Δημοψηφισμα κατα των γαμων των ομοφυλοφιλων και της υιοθεσιας παιδιων απο αυτους, διεξαγεται στην Σλοβακια

Δημοψηφισμα κατα των γαμων των ομοφυλοφιλων και της υιοθεσιας παιδιων απο αυτους.


δημοψηφισμα σλοβακια

Το Σάββατο 7 Φεβρουαρίου η Σλοβακία θα πραγματοποιήσει Δημοψήφισμα σχετικά με τον γάμο των ομοφυλοφίλων, της υιοθεσίας των παιδιών από αυτούς και μια σειρά από άλλα σημαντικά ζητήματα που έχουν σχέση με την οικογένεια και τα παιδιά.



Οι πολιτικοί και οι κυβερνήσεις που σέβονται τους πολίτες τους, διενεργούν δημοψηφίσματα σχετικά με το μέλλον των θεσμών της κοινωνίας και των παιδιών. Οι λαοί αντιστέκονται!


Το Σάββατο 7 Φεβρουαρίου περίπου 4,4 εκατομμύρια πολίτες της Σλοβακίας θα έχουν την ευκαιρία να εκφράσουν τη γνώμη τους σχετικά με τα τρία ακόλουθα ζητήματα: 

- Συμφωνείτε ότι καμία άλλη συμβίωση ατόμων, εκτός από τον δεσμό μεταξύ ενός άνδρα και μιας γυναίκας μπορεί να ονομαστεί ο γάμος;

- Συμφωνείτε ότι δεν θα πρέπει να επιτρέπεται ζευγάρια του ιδίου φύλου ή ομάδων να υιοθετούν παιδιά και στη συνέχεια να τα αναθρέφουν;

- Συμφωνείτε ότι τα σχολεία δεν μπορούν να απαιτούν από τα παιδιά να συμμετάσχουν στην εκπαίδευση σχετικά με τη σεξουαλική συμπεριφορά ή την ευθανασία, αν οι γονείς τους ή τα ίδια τα παιδιά δεν συμφωνούν με το περιεχόμενο της εκπαίδευσης;


Περισσότεροι από 400.000 Σλοβάκοι, σχεδόν το 10 % του εκλογικού σώματος της χώρας, έχουν υπογράψει μια αίτηση ζητώντας δημοψήφισμα, αντιστέκονται ενάντια στις υπερβολικές πολιτικές και τακτικές που ακολουθεί η Ευρωπαϊκή Ένωση και πλήττουν τον παραδοσιακό θεσμό της οικογένειας και της ανατροφής των παιδιών.

Οι Σλοβάκοι λένε με τον τρόπο αυτό ότι η παραδοσιακή οικογένεια είναι το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή τους.


Το κίνημα που πρωτοστάτησε για τη διενέργεια του δημοψηφίσματος με την ονομασία "Aliancia pre Rodinu" (Συμμαχία για την Οικογένεια), λέει ότι η παραδοσιακή οικογένεια είναι υπό απειλή κι αυτό το βλέπουμε σε έναν αυξανόμενο αριθμό χωρών, συμπεριλαμβανομένων της γειτονικής Αυστρίας και άλλων χωρών, που επιτρέπουν τις διάφορες μορφές ένωσης ατόμων του ιδίου φύλου, ή της υιοθεσίας των παιδιών από ομοφυλόφιλα ζευγάρια.

«Σε πολλές χώρες, βλέπουμε ότι οι άνθρωποι απομακρύνονται από τον θεσμό της οικογένειας, που δεν θεωρούν ότι είναι μια σημαντική αξία» δήλωσε ο Anton Chromik, ένας δικηγόρος ο οποίος βοηθάει το κίνημα.

"Οι Σλοβάκοι λένε ότι γι' αυτούς είναι το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή τους."


δημοψηφισμα κατα των γαμων ομοφυλοφιλων

0 σχόλια:

Τα σχόλια στο blog υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μαζί μας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Our site is at APN Greece Directory
greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων

VISITS