Μητέρα Τέρας κλείδωσε τα παιδιά της μέσα στο αυτοκίνητο με υψηλή θερμοκρασία, όχι μια άλλα ΔΥΟ φορές!

Μητέρα Τέρας κλείδωσε τα παιδιά της μέσα στο αυτοκίνητο με υψηλή θερμοκρασία και με κλειστά παράθυρα!


Μητέρα Τέρας κλείδωσε τα παιδιά της μέσα στο αυτοκίνητο με υψηλή θερμοκρασία


Μια 25χρονη μητέρα που είχε κατηγορηθεί ότι είχε κλειδώσει το παιδί της μέσα στο αυτοκίνητο με τα παράθυρα κλειστά, φτάνοντας στο δικαστήριο, άφησε και πάλι αυτή τη φορά τα δυο παιδιά της κλειδωμένα μέσα στο αυτοκίνητό, με υψηλή θερμοκρασία.



Μητέρα Τέρας στην Βιρτζίνια των ΗΠΑ, πήγε στο δικαστήριο για να δικαιολογήσει τον εαυτό της επειδή είχε κλειδώσει το παιδί της μέσα στο αυτοκίνητο με υψηλή θερμοκρασία και συνελήφθη κατά την έξοδο της, αφού οι αστυνομικοί βρήκαν αυτή τη φορά πάλι κλειδωμένα τα παιδιά της στο αυτοκίνητό της, που ήταν παρκαρισμένο έξω από το δικαστήριο!

Η 25χρονη Laquanda Newby, χρεώθηκε με τρεις κατηγορίες για κακοποίηση παιδιού, όταν η αστυνομία βρήκε τα παιδιά της μέσα στο αυτοκίνητο, έξω από δικαστήριο του Henrico County Courthouse στις 8 Ιουνίου, καθώς και για το προηγούμενο περιστατικό.

Η αστυνομία βρήκε τα παιδιά της γυναίκας έξω από το δικαστικό μέγαρο, σε ένα αυτοκίνητο με τα παράθυρα κλειστά.


"Τα ρούχα τους ήταν υγρά, ο ιδρώτας έτρεχε από τα φρύδια τους" δήλωσε ο σερίφης του Henrico. "Φαινόταν να είναι εντάξει, αλλά είχε πάρα πολύ ζέστη".

Η θερμοκρασία ήταν σύμφωνα με πληροφορίες πολύ υψηλή, και οι αστυνομικοί δεν ήταν σε θέση να γνωρίζουν πόση ώρα τα παιδιά είχαν αφεθεί μέσα στο αυτοκίνητο όταν τα βρήκαν. Από τις κάμερες ασφαλείας, διαπιστώθηκε ότι τα παιδιά ήταν μέσα στο αυτοκίνητο για περισσότερο από μία ώρα.

"Αν δεν είναι ήταν ένας πολίτης σε εγρήγορση σχετικά με αυτό, θα ήταν μια κατάσταση που θα είχε πάρει άλλη τροπή", δήλωσε ο σερίφης.

Οι αστυνομικοί έδωσαν στα παιδιά, ηλικίας έξι και ενός έτους, νερό και σνακ μέχρι που ήρθε και τα παρέλαβε ο πατέρας τους.

Η μητέρα συνελήφθη και οδηγήθηκε στις φυλακές της πολιτείας του Henrico. Το δικαστήριο της αρνήθηκε την καταβολή εγγύησης.

Η μητέρα τέρας πήγε στο δικαστικό μέγαρο επειδή είχε κατηγορηθεί ξανά ότι άφησε το ένα από τα παιδιά της κλειδωμένο μέσα στο αυτοκίνητο, όταν πήγε για ψώνια στις 26 Μαΐου. 

Τότε, όταν έφτασε η αστυνομία, βρήκαν την μητέρα στο αυτοκίνητό της, αλλά δεν μπορούσαν να την συλλάβουν, επειδή ο αστυνομικός δεν είχε δει το υποτιθέμενο έγκλημα. Η ίδια είχε υποσχεθεί να παραστεί στο δικαστήριο, τη Δευτέρα.

Περισσότερα από 600 παιδιά στις ΗΠΑ έχουν πεθάνει επειδή παρέμειναν κλειδωμένα μέσα στο αυτοκίνητο από το 1990, ως αποτέλεσμα της θερμοπληξίας, σύμφωνα με τα στοιχεία της μη ΜΚΟ Kids and Cars.

0 σχόλια:

Τα σχόλια στο blog υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μαζί μας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Our site is at APN Greece Directory
greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων

VISITS