Κακοποιηση Παιδιων στην Ελλαδα. Θριαμβευουν οι μητερες και για το 2014

Κακοποιηση Παιδιων στην Ελλαδα. Αρνητικος θριαμβος και πρωτια για τις μητερες και για το 2014.


Ελλαδα κακοποιηση παιδιων


Συμφωνα με τα στατιστικα στοιχεια του Χαμογελο του Παιδιου για την Παιδικη Κακοποιηση, απο το 2009 εως και το 2014, οι μητερες στην Ελλαδα κανουν πρωταθλητισμο στην κακοποιηση των παιδιων τους!


Δυστυχώς και σε απάντηση ορισμένων προβοκατόρων και κακεντρεχών κύκλων που θέλουν να μας παρουσιάζουν λόγω σκοπιμοτήτων το ακριβώς αντίθετο από τα πραγματικά γεγονότα και στοιχεία από αυτά που είναι στην Ελλάδα. 

Τα Στατιστικά Στοιχεία για την Κακοποίηση των Παιδιών στην Ελλάδα.


Από ότι φαίνεται από τους επίσημους πίνακες που αναρτώνται ετησίως από τον οργανισμό του "Χαμόγελο του Παιδιού", από το 2009 έως και το 2014, οι μητέρες στην Ελλάδα κατέχουν μια αρνητική πρωτιά στην οποιαδήποτε μορφή Κακοποίησης των Παιδιών.

Σύμφωνα με τους πίνακες αυτούς, τα κρούσματα και οι καταγγελίες που αφορούν την παιδική κακοποίηση στην Ελλάδα, όχι μόνο δεν μειώθηκαν, αλλά πολλαπλασιάστηκαν, και υπερδιπλασιάστηκαν οι μητέρες θύτες που συντελούν στην κακοποίηση των παιδιών τους και κατέχουν την πρωτιά σε αυτό.  

Είναι καιρός να κοιτάξουμε επιτέλους την αλήθεια κατάματα! 

Η οποιαδήποτε μορφή βίας και κακοποίησης είναι καταδικαστέα και πρέπει να τιμωρείται όταν αυτή υφίσταται και αποδεικνύεται. 

Ακόμη περισσότερο καταδικαστέα είναι η οποιαδήποτε μορφή παιδικής κακοποίησης όταν συντελείται από τους ίδιους τους γονείς ενός παιδιού, ακόμη και όταν ο θύτης κρύβεται κάτω από τον μανδύα της μητέρας. 

Διαβάστε αναλυτικά τους πίνακες για τα έτη 2009 έως 2014 πατώντας ΕΔΩ.


πινακας χαμογελο παιδιου


0 σχόλια:

Τα σχόλια στο blog υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μαζί μας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Our site is at APN Greece Directory
greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων

VISITS