Ολυμπιονίκης στο Sochi αφιέρωσε το Χρυσό του Μετάλλιο στον πατέρα του


Ολυμπιακοί Αγώνες Sochi: Ο Joss Christensen τίμησε τον πατέρα του: "Το έκανα γι' αυτόν"


Ολυμπιονίκης στο Sochi αφιέρωσε το Χρυσό του Μετάλλιο στον πατέρα του

Ο Ολυμπιονίκης Joss Christensen ήθελε να κάνει τον πατέρα του περήφανο γι' αυτόν. Του αφιέρωσε το Χρυσό του Μετάλλιο.



Αυτά ήταν από τα τελευταία λόγια που είπε πέρυσι στον ετοιμοθάνατο πατέρας του, James Dale "JD" Christensen, ο οποίος πολεμούσε με μια εκ γενετής πάθηση της καρδιάς. Και αυτές ήταν μεταξύ των λέξεων που είπε ο Joss Christensen, μετά που κατέπληξε στο slopestyle σκι των ανδρών για να κερδίσει ένα ολυμπιακό χρυσό μετάλλιο την Πέμπτη, σύμφωνα με τους Los Angeles Times.

Παρά την κλονισμένη υγεία του, ο πατέρας, ενθάρρυνε το γιο του για να συνεχίσει τα σχέδιά του και να αγωνιστεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο στη Νέα Ζηλανδία. 

Η Debbie Christensen, η μητέρα του Ολυμπιονίκη, θυμήθηκε τι είπε ο Joss στον πατέρα του στο νοσοκομείο πριν φύγει για το ταξίδι του τον Αύγουστο.
"Μπαμπά, το κάνω αυτό για εσένα. Θέλω να είσαι περήφανος για μένα", είπε.

Η μητέρα του Χρυσού Ολυμπιονίκη είπε ότι ο σύζυγός της είχε υποφέρει από μια καρδιακή πάθηση και αγωνίστηκε πολύ και δύσκολα. Απεβίωσε, σε ηλικία 67 ετών, όταν ο Joss ήταν στο ταξίδι του για το διαγωνισμό στη Νέα Ζηλανδία.

"Ελπίζω να έκανα τον πατέρα μου υπερήφανο", είπε ο Χρυσός Ολυμπιονίκης Joss Christensen.

Και συνέχισε: "Είχα την υποστήριξη του από την πρώτη μου μέρα, μέσα από όλους τους τραυματισμούς που είχα, που γνωρίζω ότι έχουν τρομάξει πολύ τους γονείς μου. Είχα πάντα την υποστήριξη του και ποτέ δε μου είπε σταμάτα. Μακάρι να ήταν εδώ, ελπίζω ότι με κοιτούσε από ψηλά προς τα κάτω και μου χαμογελούσε".
"Το έκανα γι 'αυτόν".

Η μητέρα του Ολυμπιονίκη είπε: "Νομίζω ότι σκεφτόταν τον πατέρα του όλη την ώρα".

Μητέρα και γιος ήταν ευγνώμονες και αφιέρωσαν το χρυσό μετάλλιο κατά την απονομή του στον πατέρα. 


0 σχόλια:

Τα σχόλια στο blog υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μαζί μας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Our site is at APN Greece Directory
greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων

VISITS