ΒΡΕΤΑΝΙΑ: ΟΚΤΩ (8) ΗΜΕΡΩΝ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΟ ΒΡΕΦΟΣ ΕΧΑΣΕ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ....ΑΠΟ ΔΑΓΚΩΜΑ ΣΚΥΛΟΥ ΤΕΡΙΕ

ΚΟΙΝΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ - ΙΣΟΤΙΜΟΙ ΓΟΝΕΙΣ - ΙΣΟΤΙΜΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ


Το οκτώ ημερών αγοράκι ξεψύχησε μετά από το δάγκωμα του κατοικίδιου σκύλου ράτσας Τεριέ Jack Russell στο σπίτι των παππούδων του.


Ο Χάρι Χάρπερ, ο οποίος ήταν μόλις οκτώ ημερών, πέθανε αφού μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο από το σπίτι των παππούδων του.
Η αστυνομία αναμένει τα αποτελέσματα της μεταθανάτιας εξέτασης για το θάνατο του αγοριού, αν και οι αρχικές ενδείξεις, ωστόσο, δείχνουν ότι το αγόρι πέθανε από το δάγκωμα σκύλου.

Ο σκύλος, ένα οικογενειακό τεριέ, σύμφωνα με τις δηλώσεις της οικογένειας, πιθανόν να πέρασε το νεογέννητο βρέφος για πλαστικό παιχνίδι και το δάγκωσε, η αστυνομία δήλωσε το περιστατικό ως ένα τραγικό ατύχημα.

Η αστυνομία και το ασθενοφόρο έσπευσαν άμεσα στην μονοκατοικία όπου έγινε το τραγικό περιστατικό αλλά όμως, παρά τις απεγνωσμένες προσπάθειες του πληρώματος του ασθενοφόρου για να σώσουν το παιδί, αυτό τελικά κατέληξε στο Βασιλικό Νοσοκομείο Princes στο Telford.

πηγή: www.dailymail.co.uk

0 σχόλια:

Τα σχόλια στο blog υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μαζί μας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Our site is at APN Greece Directory
greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων

VISITS