Βόλος: της αφαίρεσαν την επιμέλεια των παιδιών της και τους επιτέθηκε με κουζινομάχαιρο

Βόλος: Μητέρα επιτέθηκε με κουζινομάχαιρο κατά υπαλλήλων της Πρόνοιας που της αφαίρεσαν την επιμέλεια των παιδιών της !


Βόλος: της αφαίρεσαν την επιμέλεια των παιδιών της και τους επιτέθηκε με κουζινομάχαιρο


Η Εισαγγελία τις άφησε ελεύθερες!



Επεισόδιο, που ευτυχώς, δεν είχε τραγική κατάληξη, σημειώθηκε χθες το μεσημέρι στο πρώην Δημαρχείο Ν. Ιωνίας, όταν 32χρονη γυναίκα επιτέθηκε με κουζινομάχαιρο κατά δύο υπαλλήλων, διότι η υπηρεσία της αφαίρεσε προ μηνών την επιμέλεια των παιδιών της και τα έδωσε για υιοθεσία. 

Οι δύο γυναίκες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα που τις άφησε ελεύθερες.


Όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία σήμερα, η 32χρονη γυναίκα, που συνοδευόταν από την 59χρονη μητέρα της, πήγε χθες στην υπηρεσία Πρόνοιας, στο πρώην Δημαρχείο Ν. Ιωνίας και, ευρισκόμενη σε κατάσταση έντονου θυμού βρέθηκε με ένα κουζινομάχαιρο στο χέρι που της έδωσε η μητέρα της έβρισε και απείλησε τους δύο υπαλλήλους της υπηρεσίας.

Συνάδελφοι των δύο υπαλλήλων κάλεσαν το Α.Τ. Ν. Ιωνίας και οι δύο γυναίκες συνελήφθησαν, ενώ το μαχαίρι κατασχέθηκε, ενώ σήμερα οι δύο γυναίκες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα, με τις κατηγορίες περί διατάραξης κοινής ειρήνης και παραβίασης του Νόμου περί όπλων, που όμως τις άφησε ελεύθερες.

0 σχόλια:

Τα σχόλια στο blog υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μαζί μας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Our site is at APN Greece Directory
greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων

VISITS