Μπαμπας Ηρωας! ο γιος του γεννήθηκε με σύνδρομο Down και η σύζυγος του θέλει να τον χωρίσει

Μπαμπάς Ήρωας! ο γιος του γεννήθηκε με σύνδρομο Down και η σύζυγος του θέλει να τον χωρίσει επειδή δεν θέλει να παρατήσει το παιδί του και θέλει να το μεγαλώσει.


Μπαμπάς Ήρωας! ο γιος του γεννήθηκε με σύνδρομο Down και η σύζυγος του θέλει να τον χωρίσει

Ο Μπαμπάς ξεκίνησε μια εκστρατεία χρηματοδότησης ζητώντας από πλήθος ανθρώπων να τον βοηθήσουν να φέρει κοντά του, το γιο του στη Νέα Ζηλανδία, όπου μπορεί να του προσφέρει μεγαλύτερη φροντίδα και μια καλύτερη ζωή.



Μέσα σε ένα διάστημα 24 ωρών, ο Σάμιουελ Φόρεστ, έμαθε ότι ο γιος του, Λεό, γεννήθηκε με σύνδρομο Down και η γυναίκα του σκοπεύει να τον χωρίσει επειδή δεν θέλει να παρατήσει το παιδί του και θέλει να το μεγαλώσει.

Ο Λεό, γεννήθηκε στις 21 Ιανουαρίου σε ένα Αρμενικό νοσοκομείο, σε μια κοινωνία που έχει μικρή ευαισθητοποίηση για τα άτομα με αναπηρία, σύμφωνα με τη Unicef. Στην Αρμενία, πολλά παιδιά με ειδικές ανάγκες θεσμοθετούνται κατά τη γέννησή τους.

Ο Σάμιουελ Φόρεστ, ένας Νεοζηλανδός, αρνήθηκε το «τελεσίγραφο» της συζύγου του, να παρατήσει τον Λεό, προτρέποντας την να καταθέσει αγωγή διαζυγίου.


Χωρίς να είναι σίγουρος γιατί πρέπει να κάνει, ο Σάμιουελ, ξεκίνησε μια εκστρατεία χρηματοδότησης ζητώντας από πλήθος ανθρώπων να τον βοηθήσουν να φέρει κοντά του, το γιο του στη Νέα Ζηλανδία, όπου μπορεί να του προσφέρει μεγαλύτερη φροντίδα και μια καλύτερη ζωή.

Ο αρχικός στόχος του, που ήταν τα 60.000 δολάρια, μαζεύτηκαν μέσα σε μια ημέρα, και μέχρι τώρα οι άνθρωποι από όλο τον κόσμο έχουν δωρίσει πάνω από 200.000 δολάρια για να φέρει το μικρό του αγόρι, σπίτι. Τα επιπλέον χρήματα θα χρησιμοποιηθούν για να βοηθήσουν ταμεία και προγράμματα στην Αρμενία που υποστηρίζουν γονείς με παιδιά με ειδικές ανάγκες.

0 σχόλια:

Τα σχόλια στο blog υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μαζί μας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Our site is at APN Greece Directory
greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων

VISITS