15 Λόγοι που θα πρέπει να Αποφύγετε να κάνετε σχέση με μια single μονογονέα μητέρα

15 Λόγοι που ένας άνδρας δεν θα πρέπει ούτε καν να βγει ραντεβού και να κάνει σχέση με μια μονογονέα single μητέρα.


single μονογονέα μητέρα


«ΜΗ ΒΓΕΙΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ με single μονογονείς μητέρες και ΜΗΝ σπαταλάτε το χρόνο σας μαζί τους» - ένας συγγραφέας από τις ΗΠΑ γράφει ένα καυστικό ΑΡΘΡΟ. ΔΙΝΕΙ 15 ΛΟΓΟΥΣ ΓΙΑΤΙ οι ΑΛΗΘΙΝΟΙ άνδρες δεν θα πρέπει να κάνουν σχέση με single μονογονείς μητέρες (άγαμες, διαζευγμένες).



Ένας Αμερικανός συγγραφέας που ονομάζεται Σον Τζέιμς (Shawn James) αυτή την εβδομάδα έγραψε ένα δοκίμιο με τίτλο «Γιατί οι Αληθινοί άνδρες πρέπει να Αποφεύγουν τις single μητέρες» - λεπτομερειακά οι 15 λόγοι για τους οποίους οι άνδρες δεν πρέπει σήμερα να κάνουν σχέση με single μονογονείς μητέρες.


1. Ποτέ Δεν είναι Διαθέσιμες. 

Το πρόγραμμα μιας single μονογονέα μητέρας δεν είναι ποτέ ανοιχτό. Οι single μητέρες είναι το είδος των γυναικών που πάντα ακυρώνουν τα ραντεβού τους την τελευταία στιγμή. Κάτι γίνεται πάντα κατά την διάρκεια που ένας άνδρας περνά το χρόνο του μαζί της. Είναι δύσκολο να έχετε μια σχέση μαζί της επειδή ποτέ ΔΕΝ είναι εκεί.

2. Δεν Αποτελείς Προτεραιότητα. 

Συνήθως σε μια σχέση μαζί της, ένας άνδρας καταλήγει πάντα να είναι ο τελευταίος. Θα έρχεστε πάντα πίσω, από τα παιδιά της, τη δουλειά της, το αυτοκίνητο της, το νεροχύτη της κουζίνας της, μέχρι και πίσω από την βουλωμένη τουαλέτα της. Ακόμη και ο σκύλος της παίρνει περισσότερη προσοχή και αγάπη παρά ένας άνδρας που εμπλέκεται με μια single μονογονέα μητέρα. Κάθε άνδρας που εμπλέκεται με μια single μητέρα καταλήγει ο τελευταίος δοκός σε μια σχέση. Και σπάνια καλείται να παίξει κάποιον άλλο ρόλο.

3. Σκέφτεται ότι ο κόσμος περιστρέφεται γύρω ΤΗΣ και ΜΟΝΟ τον εαυτό ΤΗΣ. 

Μια single μονογονέας μητέρα είναι από τις μεγαλύτερες ναρκισσίστριες στο σκηνικό ενός ραντεβού. Συχνά πιστεύει ότι ένας άνδρας πρέπει να εγκαταλείψει τα πάντα στη ζωή του και να είναι μέρος της δικής της και των παιδιών της. Είναι τόσο εγωίστριες που δεν σκέφτονται ότι ένας άνδρας έχει ανάγκες ή, θέλει μια δική του ζωή. Για αυτές ο άνδρας θα πρέπει να είναι εκεί για να τις δώσει ότι θέλουν στη δική τους ζωή.

4. Συναισθηματικά Μη Διαθέσιμες. 

