Απαξίωσε σεξιστικά τον πατρικό ρόλο στην συνεπιμέλεια και στη ζωή των παιδιών ο Κοντονής.

Από την συζήτηση για την Συνεπιμέλεια στην Βουλή. Σεξιστικό παραλήρημα για τον πατρικό ρόλο.


Απαξίωσε σεξιστικά τον πατρικό ρόλο στην συνεπιμέλεια και στη ζωή των παιδιών ο Κοντονής.

Απαξίωσε σεξιστικά τον πατρικό ρόλο στην συνεπιμέλεια και στη ζωή των παιδιών ο Κοντονής.



Τι μας είπε με λίγα λόγια ο υπουργός δικαιοσύνης Κοντονής στην Βουλή σε ερώτηση του βουλευτή Ανδρέα Λοβέρδου:


Ότι ο πατέρας μετά το διαζύγιο είναι κάτι λιγότερο από το τίποτα. Απαξίωσε τον πατρικό ρόλο στη ζωή ενός παιδιού. Κοινώς, έχει πτυσμένους τους μπαμπάδες μετά το χωρισμό με τη σύζυγό τους, τους θέλει "επισκέπτες" στα ίδια τα παιδιά τους και θέλει να εξακολουθούν να ξοδεύουν χιλιάδες ευρώ σε δικαστικές διαμάχες.

Νοιώθουμε αηδιασμένοι με αυτά που είπε ο υπουργός δικαιοσύνης Κοντονής. 
Φράσεις όπως, "δεν είναι τόσο μεγάλο το πρόβλημα", "ο νόμος είναι από τους πιο καλογραμμένους", οτι "δεν είναι δυνατή η συνεπιμέλεια", οτι "κάνοντας ασφαλιστικά και μια αγωγή λύνεται το θέμα επικοινωνίας", δείχνουν ότι ο υπουργός της οικτρής κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ ή ότι έχει παντελή άγνοια του πως εφαρμόζονται οι "καλογραμμένοι" νόμοι ή έχει καμιά κόρη ή συμβία που βασανίζει με τον ίδιο τρόπο τον γαμπρό του ή τον πρώην σύζυγό της. 

Αν δεν φύγει το θέμα της επικοινωνίας με τα παιδιά από τους δικαστές να παει σε παιδοψυχολόγους που θα εξετάζουν και θα συμφωνούν με τους γονείς την συνεπιμέλεια και αυτή η συμφωνία σε περίπτωση παραβίασης θα έχει άμεση τιμωρία και όχι μετά από χρόνια αναβολών, τότε θα συνεχίσουμε να βλέπουμε τραγικές οικογενειακές ιστορίες. 

Δυστυχώς "κύριε" υπουργέ όσο μένει αυτός ο "καλογραμμένος" νόμος μόνο οικογενειακά δράματα θα παράγει αφου εφαρμόζεται μονομερώς υπέρ της μητέρας. Με τέτοια απαξίωση στους πατεράδες που κάναν υπομονή περιμένοντας μια αλλαγή στον "καλογραμμένο" αλλά ανεφάρμοστο νόμο για να τους δοθεί η ευκαιρία να μεγαλώσουν και να χαρούν τα παιδιά τους, το μόνο που καταφέρατε ήταν να μας πείτε πάρτε τον νόμο στα χέρια σας. 

Λυπόμαστε πραγματικά σήμερα με το σεξιστικό σας παραλήρημα και θα σας το ανταποδώσουμε στην επόμενη εκλογική διαδικασία.

Δικαιοσύνη δεν υπάρχει. Μόνη λύση που μας δίνετε με τα σεξιστικά και ρατσιστικά σας επιχειρήματα είναι η άμεση Προσφυγή στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων για την Συνεπιμέλεια ή η Αυτοδικία.


0 σχόλια:

Τα σχόλια στο blog υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μαζί μας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Our site is at APN Greece Directory
greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων

VISITS