Κως: αρπαγή ανήλικου παιδιού από τον πατέρα του. Οι συνέπειες της αποκλειστικής επιμέλειας τέκνου

Οι συνέπειες της αποκλειστικής επιμέλειας τέκνου και η Διάκριση μεταξύ Γονέων στην Ελλάδα, έχουν φτάσει τους μπαμπάδες στο ΑΜΗΝ!


Οι συνέπειες της αποκλειστικής επιμέλειας τέκνου


Το αναχρονιστικό οικογενειακό (μητριαρχικό) δίκαιο της Ελλάδος που μετατρέπει καλούς μπαμπάδες σε επισκέπτες και σε ΑΤΜ και τα παιδιά σε περιουσιακά στοιχεία των μητέρων!



Μια υπόθεση αρπαγής ανήλικου παιδιού από τη μητέρα του, με δράστες τον πατέρα του και την Πολωνέζα σύντροφό του, θα απασχολήσει το Τριμελές Εφετείο Δωδεκανήσου επί κακουργημάτων.

Οι δύο κατηγορούμενοι φέρονται στην Κω, την 3η Αυγούστου 2008, να αφαίρεσαν από τη μητέρα του ανήλικο, που δεν συμπλήρωσε τα δεκατέσσερα έτη της ζωής του. Συγκεκριμένα ο πρώτος κατηγορούμενος, μετέβη στην οικία της εν διαστάσει συζύγου του, προκειμένου να πάρει την ανήλικη κόρη του, ηλικίας 3 ετών τότε, ασκώντας το δικαίωμα επικοινωνίας το οποίο του είχε αναγνωρισθεί με απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Κω, δυνάμει της οποίας, η εν διαστάσει σύζυγός του, είχε την αποκλειστική επιμέλεια της κόρης τους.

Σύμφωνα με την δικαστική απόφαση, ο πρώτος κατηγορούμενος όφειλε να την επιστρέψει στην οικία της μητέρας της την επόμενη ημέρα, δηλαδή την 3η Αυγούστου 2008 και ώρα 20:00. Όμως, αφού πήρε το ανήλικο τέκνο του μαζί με την δεύτερη κατηγορούμενη, αναχώρησαν από την πόλη της Κω με προορισμό τον Πειραιά, στη συνέχεια αναχώρησαν οδικώς για το λιμάνι της Ηγουμενίτσας και κατόπιν αφού επιβιβάστηκαν σε πλοίο της γραμμής έφτασαν στην Ιταλία.

Στη συνέχεια με το αυτοκίνητο του πρώτου κατηγορουμένου αναχώρησαν για τη Γερμανία με τελικό προορισμό την πόλη της Δρέσδης, όπου η δεύτερη κατηγορούμενη άφησε την ανήλικη κόρη της, στον πρώην σύζυγο της και διαπιστώνοντας ότι η αρπαγή της ανήλικης είχε γίνει ήδη γνωστή στην Ελλάδα και για να αποφύγουν ενδεχόμενη σύλληψη από τις γερμανικές αρχές, μετέβησαν στην Πολωνία και ειδικότερα στην πόλη Bycigoszcz, όπου η δεύτερη κατηγορουμένη, είχε δικό της σπίτι, στο οποίο και διέμεναν μαζί με την ανήλικη, μέχρι και την 24η Δεκεμβρίου 2008, οπότε εντοπίστηκαν από τις αστυνομικές αρχές της Πολωνίας, που παρέδωσαν στην μητέρα το παιδί.


Πηγή:www.dimokratiki.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 




0 σχόλια:

Τα σχόλια στο blog υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μαζί μας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Our site is at APN Greece Directory
greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων

VISITS