Ενδοοικογενειακη Βια. Ψευτικες Καταγγελιες από μητερες για την Επιμελεια των Παιδιων

Ενδοοικογενειακη Βια. Οι ψευτικες αναφορες απο «Αγγελικες Μητερες» και η Επιμελεια των Παιδιων.


ενδοοικογενειακη βια, επιμελεια παιδιων

Χειραγώγηση της δικαιοσύνης για να αποκτήσουν πλεονέκτημα στο δικαστήριο και για να αποξενώσουν το παιδί από ένα στοργικό πατέρα.



Η Επιδημία της Νομικής Κακοποίησης από «Αγγελικες Μητερες». 


Οι Εχθρικοί Γονείς όχι μόνο θυματοποιούν τους συζύγους τους με λεκτικές και σωματικές επιθέσεις μπορούν επίσης συναισθηματικά και οικονομικά να τους στραγγίξουν μέσω της νομικής χειραγώγησης. 

Με Παραποιημένες και Ψεύτικες αναφορές - καταγγελίες για ενδοοικογενειακή βία, οι εκδικητικοί γονείς λαμβάνουν ένα αθέμιτο πλεονέκτημα στο Οικογενειακό Δίκαιο και στο δικαστήριο όπου αποφασίζεται η επιμέλεια του παιδιού. Η νοοτροπία αυτή επιτρέπει σε μια εκδικητική γυναίκα να παρουσιάζεται ως «Αγγελική Μητέρα», ως θύμα της ενδοοικογενειακής βίας από τον σύζυγο της, με το σύνδρομο του «φρικτού πατέρα», αυτό επιτρέπει σε ορισμένες γυναίκες να χειραγωγήσουν το σύστημα της δικαιοσύνης.

Οι δικαστές συνήθως χορηγούν αναιτιολόγητα και δίχως την απαραίτητη έρευνα, στις μητέρες την αποκλειστική επιμέλεια των παιδιών (σε ποσοστό 97%), δίνοντας τες ταυτόχρονα το δικαίωμα να αποκομίζουν ένα μεγάλο οικονομικό όφελος που αφορούν τα χρήματα της διατροφής των παιδιών, τα ιατρικά, οδοντιατρικά έξοδα των παιδιών κλπ, και επιτρέπουν στον μπαμπά να είναι κάθε δεύτερο Σαββατοκύριακο με τα παιδιά. Παρόλο που παραπάνω από το ήμισυ των μπαμπάδων αιτούνται στο δικαστήριο την επιμέλεια των παιδιών, το δικαστήριο χορηγεί την επιμέλεια των παιδιών μόνο στο 3% των μπαμπάδων, κι αυτό πολύ δύσκολα.

Αυτή η ανήθικη προσπάθεια των γυναικών που παραποιούν και δημιουργούν ιστορίες κακοποίησης τραυματίζει τους ήδη κακοποιημένους συζύγους τους, αρνούμενες στον Πατέρα τον χρόνο ανατροφής με το παιδί, στερώντας του την αγάπη του παιδιού. Αυτό δίνει ένα πλεονέκτημα στην γυναίκα να απεικονίζει πολύ εύκολα τον εαυτό της ως «θύμα» της ενδοοικογενειακής βίας για να κερδίσει τη συμπάθεια στο οικογενειακό δίκαιο, ότι έχει γίνει πλέον η μοναδική υπεύθυνη γονέας, που είναι προστάτης για το παιδί. Όλα αυτά κάνουν την κακοποιό γονέα, την αποξενώτρια γονέα να αισθάνεται ότι έχει υπό την εξουσία της και τον έλεγχό το διαζύγιο / χωρισμό. Η δύναμη και ο έλεγχος έγκειται στο παιδί.

Οι παραποιημένες, ψεύτικες ιστορίες κακοποίησης της γυναίκας κατά των συζύγων τους, που αναφέρονται σχεδόν στο 99% των φασόν δικογράφων που αφορούν την επιμέλεια των παιδιών, έχει δημιουργήσει στο μυαλό τους την πεποίθηση ότι είναι επιτρεπτές εντός των γκρι γραμμών του οικογενειακού δικαίου. Η «προστασία» των μητέρων και τα δικαιώματα της γυναίκας στο οικογενειακό δίκαιο υποτιμούν τη σχέση μεταξύ του Πατέρα και του παιδιού.

Το μέγεθος της εξαπάτησης και χειραγώγησης της δικαιοσύνης με ψεύτικες αναφορές που αφορούν την ενδοοικογενειακή βία κατά των γυναικών εμφανίζεται στο 100% των περιπτώσεων επιμέλειας παιδιών.

Τα ψευδή περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας που αναφέρονται στα δικόγραφα των αιτήσεων ασφαλιστικών μέτρων για προσωρινή διαταγή επιμέλειας του τέκνου και μετοίκησης του πατέρα, καταρρέουν περίτρανα, αφού το 99% των δικαστικών αποφάσεων επιμέλειας του παιδιού επιτρέπουν και χορηγούν την τακτική επικοινωνία με το παιδί στον δήθεν «φρικτό» πατέρα. Δεν σας κάνει εντύπωση;

αγγελικες μητερες, ενδοοικογενειακη βιαΕνώ αρχικά απομακρύνουν τον "κακό" πατέρα από το παιδί με προσωρινή διαταγή, έπειτα στην κύρια συζήτηση των ασφαλιστικών μέτρων να του επιτρέπει το δικαστήριο να έχει άμεση επαφή με το παιδί του και να του αφήνουν να ασκεί από Κοινού την Γονική Μέριμνα και τις περισσότερες φορές με την συναίνεση της μητέρας. 
Κανείς δεν σκέφτηκε, πώς γίνεται αυτό;

