Πέντε συμβουλές για χωρισμένους μπαμπάδες που ταξιδεύουν για να επισκεφθούν τα παιδιά τους


Πέντε συμβουλές για χωρισμένους μπαμπάδες που ταξιδεύουν


Πέντε συμβουλές για διαζευγμένους μπαμπάδες που ταξιδεύουν για να επισκεφθούν τα παιδιά τους

Πέντε συμβουλές για το ταξίδι που κάνουν οι χωρισμένοι μπαμπάδες όταν πάνε να επισκεφθούν τα παιδιά τους


"Χωρισμένος" συν "Απόσταση" ισούται με Δυσκολία - όταν έχετε τα παιδιά. 


Δεν μπορείτε να ξοδέψετε τόσο πολύ χρόνο μαζί τους όπως θα θέλατε, και η διαδικασία για να πάτε να τα δείτε, περιλαμβάνει μεγάλο μέρος του χρόνου σε ένα αυτοκίνητο, λεωφορείο, τρένο ή ακόμα και σε ένα αεροπλάνο. Το ταξίδι της επιστροφής σας δίνει πολύ χρόνο για να σκεφτείτε. Αυτό δεν είναι και τόσο εύκολο. Κρατήστε το μυαλό σας στο σωστό πλαίσιο, και για να είμαστε ρεαλιστές, σχετικά με το πώς ταξιδεύετε : κάνει μια μεγάλη διαφορά.

Κάνετε ταξίδι, για να επισκεφτείτε το παιδί σας, μερικές φορές το μήνα ή το χρόνο; 

Εδώ είναι πέντε τρόποι για να το κάνετε λίγο πιο εύκολο:



1. Μην μετράτε τον χρόνο σε λεπτά: 


Η παγίδα είναι σαγηνευτική. Θέλετε να περάσετε όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο με τα παιδιά σας, και το να χάσετε ακόμη και 10 λεπτά εξαιτίας μποτιλιαρίσματος ή λόγω καιρικών συνθηκών μπορεί να είναι εξοργιστικό. Είναι αβάσταχτο να "κολλήσετε" σε ένα λεωφορείο, συνειδητοποιώντας ότι αυτή την ώρα θα μπορούσατε να την δαπανήσετε, απολαμβάνοντας το παιδί σας. 
Δεν μπορείτε να αφήσετε όλα τα παραπάνω να σας πάρουν από κάτω : θα "τρελαθείτε" και θα επηρεάσει την επίσκεψή σας.

2. Ξεκινήστε πιο νωρίς: 


Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό αν χρειάζεται να ταξιδέψετε με λεωφορείο, τρένο ή αεροπλάνο. Έχετε ήδη αρκετό άγχος και βιασύνη για τα μεταφορικά μέσα που θα χρησιμοποιήσετε. Θέλετε πραγματικά όλο αυτό το άγχος και η πίεση  να διαμορφώσει το πλαίσιο του μυαλού σας, όταν θα αγκαλιάζετε τα παιδιά σας για πρώτη φορά μετά από λίγες εβδομάδες; 
Δώστε στον εαυτό σας λίγο χρόνο για να αποσυμπιεστεί. Φτάνοντας νωρίς, σας βοηθάει να το κάνετε αυτό, πάρα πολύ.

3. Αποσπάστε την προσοχή σας κατά τη διάρκεια του ταξιδιού: 


Ακόμη και έμπειροι ταξιδιώτες - που έχουν κάνει εκατοντάδες χιλιάδες χιλιόμετρα και συνηθίζουν να έχουν μαζί τους βιβλία, περιοδικά και laptops - δεν έχουν την εμπειρία στο πως να περάσουν τον χρόνο τους κατά την διάρκεια ενός αναμενόμενου ταξιδιού για να επισκεφθούν τα παιδιά τους. Το να ξοδεύετε πάρα πολύ χρόνο για να αντιμετωπίσετε όλη αυτή την κατάσταση, υποβάλλεται τον εαυτό σας σε συναισθηματικά βασανιστήρια.

4. Να είστε προετοιμασμένοι για το ταξίδι της επιστροφής: 


Αυτό είναι μια σκέτη κόλαση που ζει μέσα στο κεφάλι σας. Δώστε στον εαυτό σας λίγο χρόνο για να χαλαρώσετε πριν πάτε στο σπίτι - θα σας χρειαστεί. Κάντε μια βόλτα πριν, για να συγκεντρώσετε τις σκέψεις σας, να προβληματιστείτε σχετικά με το Σαββατοκύριακο που περάσατε και τη νοοτροπία σας του να λέτε "αντίο". Βοηθά πολύ. Το ταξίδι της επιστροφής στο σπίτι σας, συνοδεύεται μόνο από τις σκέψεις σας ... θα πρέπει να γίνει πιο υποφερτό.

5. Θα γίνεται πιο εύκολο: ή τουλάχιστον, θα το συνηθίσετε. 


Θα βρείτε ένα ρυθμό, και αυτό θα περάσει και στο ταξίδι σας. Με τον καιρό, θα δείτε και θα αισθανθείτε τις αλλαγές, και θα περνάτε περισσότερο χρόνο απολαμβάνοντας τις επισκέψεις σας στο παιδί σας.


Έχετε κάποιες συμβουλές για να κάνετε τα ταξίδια επισκέψεων στα παιδιά σας ευκολότερα; 

Δεν είμαι ο μόνος που θα ήθελα να σας ακούσει. Αφήστε ένα σχόλιο για να μας βοηθήσετε.




1 σχόλιο:

  1. Αποφύγετέ να πάτε με αυτοκίνητο σε απόσταση ...χρησιμοποιήστε Μέσα Μαζικής Μεταφοράς... η ψυχολογία που υπάρχει σε αυτά τα Ταξίδια δεν είναι κατάλληλη για Ταξίδια με ασφάλεια ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στο blog υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μαζί μας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Our site is at APN Greece Directory
greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων

VISITS