Έμφυλες ταυτότητες. Ρεσιταλ αριστερίστικης αρλουμπολογίας

Έμφυλες ταυτότητες. Ρεσιταλ αριστερίστικης αρλουμπολογίας.


Έμφυλες ταυτότητες. Ρεσιταλ αριστερίστικης αρλουμπολογίας

Έμφυλες ταυτότητες, "Βιολογικό και κοινωνικό φύλο", "Αποδομώντας τα έμφυλα στερότυπα", βρωμάνε "gender theory" από μακριά.


Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισε να βάλει hardcore "πολιτισμικό μαρξισμό" στα σχολεία και να διδάξει στα παιδιά Γυμνάσιου πώς να αποδομούν τα ....έμφυλα στερεότυπα. Όλο αυτό δεν έχει να κάνει τόσο με τον σεξουαλικό προσανατολισμό ή με την ομοφυλοφιλία, όπως εσφαλμένα αναφέρθηκε. 

Οι θεματικές ενότητες, που θα διδαχθούν οι μαθητές, με τίτλους όπως "Έμφυλες ταυτότητες" "Βιολογικό και κοινωνικό φύλο", "Αποδομώντας τα έμφυλα στερότυπα", βρωμάνε "gender theory" από μακριά. Πρόκειται για την κομπογιαννίτικη θεωρία, που μας λέει πως το φύλο δεν είναι τίποτε άλλο παρά μια κοινωνική κατασκευή. 

Σύμφωνα με τους θιασώτες της, οι διαφορές στον τρόπο που σκέπτονται, φέρονται και δρουν τα δύο φύλα δεν έχουν καμιά σχέση με την βιολογία αλλά οφείλονται στην κακούργα την πατριαρχική κοινωνία, αυτό που έχεις ανάμεσα στα πόδια σου είναι απλά μια ασήμαντη λεπτομέρεια, αφού ο καθένας μπορεί να επιλέξει το φύλο του, ανάλογα με το πώς νιώθει και, αν δεν το έχετε πάρει χαμπάρι, δεν υπάρχουν δύο φύλα, αλλά εξήντα τρία! (και όμως, ναι!). 

Και αυτές οι θολοκουλτουριάρικες, αριστερίστικες αρλουμπολογίες που φλερτάρουν με τη γελοιότητα και αγνοούν όχι μόνο τα ευρήματα της επιστήμης αλλά και την ίδια την γαμημένη πραγματικότητα, ετοιμάζονται να μπουν στα ελληνικά σχολεία.

Μα τί κακό έχει μια θεωρία που επιδιώκει την ελευθερία της έκφρασης και της επιλογής, θα αναρωτηθούν πολλοί. Όμως δεν είναι καθόλου έτσι. Στην πραγματικότητα, πρόκειται για μια ασφυκτική, αυταρχική, πατερναλιστική και μισαλλόδοξη ιδεολογία. 

Οι πιστοί της έχουν τον ζήλο και τον φανατισμό Ιεροεξεταστών. Όσοι νιώθουν άνετα με τους λεγόμενους "στερεοτυπικούς" ρόλους των φύλων (δηλαδή το 99% των ανθρώπων) αντιμετωπίζονται, περίπου, σαν άρρωστοι που πρέπει να γιατρευτούν, σαν αδαή θύματα της πατριαρχικής κοινωνίας που αγνοούν ποιό είναι το πραγματικό φύλο τους αλλά, ευτυχώς, που βρίσκονται εδώ οι ειδικοί της gender theory για να τους ανοίξουν τα μάτια. 

Στους θιασώτες αυτής της παλαβής ιδεολογίας δεν τους αρκεί να μπορέσει το 1%, που δεν νιώθει άνετα με το φύλο του, να εκφραστεί ελεύθερα, πράγμα απολύτως θεμιτό. Αντίθετα, θέλουν να καταπιέσουν το 99% και να του επιβάλλουν τις ιδιαιτερότητες του 1%. 

Το ιδανικό σχολείο γι' αυτούς, είναι εκείνο το οργουελικό νηπιαγωγείο στην Σουηδία, όπου οι δάσκαλοι αποφεύγουν να χρησιμοποιούν λέξεις όπως «αυτός» και «αυτή» όταν απευθύνονται στα παιδιά, τα κλασσικά παραμύθια, όπως η "Σταχτοπούτα" και η "Χιονάτη" απαγορεύονται, δια ροπάλου, γιατί "βρίθουν ανδρικών και γυναικείων στερεότυπων", τα κορίτσια αποθαρρύνονται από το να παίζουν με κουζινικά, ενώ τα αγόρια ενθαρρύνονται να παίζουν με κούκλες.

Ρεσιταλ αριστερίστικης αρλουμπολογίας


Όλα αυτά θα κινούνταν στα όρια της γελοιότητας, αν δεν είχαμε να κάνουμε με παιδιά. Μια εισβολή αυτής της επικίνδυνης θεωρίας στα σχολεία, το μόνο που θα καταφέρει θα είναι να καταπιέσει την φύση της συντριπτικής πλειοψηφίας των παιδιών, να τα κάνει δυστυχισμένα και να εμποδίσει την ομαλή εξέλιξη τους. Σήμερα η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ κάνει το πρώτο βήμα σε αυτόν τον κατήφορο. 

Προσωπικά, αν ημουν γονιός δεν θα δεχόμουν να στείλω τα παιδιά μου σε αυτό το ρεσιταλ "πολιτικά ορθής" προπαγάνδας, με κρατική βούλα. Εσείς;


0 σχόλια:

Τα σχόλια στο blog υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μαζί μας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Our site is at APN Greece Directory
greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων

VISITS