Από την άλλη συμβαίνει το εξής παράδοξο, ενώ σιωπηρά το δικαστήριο δέχεται στην ουσία ότι η υποτιθέμενη αναφορά - καταγγελία της ενδοοικογενειακής βίας είναι αποκύημα της φαντασίας της μητέρας στο δικόγραφο, όπως προαναφέραμε παραπάνω, αντί να την τιμωρούν, την επιβραβεύουν κι από πάνω, χορηγώντας της την αποκλειστική επιμέλεια του παιδιού και μια υπέρογκη διατροφή! Αν αυτός είναι ο τρόπος που μεταφράζει ως «συμφέρον του παιδιού» η δικαιοσύνη και αν αυτό θεωρεί ότι συντελεί στην σωστή ανατροφή και διαπαιδαγώγηση του παιδιού...τότε κάτι δεν πάει καλά!

«Θα βλάψουν τα ίδια τους τα παιδιά, θα πουν ψέμματα στις αρχές, και θα χειραγωγήσουν τις δημόσιες υπηρεσίες για να απομακρύνουν τον άλλο γονέα, τον πατέρα, αφήνοντας συχνά για όλη τους τη ζωή συναισθηματικές ουλές στα παιδιά τους. Και στις περισσότερες περιπτώσεις, θα κακοποιούν τα παιδιά τους στο όνομα της "προστασίας" τους από τον άλλο γονέα. Θα πουν σε όλους ότι είναι "καλή γονέας" και ότι κατά κάποιο τρόπο έχουν πέσει θύματα από τον πρώην σύζυγό τους.»  ~ Απόσπασμα, από το μυαλό μιας αποξενώτριας μητέρας ~


Οι συνέπειες των ψεύτικων αναφορών ενδοοικογενειακής βίας.


Οι Ψευδείς αναφορές και ισχυρισμοί της ενδοοικογενειακής βίας σπέρνουν τον όλεθρο στη ζωή ενός ατόμου και κάνει μια υπόθεση διαζυγίου πολύ πιο δύσκολη και μακροχρόνια.

Οι Καταγγελίες για ενδοοικογενειακή βία μπορούν να προκαλέσουν τόσο αστικές όσο και ποινικές συνέπειες.

Οι Γυναίκες χρησιμοποιούν ψευδείς ισχυρισμούς της ενδοοικογενειακής βίας στο οικογενειακό δίκαιο, πρακτικά για να κερδίσουν την αποκλειστική επιμέλεια του παιδιού και το χρηματικό έπαθλο της διατροφής. Ο ισχυρισμός και μόνο τις δίνει ένα άδικο πλεονέκτημα.

Οι Μητέρες που ισχυρίζονται ενδοοικογενειακή βία συνήθως αποκτούν την αποκλειστική επιμέλεια του παιδιού, η παράλογη αυτή κατάσταση έχει καταστεί νομικά ανεκτή στα Δικαστήρια της Ελλάδας, σε βάρος και στην πλάτη των αποδεδειγμένων πραγματικών θυμάτων της ενδοοικογενειακής βίας. Οι ψεύτικες αναπόδεικτες αναφορές της ενδοοικογενειακής βίας για ιδιοτελή σκοπό, όπως είναι η επιμέλεια του παιδιού, θα πρέπει να τιμωρούνται πολύ αυστηρά!


Πώς οι άνδρες μπορούν να κακοποιηθούν από μια γυναίκα.


Για να προσθέσουν και την προσβολή μέσα στην όλη επίπονη διαδικασία του διαζυγίου και του χωρισμού, ορισμένες κακοποιητικές γυναίκες όχι μόνο θυματοποιούν τους συζύγους τους μέσα από την λεκτική κακοποίηση, την συναισθηματική, οικονομική και πολλές φορές σωματική, αλλά θα προσπαθήσουν επίσης να χειραγωγήσουν και να εξαπατήσουν το σύστημα της ποινικής και αστικής δικαιοσύνης υπέρ τους και εναντίον του συντρόφου τους.

Αυτή η ασυνείδητη προσπάθεια κάποιων κακών γυναικών όχι μόνο εκ νέου αδικεί τους ήδη κακοποιημένους συζύγους τους, στερώντας τους ίσα δικαιώματα και δίκαιη προστασία σύμφωνα με τη νομοθεσία, αλλά απαξιώνει ταυτόχρονα και υπονομεύει την αξιοθαύμαστη πρόοδο των ομάδων γυναικών, που έχει επιτευχθεί τα τελευταία χρόνια στην προσπάθεια για την προστασία των δικαιωμάτων των αποδεδειγμένα κακοποιημένων συζύγων και των παιδιών τους στα ποινικά δικαστήρια.

Δυστυχώς, με βάση την σημερινή εμπειρία των ψεύτικων αναφορών, ισχυρισμών, καταγγελιών για ενδοοικογενειακή βία και της δικαστικής πρακτικής σε οικογενειακές υποθέσεις, βλέπουμε ότι έχουμε ακόμα πολύ δρόμο να διανύσουμε για να μπορεί να παρέχει η δικαιοσύνη παρόμοια προστασία από φαινόμενα εξαπάτησης της, χειραγώγησης της και να εξαλείψει την τρέχουσα προκατάληψη των φύλων στο δικαιϊκό σύστημά μας, που επαναθυματοποιεί ξανά κι αδικεί όλους ξανά όταν βρίσκονται στη νομική αρένα.



0 σχόλια:

Τα σχόλια στο blog υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μαζί μας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Our site is at APN Greece Directory
greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων

VISITS