Βέροια: Αστυνομική καταδίωξη για να συλλάβουν τον πατέρα που ζήτησε ΙΣΟΤΙΜΗ μεταχείριση

Αστυνομική καταδίωξη για να συλλάβουν τον πατέρα.


αστυνομικη καταδιωξη κατα ισοτιμου γονεα


Αστυνομική καταδίωξη για να συλλάβουν τον πατέρα που "τόλμησε" να ζητήσει ΙΣΟΤΙΜΗ μεταχείριση και ενημέρωση για το παιδί του από τον διευθυντή του σχολείου.



Τρεις ώρες πριν εκπνεύσει η προθεσμία του αυτοφώρου, στις 9 το βράδυ της Τρίτης, σημειώθηκε καταδίωξη του γονέα που χτύπησε τον διευθυντή του Δημοτικού σχολείου στη Βέροια, το πρωί της Δευτέρας.

Μετά το επεισόδιο ο διευθυντής του σχολείου μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και στη συνέχει υπέβαλε μήνυση σε βάρος του γονέα.

Σύμφωνα με την προβλεπόμενη διαδικασία, ο γονέας αναζητήθηκε στα πλαίσια του αυτοφώρου και τρεις ώρες πριν αυτό εκπνεύσει, εντοπίστηκε με το αυτοκίνητό του στην περιοχή του Προμηθέα.

Μη διασταυρωμένη πληροφορία αναφέρει ότι αστυνομικοί του έκαναν σήμα να σταματήσει, αλλά αυτός ανέπτυξε ταχύτητα και εξαφανίστηκε. Ακολούθησε καταδίωξη, αλλά ο γονέας που κινήθηκε στην δύσκολη περιοχή του Λιανοβροχίου, κατόρθωσε να ξεφύγει.

Κατά την καταδίωξη, ένα περιπολικό εγκατέλειψε λόγω βλάβης.

Δ. Καρ - Verianet.gr


0 σχόλια:

Τα σχόλια στο blog υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μαζί μας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Our site is at APN Greece Directory
greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων

VISITS