Οι περισσότερες single μονογονείς μητέρες δεν μπορούν να κάνουν μια στενή σχέση με έναν άνδρα επειδή τα συναισθήματά τους επενδύονται σε άλλους ανθρώπους. Συνήθως πρωταρχικός στόχος μιας single μονογονέας μητέρας είναι τα παιδιά της.
Εκτός του ότι είναι αφιερωμένες στον εαυτό τους και τα παιδιά τους, οι περισσότερες single μητέρες έχουν δώσει την καρδιά τους και κάπου αλλού - τον πατέρα των παιδιών τους. Και αυτά τα συναισθήματα που έχει ακόμα γι' αυτόν θα την εμποδίζουν πάντα το να έρθει πιο κοντά σε σας. Πάντα θα υπάρχει κάποια απόσταση ανάμεσα σε μια single μητέρα και στο νέο άτομο στη ζωή της.

5. Ο πρώην ή ο μπαμπάς του μωρού της είναι ΠΑΝΤΑ εκεί. 

Ένας άνδρας απλά δεν ασχολείται μόνο με την single μονογονέα μητέρα. Θα πρέπει να ασχολείται και με τον πρώην της ή τον μπαμπά του παιδιού της. Και αυτός ο τύπος πάντα θα αιωρείται από πάνω όπως ένα ελικόπτερο ψάχνει αφορμή να Σας κάνει κοκομπλόκο. Μερικοί από αυτούς τους τύπους εξακολουθούν να πιστεύουν ότι έχουν μια ευκαιρία μαζί της. Άλλοι απλά δεν θέλουν να την δουν ευτυχισμένη. Πολλοί από αυτούς τους τύπους θέλουν να ανταγωνίζονται.
Σοβαρά, αυτό είναι ένα παιχνίδι που παίζουν αναμεταξύ τους. Και θα παίζουν αυτό το παιχνίδι με τον άλλο έως ότου τα παιδιά τους γίνουν 18 ή 21. Ταμπέλα για την έξοδο. Απλά δεν αξίζει να ασχοληθείτε με τις βλακείες κάποιου ανόητου και την ανασφάλεια του.

6. Τα παιδιά της εργάζονται ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΑΣ.

Όταν έχουμε να κάνουμε με μια single μονογονέας μητέρα επίσης έχεις να κάνεις και με τα Παιδιά της. Τα παιδιά που ακόμα στην καρδούλα τους πιστεύουν ότι ο Μπαμπάς θα έρθει πίσω και θα τα αγαπήσει.
Σοβαρά, Φύγε γρήγορα από εκεί.

7. Τα παιδιά της θα σε ΜΙΣΗΣΟΥΝ.

Θα κάνουν τα ΠΑΝΤΑ για να σε κρατήσουν σε απόσταση από την μαμά τους. Θα σε κατηγορήσουν για να σε βάλουν σε μπελάδες. Και πάλι, δεν αξίζει να ασχοληθείς με αυτές τις βλακείες για ένα θηλυκό. Υπάρχουν τέσσερα δισεκατομμύρια γυναίκες στον κόσμο. Μπορείς να βρεις ένα ποιοτικό θηλυκό που δεν θα μεταφέρει όλα αυτά τα φορτώματα ή να σας δώσει τόσο θλίψη.

8. Οι Single μονογονείς μητέρες πιστεύουν, ότι επειδή έχουν ένα μωρό εκτός γάμου, ο κόσμος τις χρωστάει τα πάντα.

Και νομίζει ότι είναι αυτή που αξίζει το καλύτερο. Ακόμα κι αν αυτή είναι συνήθως συλλέγει κρατικά επιδόματα, ή από την διατροφή των παιδιών, στα μάτια της αυτή ακόμα υποτίθεται ότι πρέπει να την αντιμετωπίζουν σαν να είναι μια βασίλισσα επειδή έσκασε ένα παιδί από την μήτρα της.
Στο εξαπατημένο διεστραμμένο όραμά της για στον κόσμο των Ανδρών, εξακολουθεί να πιστεύει ότι θα πρέπει να την πας στα καλύτερα εστιατόρια και να της αγοράζεις πολλά ακριβά πράγματα. Και θα πρέπει να είσαι Αυτός που θα φροντίσει τα παιδιά της, θα τους αγοράζεις ότι θέλουν, και παράλληλα θα πρέπει να κάνεις τα στραβά μάτια για την κακή συμπεριφορά τους.

single μονογονέα μητέρα


9. Η Διεστραμμένη εικόνα που έχουν για τον εαυτό τους.

