ΤΟ ΕΧΟΥΝΕ ΧΑΣΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ! ΚΙ ΑΛΛΗ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΗ, ΠΑΙΔΟΦΙΛΗ ΜΗΤΕΡΑ

ΚΟΙΝΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ - ΙΣΟΤΙΜΟΙ ΓΟΝΕΙΣ - ΙΣΟΤΙΜΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ

Σε ώρα που τα δύο μικρότερα παιδιά της ήταν στο σπίτι «Πότισε» αλκοόλ τους ανήλικους φίλους του γιου της και μετά έκαναν σεξ




Η 35χρονη Courtney Sue Reschke από τον Αϊντάχο των ΗΠΑ κατηγορείται ότι έδωσε αλκοόλ σε ανήλικους φίλους του μεγαλύτερου γιου της και αργότερα ήρθε σε σεξουαλική επαφή μαζί τους.

Η Reschke γνώρισε τα 15χρονα αγόρια μέσω του γιου της και σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία έκανε σεξ με τουλάχιστον τέσσερα από αυτά. Η αστυνομία υποπτέυεται ότι τα θύματα είναι περισσότερα.

Επίσης, κατά τη διάρκεια των συνευρέσεών της μαζί τους, στο σπίτι της, τα δύο μικρότερα παιδιά της, ηλικίας 5 και 10 ετών, βρίσκονταν εκεί.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Idaho Statesman, η γυναίκα συνελήφθη στα τέλη Νοεμβρίου και τη βαρύνουν κατηγορίες έκθεσης ανηλίκων σε κίνδυνο και παραπλάνησης ανηλίκων.

Η Reschke παραμένει υπό κράτηση ενώ οι έρευνες των αρχών συνεχίζονται.

πηγή: http://www.protothema.gr

0 σχόλια:

Τα σχόλια στο blog υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μαζί μας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Our site is at APN Greece Directory
greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων

VISITS