής του δικαστηρίου ήταν πρόθυμος να μιλήσει με μας, ωστόσο, χωρίς να θέλει ούτε με μία λέξη να αναφέρει το λόγο της λήψης μέριμνας.

Ο Ζαν-Πωλ καταδικάστηκε για απαγωγή παιδιών σε 3 μήνες φυλάκιση στη Γερμανία.

Ελπίζει όμως ότι τα παιδιά του μια μέρα θα μπορούν να παίζουν ΕΛΕΥΘΕΡΑ και στις δύο πλευρές της Γέφυρας της Ευρώπης, σύμβολο της Γαλλο-Γερμανικής φιλίας.

Η Κλάρα, η Λεονή, αλλά επίσης η Νάταλι και ο Ζαν-Πωλ είναι καλά, από τη στιγμή που μπόρεσαν να γυρίσουν την πλάτη στη γερμανική "προστασία"-παιδιών
.
Ακόμη και αν η συμπεριφορά των ΑΝΗΘΙΚΩΝ Γερμανών νομικών και πολιτικών αξιωματούχων έχει αφήσει αδιάλυτα τα ίχνη της.

Το να κλέβεις τα παιδιά των άλλων δεν είναι δίκαιη πράξη. Είναι μια πράξη πολέμου.

0 σχόλια:

Τα σχόλια στο blog υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μαζί μας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Our site is at APN Greece Directory
greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων

VISITS