Οι single μονογονείς μητέρες εξακολουθούν να νομίζουν ότι είναι τόσο σέξι όπως ήταν πριν να αποκτήσουν ένα μωρό. Μόνο που δεν καταλαβαίνουν πώς το σώμα τους έχει αλλάξει. Σε ορισμένες περιπτώσεις, προς το χειρότερο.
Οι single μητέρες είναι ο τύπος που θα προσπαθήσουν να αναδείξουν τους εαυτούς τους σε σέξι ρούχα, όπως με χαμηλά τζιν και κομμένα T-shirts για να αναδείξουν αφαλό τους, δεν βλέπουν τα ψωμάκια και τις ραγάδες από την συμπίεση πάνω από την κορυφή στο παντελόνι τους. Είναι ο τύπος των γυναικών που θα πρέπει να στριμώξει τους εαυτούς τους σε κρυψίνους φορέματα spandex, (δεν έχουν γνώση του εν λόγω εντέρου, και της κυτταρίτιδας) και να πάνε στο κλαμπ. Νομίζουν ότι οι άνδρες θα πρέπει να τρέξουν επάνω της και να της κερνάνε τα ποτά της. Και επειδή μερικοί διψασμένοι βλάκες θα πάνε προς αυτήν, νομίζει ότι είναι ελκυστική. Αλλά οι μόνοι άνθρωποι που θέλουν ότι έχει να προσφέρει αυτή η single μητέρα, είναι οι οδοκαθαριστές στο κάτω μέρος της κοινωνικής σκηνής.

10. Πάντα το θύμα. Οι single μονογονείς μητέρες ποτέ δεν αναλαμβάνουν την ευθύνη για τις πράξεις τους.

Η κατάσταση στην οποία βρίσκονται είναι πάντα το σφάλμα του ότι "κανένας καλός άνδρας", "τα καταραμένα τα παιδιά" η μητέρα τους ή κάποιος άλλος. Ποτέ δεν έχουν χρόνο να κάνουν οποιαδήποτε αυτοεξέταση ή να κάνουν οποιαδήποτε προσπάθεια για να αλλάξουν τη ζωή τους. Οι single μητέρες ακόμη ψάχνουν για τον Απίστευτα Πλούσιο Ωραίο Άνδρα για να τον βάλουν σε ένα ακρωτήρι και να παίξει τον καπετάνιο Save-A-Hoe, που θα σκουπίσει τα πόδια της και να την πάρει από την ανησυχητική κατάσταση που η ίδιας της βοήθησε για να γίνει.

11. Η προσωπικότητα Τζέκιλ και Χάιντ της single μητέρας.

Μια single μονογονέας μητέρα θα είναι το πιο γλυκό πράγμα, όταν ένας άνδρας βγαίνει μαζί της στην αρχή, αλλά λίγους μήνες μετά η σχέση μετατρέπεται σε μια δουλειά για βλάκες. Ένας άνδρας θα δει συνήθως τις αναλαμπές αυτές όταν η single μητέρα τιμωρεί τα παιδιά της, όταν ο άνδρας τα συναντά για πρώτη φορά. Κατά τη διάρκεια αυτής της συνάντησης η single μητέρα θα φωνάζει στα παιδιά και θα τα φοβερίζει ώστε αυτά να ενεργήσουν σωστά, ενώ θα επαινεί ως άγγελο τον άνδρα.

Όλα είναι ένα θέατρο. Ο παράδεισος θα μετατραπεί σε κόλαση μέσα σε έξι μήνες.

