Η εξαχρονη κορη του πεθανε. Αυτο που εκανε αυτος ο πατερας πανω στον ταφο της θα σας Σοκαρει

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ! Αυτο που εκανε αυτος ο πατερας πανω στον ταφο της εξαχρονης κορης του.


σοκαριστικο

Αυτό το ΤΡΑΓΙΚΟ βίντεο μας έκανε να κλάψουμε. 



Ο διαζευγμένος πατέρας Rick Ellis έχασε την κόρη του Lindsey που ήταν μόλις 6 χρονών, από μια μεθυσμένη οδηγό που της άρεσε να ξενυχτάει, να πηγαίνει σε πάρτι, να πίνει ουίσκι, και να διασκεδάζει.

Ο τραγικός πατέρας, πήγε στον τάφο της κόρης του με δάκρυα στα μάτια και κατέγραψε μια συναισθηματική έκκληση προς εκείνους που εξακολουθούν να οδηγούν υπό την επήρεια αλκοόλ και τον τρόπο ζωής τους.

"Πρόκειται να σας δείξω κάτι που είναι το τελικό αποτέλεσμα των πάρτι τα βράδια της Παρασκευής, του Σαββάτου το βράδυ, οποτεδήποτε. Θέλετε να μεθύσετε, να παίξετε, να κάνετε βλακείες; Αυτό θα συμβεί ...", λέει ο Ellis πριν στρέψει την κάμερα του στην ταφόπλακα. 

Γραμμένα ήταν τα ονόματα Christy M. Johnson Ellis και Lindsey Kay Ellis.

Η μεθυσμένη οδηγός που σκότωσε την εξάχρονη Lindsey ήταν η ίδια της η μητέρα.

Παρακαλώ μοιραστείτε αυτό το ισχυρό μήνυμα με όλους τους γνωστούς σας.

Δείτε το βίντεο


0 σχόλια:

Τα σχόλια στο blog υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μαζί μας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Our site is at APN Greece Directory
greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων

VISITS