Δεκάδες Γυναικείοι Σύλλογοι και Οργανώσεις στην λίστα των ΜΚΟ. Έπαιρναν επιδοτήσεις δεκάδων χιλιάδων ευρώ


Δεκάδες Γυναικείοι Σύλλογοι και Οργανώσεις στην λίστα των ΜΚΟ!


 Γυναικείοι Σύλλογοι και Οργανώσεις στην λίστα των ΜΚΟ

Ούτε ένας Σύλλογος, Οργάνωση ή ΜΚΟ για τον άνδρα ή τον πατέρα στην λίστα!



Στήσανε γαϊτανάκι εκατομμυρίων Ευρώ σε βάρος του Εξαθλιωμένου Έλληνα Φορολογούμενου.


Την είχαμε προαναφέρει από πέρυσι την κοροϊδία που παιζόταν στις πλάτες των φορολογουμένων, τώρα άρχισαν να βγαίνουν στην δημοσιότητα, κι από ότι δείχνουν τα πράγματα οι δημοσιευμένες ΜΚΟ είναι μόνο η αρχή, διότι υπάρχουν κι άλλοι οργανισμοί, σύλλογοι, κέντρα, κλπ που ακόμα δεν έχουν βγει και είναι άγνωστος ο ρόλος και το έργο τους.

Το περσινό μας άρθρο "Γραμματεία (ΑΝ) Ισότητας των δυο Φύλων στην Ελλάδα με ΘΥΜΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΑΤΕΡΑ" αναφερόταν στο γαϊτανάκι των εκατομμυρίων ευρώ που που έχει στηθεί στην Ελλάδα, ιδρύοντας Ξενώνες και Καταφύγια   μ ό ν ο   για γυναίκες, από τις κρατικές επιδοτήσεις, με ομιχλώδες σκοπό και έργο.

Στην λίστα που δόθηκε στην δημοσιότητα και μπορείτε να την δείτε στο link που ακολουθεί http://www.tovima.gr/files/1/2011/09/09/MKO.pdf  από το ΒΗΜΑ θα καταλάβετε τι εννοούμε. Βέβαια οι πιο πολλοί από αυτές τις ΜΚΟ είναι καμουφλαρισμένοι με άλλες λέξεις αλλά συμπεριλαμβάνουν στον τίτλο τους λέξεις όπως, "ψυχολογική στήριξη", "παιδιά", "οικογένεια", κλπ.  

Θα δείτε δεκάδες Συλλόγους, Κέντρα, Οργανώσεις κλπ να παίρνουν εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ για να προασπίσουν τα δικαιώματα   μ ό ν ο   των γυναικών! (Αμφιβάλλουμε αν τα πραγματικά θύματα γυναίκες, έλαβαν ποτέ και κάποια βοήθεια, όταν απευθύνθηκαν σε αυτά)

Φυσικά, ταυτόχρονα οι εν λόγω Σύλλογοι και Οργανώσεις στην Ελλάδα, αραιά και που, έκαναν και κάποιου αμφιβόλου πίστεως "έρευνες" για να δικαιολογήσουν την ύπαρξή τους και τις επιδοτήσεις τους, βγάζοντας τους άνδρες και μπαμπάδες, "κακούς", "αλκοολικούς", "κακοποιούς", "παιδόφιλους" κι ότι άλλο προέκυψε από την σφαίρα της αχαλίνωτης φαντασίας τους. 

Αξιοσημείωτο πάντως είναι ότι μέσα στις δημοσιευμένες ΜΚΟ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ για την προάσπιση των δικαιωμάτων των ανδρών και πατέρων!


Η ανύπαρκτη Πολιτεία

Αν έχουν τα κότσια λοιπόν, οι αρμόδιοι, ας κάνουν αυτό που έκαναν στην Γερμανία και το είχαμε δημοσιεύσει "ΦΟΒΕΡΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Έρευνα: Τα Καταφύγια Γυναικών είναι Εστίες Μισανδρισμού και Λειτουργούν ΜΟΝΟ για να παίρνουν τις Κρατικές Επιχορηγήσεις", σχετικά με τον ύποπτο ρόλο και το έργο των εν λόγω Ξενώνων και Καταφυγίων και γυναικείων ΜΚΟ για την προάσπιση μόνο των δικαιωμάτων των γυναικών, κι αν αυτές "βοήθησαν" ή "επιδείνωσαν" το πρόβλημα! 

Να δουν εκεί τι γίνεται από κατασπατάληση δημοσίου χρήματος και επιδοτήσεων!
  
Πάντως την "νύφη" την πληρώσαμε όλοι μας στα απέραντα μαγαζιά των ΜΚΟ!


0 σχόλια:

Τα σχόλια στο blog υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μαζί μας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Our site is at APN Greece Directory
greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων

VISITS