Μόλις μια single μονογονέας μητέρα βρει έναν άνδρα και τον εγκαταστήσει στη ζωή της δεν είναι σύνηθες για εκείνη να αρχίσει αμέσως να τον κακοποιεί λεκτικά και να τον χλευάζει καθώς πρώτα αυτή θα προβάλλει σε όλα την συσσωρευμένη οργή από τις προηγούμενες αποτυχημένες σχέσεις του. Και είναι συνήθως γύρω από αυτό το σημείο ότι οι περισσότεροι άνδρες θα καταλάβετε γιατί αυτή η γυναίκα είναι single και γιατί ήρθε η ώρα γι' αυτόν να βρει την πόρτα εξόδου.

12. Η Drama Queen single μονογονέα μητέρα.

Επειδή μια single μητέρα βλέπει τον εαυτό της πάντα ως θύμα της κοινωνίας, αυτή πάντα θα μιλάει για τα προβλήματά της. Και έχει πάντα ένα νέο πρόβλημα να δείξει σε όλους. Δεν υπάρχει ποτέ μια καλή μέρα στη ζωή μιας single μονογονέα μητέρας, διότι υπάρχει πάντα κάποια νέα κρίση που κάνει την εμφάνισή της στη ζωή της.

Ο λόγος για τις single μητέρες που χρειάζονται το δράμα είναι επειδή τους κάνει να αισθάνονται σημαντικές. Κάνει τους ανθρώπους να δείχνουν προσοχή σε αυτές. Και όταν ο Καπετάν-Save-A-Hoe είναι αφοσιωμένος σε αυτές και προσπαθεί να λύσει τα προβλήματά τους, τις κάνει να αισθάνονται μια τεχνητή αίσθηση της αξίας. Χρειάζονται αυτή την αξία για να εκτρέπουν την προσοχή των ανθρώπων από το πόσο αξιολύπητη πραγματικά είναι ζωή τους.

Χειραγωγούν στις περισσότερες περιπτώσεις. Μια single μονογονέας μητέρα δεν έχει κανένα ενδιαφέρον για ένα άντρα στο ραντεβού της. Στις πιο πολλές περιπτώσεις, αυτή απλά χρησιμοποιεί έναν άντρα σαν πιόνι.

13. Στις περισσότερες περιπτώσεις, μια μονογονέας single μητέρα κάνει ότι κάνει για να ζηλέψει ο βιολογικός μπαμπάς του παιδιού της.

Βαθιά στην καρδιά της πιστεύει ότι αν την δει με κάποιον άλλο που την βλέπει ως κάτι που έχει αξία ότι κι ο βιολογικός μπαμπάς του παιδιού της θα την δει της ως κάτι που έχει αξία και θα την πάρει πίσω.

Σε κάποιες άλλες περιπτώσεις, δεν προσπαθεί να πάρει μια αυξημένη προσοχή από τον βιολογικό μπαμπά του παιδιού της, απλά παίζει την κάρτα συμπάθειας χρησιμοποιώντας έναν άντρα για να επωφεληθεί παίρνοντας δώρα, δωρεάν γεύματα και δωρεάν ποτά κερασμένα και πληρωμένα από αυτόν. Για μια single μονογονέα μητέρα, οι άνδρες στη ζωή της είναι απλά ανθρώπινα μηχανήματα ΑΤΜ, όπου ψιθυρίζει ένα γλυκό τίποτα στο αυτί τους, όπως έναν αριθμό PIN και τα χρήματα που βγαίνουν από το πορτοφόλι τους.

Και επειδή είναι μια Drama Queen που αγαπά να παίζει το θύμα, η single μητέρα παίζει με τα συναισθήματα των ανδρών για να τους κάνει να αντιδράσουν με τον τρόπο που αυτή θέλει. Mία single μητέρα μπορεί να πει οτιδήποτε για τον μπαμπά του μωρού της. Πολλοί άνδρες βρέθηκαν στη φυλακή επειδή μια single μητέρα έπαιξε την κάρτα θύματος.

14. Ανέντιμη. Μια single μητέρα είναι ΨΕΥΤΡΑ. 

Είναι το πώς παίρνει αυτό που θέλει. Είναι το πώς χειραγωγεί τους ανθρώπους. Είναι το πώς φροντίζει τα παιδιά της. Είναι το πώς επιβιώνει σε αυτόν τον κόσμο.

