Ανοίγει και ο φάκελος του θανάτου του βιολογικού πατέρα του 23χρονου Κωστή Πολύζου

Η Αστυνομία διερευνά πλέον και τις συνθήκες θανάτου του βιολογικού πατέρα του αδικοχαμένου 23χρονου.


κωστης πολυζος


Ο πατέρας του άτυχου Κωστή «έσβησε» από ανακοπή καρδιάς λίγες ώρες αφού έπιασε στα πράσα στο σπίτι τους τη γυναίκα του, με τον εραστή και νυν σύζυγό της.



Μετά τη σύλληψη του «σατανικού» ζευγαριού ανοίγει και ο φάκελος του θανάτου του βιολογικού πατέρα του 23χρονου.


Μετά τη σύλληψη της μητέρας και του πατριού του Κωστή Πολύζου για τη δολοφονία του, το 2011 στη Σιάτιστα Κοζάνης, η Αστυνομία διερευνά πλέον και τις συνθήκες θανάτου του βιολογικού πατέρα του αδικοχαμένου 23χρονου.

Ο αρμόδιος ανακριτής δεν το έχει ζητήσει επισήμως, ωστόσο, σύμφωνα με την Espresso, η Ασφάλεια Κοζάνης ανοίγει τον σχετικό φάκελο, ενόσω πληθαίνουν οι κουβέντες στο χωριό για ευθύνες του σατανικού ζεύγους στο θάνατο του συζύγου, πριν από τη δολοφονία του γιου του.

Συγκεκριμένα, οι ντόπιοι «ψιθυρίζουν» ότι ο πατέρας του άτυχου Κωστή «έσβησε» από ανακοπή καρδιάς λίγες ώρες αφού έπιασε στα πράσα στο σπίτι τους τη γυναίκα του, Δέσποινα Κουτσέγκου, με τον εραστή και νυν σύζυγό της, Χρήστο Νάνο.


Πως η αστυνομία έφτασε στα ίχνη της μητέρας και του πατριού

Η άκρη του νήματος φαίνεται ότι βρέθηκε πριν πέντε χρόνια, ωστόσο τα στοιχεία δεν μπορούσαν να «δέσουν» την υπόθεση.

Η μητέρα και ο πατριός του δολοφονημένου Κωστή Πολύζου είχαν κάνει το μοιραίο για εκείνους λάθος την ημέρα της εξαφάνισης του άτυχου νέου.

Είτε η μητέρα, είτε ο πατριός του Κωστή Πολύζου είχαν χρησιμοποιήσει τον υπολογιστή. Από τις 18 Φεβρουαρίου, την ημέρα που ξεκίνησε το θρίλερ στη Σιάτιστα της Κοζάνης οι αστυνομικοί είχαν εντοπίσει το στοιχείο αυτό, ωστόσο δεν μπορούσαν να το χρησιμοποιήσουν.

Ήταν οι μόνοι που είχαν πρόσβαση στον υπολογιστή, ωστόσο το αρνήθηκαν. Αργότερα όταν ρωτήθηκαν ξανά έπεσαν σε αντιφάσεις και έτσι κινήθηκαν οι πρώτες υποψίες σε βάρος τους.

Ενώ αρχικά είχαν πει ότι δεν άνοιξαν τον υπολογιστή στη συνέχεια είπαν ναι και πως αναζητούσαν πληροφορίες για το που θα μπορούσε να έχει να πάει ο Κωστής Πολύζος.

Οι απαντήσεις που έδωσαν όχι απλά δεν έπεισαν, αλλά αντίθετα δημιούργησαν υποψίες στον ανακριτή και τους αστυνομικούς.

Παράλληλα δήλωναν αρχικά ότι το χωράφι όπου βρέθηκε το σώμα του άτυχου Κωστή δεν ανήκε σε αυτούς και έτσι οι αρχές άρχισαν να τους υποπτεύονται για συμμετοχή στο έγκλημα.

Στην Σιάτιστα και την Κοζάνη επικρατεί αναβρασμός. Το Δικαστικό Μέγαρο Κοζάνης θα θυμίζει φρούριο υπό το φόβο προπηλακισμού της μητέρας και του πατριού του 23χρονου θα μεταφερθούν εκ νέου στον ανακριτή.


0 σχόλια:

Τα σχόλια στο blog υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μαζί μας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Our site is at APN Greece Directory
greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων

VISITS