ΣΟΚ! Μανα ΤΕΡΑΣ αφησε το 5 μηνων μωρο της να λιμοκτονησει γιατι ελλιπε σε παρτυ για 2 εβδομαδες!

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗ η ειδηση! Μανα Τερας, αφησε το μωρο της να λιμοκτονησει. Ελλιπε σε πάρτι για δύο εβδομάδες!!!


μανα τερας αφησε το παιδι να λιμοκτονησει


Μια έφηβη Μάνα Τέρας, άφησε το μόλις πέντε μηνών μωρό της να πεθάνει από την πείνα, ενώ αυτή πήγε σε ένα πάρτι για δύο εβδομάδες!



Η Alena Ipatova άφησε την μόλις πέντε μηνών κόρη της Βερόνικα, μόνη στο διαμέρισμά της και εξαφανίστηκε για ένα δεκαπενθήμερο!! Αλλά όταν η 19χρονη μάνα-τέρας επέστρεψε στο σπίτι, βρήκε το μωρό της είχε νεκρό με τραγικό τρόπο.

Στην ποινική ακροαματική διαδικασία τον Σεπτέμβριο του περασμένου έτους, η Ipatova κρίθηκε ένοχη για τη δολοφονία της ανήλικης κόρης της από πρόθεση και φυλακίστηκε για 10 χρόνια.

Στην καταδίκη της, είχε πει: "Πραγματικά λυπάμαι για που αυτό που έκανα. Δεν ήθελα να συμβεί αυτό. Αντιλαμβάνομαι τι έχω κάνει."

Στο δικαστήριο της έφεσης, ο δικαστής αύξησε την ποινή της για δυόμιση χρόνια ακόμη.


Στην έφεση της η έφηβη ισχυρίστηκε ότι υπαίτιοι ήταν οι γονείς της που δεν την δίδαξαν πώς να φροντίζει ένα παιδί! και ισχυρίστηκε ότι η ίδια της είχε κακομεταχείριση από τους γονείς της!

Σε μια απέλπιδα προσπάθεια της για να μειωθεί η ποινή, έριξε το φταίξιμο και στον πατέρα του δύστυχου βρέφους. Υποστήριξε ότι του είχε ζητήσει να πάει και να φροντίσει το μωρό τους!

Εντούτοις αυτοί οι ισχυρισμοί της Ipatova είχαν απορριφθεί από το δικαστή της έφεσης στο δικαστήριο στην Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας και ζητήθηκε να αυξηθεί η ποινή της για δυόμιση χρόνια περισσότερο.

0 σχόλια:

Τα σχόλια στο blog υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μαζί μας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Our site is at APN Greece Directory
greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων

VISITS