Οι single μονογονείς μητέρες λένε ψέμματα. Και λένε ΨΕΜΜΑΤΑ όλη την ώρα. ΨΕΜΜΑΤΑ στους άνδρες για την ηλικία τους, το ύψος τους, το βάρος τους, το πόσα παιδιά έχουν, τη δουλειά που κάνουν.

Στην κορυφή από τα ψέματα που λένε σε άλλους, λένε ψέμματα για τους εαυτούς τους. Ψέμματα για το πόσο όμορφες είναι. Λένε Ψέμματα ότι αποτελούν μια καλή ευκαιρία. Λένε Ψέμματα για ότι έχουν ακόμα μια ευκαιρία με έναν καλό άνδρα. Λένε Ψέμματα ότι η ζωή τους θα είναι ευτυχισμένη κάποια μέρα.

Η φρικτή αλήθεια είναι ότι χωρίς αυτά τα ψέματα θα συνειδητοποιούσαν οι περισσότερες από αυτές τις single μητέρες, το πόσο θλιβερή είναι ζωή τους. Πώς δεν έχουν καμία επιλογή στη σκηνή του ραντεβού. Ότι είναι στο κάτω μέρος του βαρελιού στη σκηνή ενός ραντεβού και οι μόνοι άντρες που τις θέλουν είναι αξιολύπητοι αρσενικοί αιδοιόδουλοι και διψασμένοι βλάκες.

15. Μεταφέρει αποσκευές, αποσκευές και πιο πολλές αποσκευές. 

Μια single μονογονέας μητέρα έχει περισσότερα προβλήματα από ότι το περιοδικό TIME σε συνδυασμό με το Newsweek. Και όταν ψάχνει για έναν άνδρα, δεν ψάχνει για έναν ισότιμο σύντροφο. Ψάχνει για έναν χαμάλι σε πούλμαν για να αναλάβει τη φροντίδα των παιδιών της, και να καθαρίσει το χάλι της με τον πατέρα των παιδιών της. Αδελφοί, μην αφήνετε τον εαυτό σας να χωρέσει σε ένα ζουρλομανδύα!

Τέλος πάντων, έχοντας να κάνεις με μια single μητέρα είναι σαν να περπατάς μέσα σε ένα ναρκοπέδιο. Μετά από αρκετούς μήνες μαζί της, αφήνει έναν άνδρα ανήσυχο και σε ένταση, επειδή δεν ξέρει αν το επόμενο βήμα θα τον οδηγήσει σε μια έκρηξη που θα τον σκοτώσει!

Γι' αυτό οι αληθινοί άνδρες αποφεύγουν τις single μητέρες, όπως την αρρώστια.

Οι πραγματικοί άνδρες καταλαβαίνουν ότι η ζωή είναι πολύ σύντομη για να ανεχτούν το δράμα κάποιου και τις συναισθηματικές αποσκευές του. Έχουμε μόνο ένα περιορισμένο χρονικό διάστημα στη Γη του Θεού και ποιος θέλει να δαπανήσει αυτό το χρόνο του ως ένας χαμάλης πούλμαν ή για να καθαρίσει το χάλι κάποιου άλλου. Όπως ανέφερα και πριν σε μια προηγούμενη παράγραφο, αφήστε μια τέτοια γυναίκα να αναλάβει να καθαρίσει τα δικά της χάλια. Έκανε το κρεβάτι της, τώρα ας ξαπλώσει στο βρεγμένο σημείο.

Μην βγαίνετε ραντεβού με single μητέρες και μην σπαταλάτε το χρόνο σας μαζί τους. Υπάρχουν τέσσερα δισεκατομμύρια γυναίκες σε αυτόν τον κόσμο. Εάν είστε υπομονετικός, θα βρείτε ένα καλό αποτέλεσμα.

0 σχόλια:

Τα σχόλια στο blog υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μαζί μας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Our site is at APN Greece Directory
greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων

VISITS