Πάτρα: Ανύπαντρη μητέρα(ς) πέταξε το μόλις 20 ημερών βρέφος της στο πεζοδρόμιο και έφυγε

Ανύπαντρη μητέρα(ς) πέταξε το μόλις 20 ημερών βρέφος της στο πεζοδρόμιο και προσπάθησε να διαφύγει!


Πάτρα: Ανύπαντρη μητέρα(ς) πέταξε το μόλις 20 ημερών βρέφος της στο πεζοδρόμιο

Την άσπλαχνη μητέρα(ς) την κυνήγησαν και την σταμάτησαν οι περαστικοί ενώ προσπαθούσε να διαφύγει!



Σοκ σήμερα το απόγευμα στην περιοχή της Βορείου Ηπείρου όταν μία μητέρα άφησε το μόλις 20 ημερών μωράκι της στο πεζοδρόμιο και έφυγε.

Περαστικοί εντόπισαν τις κινήσεις της και έσπευσαν να βοηθήσουν το βρέφος. Κάποιοι άλλοι περίοικοι εντόπισαν την γυναίκα η οποία επιβιβάστηκε σε αστικό λεωφορείο και την κυνήγησαν καταφέρνοντας να σταματήσουν το λεωφορείο και να την αναγκάσουν να αποβιβαστεί.

Αμέσως έφθασε στο σημείο η Άμεση Δράση και συνέλαβε την γυναίκα. Πρόκειται για μία ανύπαντρη μητέρα η οποία κατάγεται από την Γεωργία. 

Το βρέφος μαζί με την μητέρα η οποία ήταν σε έξαλλη κατάσταση μεταφέρθηκαν στην ασφάλεια της Πάτρας .Η εισαγγελία Ανηλίκων διαχειρίζεται την τύχη του βρέφους ενώ η μητέρα υποστήριξε πως δεν το αναγνώριζε ο πατέρας του και η ίδια δεν είχε χρήματα για να το μεγαλώσει.

ΔΕΙΤΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΔΩ

0 σχόλια:

Τα σχόλια στο blog υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μαζί μας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Our site is at APN Greece Directory
greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων

VISITS