Τερμα στην Διακριση του επιδοματος εξομαλυνσης αστυνομικων - στρατιωτικων που ειναι διαζευγμενοι ή σε διασταση και δεν εχουν την επιμελεια των παιδιων

Τερμα στην Διακριση του επιδοματος εξομαλυνσης αστυνομικων - στρατιωτικων που ειναι διαζευγμενοι ή σε διασταση και δεν εχουν την επιμελεια των παιδιων.  


επιδομα σε γονεις που δεν εχουν την επιμελεια των τεκνων


Τέρμα στην Διάκριση μεταξύ των γονέων που δεν τους έχει ανατεθεί η επιμέλεια των τέκνων και βρίσκονται σε διάσταση ή σε διάζευξη, έβαλαν τρία μέλη της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αττικής. 



Δικαίωση για το Επίδομα Εξομάλυνσης! Χορηγείται και η διαφορά που έχανε ο συνάδελφος που βρισκόταν σε κατάσταση διάζευξης ή διάστασης.



Συνάδελφοι η Συνδικαλιστική Μάχιμη Συσπείρωση σας ενημερώνει ότι ο δικαστικός αγώνας που ξεκίνησε η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αττικής πριν 16 χρόνια με τον Νομικό μας Σύμβουλο κ. Σκαμπαρδώνη Βάιο και αφορά το Επίδομα Εξομάλυνσης δικαιώθηκε. 


Συγκεκριμένα, το Υπουργείο Οικονομικών με την από 11/12/14 υπ’ αριθ. 74ΑΡΗ-6Τ8 Εγκύκλιό του με θέμα:

«Παροχή οδηγιών αναφορικά με την εφαρμογή των διατάξεων του άρθρου 86 του Ν.4307/2014» εξομοιώνει αφενός το Επίδομα Εξομάλυνσης και για τους 2 συζύγους (Αστυνομικούς – Στρατιωτικούς) και αφετέρου χορηγεί τη διαφορά που έχανε ο αστυνομικός η στρατιωτικός που βρισκόταν σε κατάσταση διάζευξης ή διάστασης.

Καταργείται επίσης η διάταξη της παρ. 3 (δ’ εδάφιο) του άρθρου 51 του Ν. 3205/2003 και το συγκεκριμένο επίδομα ορίζεται για τους αστυνομικούς - στρατιωτικούς με τέκνα στο ίδιο ποσό των 212,94 € και ανεξαρτήτως οικογενειακής κατάστασης το λαμβάνουν και οι δύο και επίσης ο αστυνομικός η στρατιωτικός που είναι σε διάσταση ή διάζευξη και δεν έχει την επιμέλεια των τέκνων του.

Τέλος επισημαίνουμε ότι τρία μέλη της παράταξής μας, ο Σωκράτης Μάγκας ο Δημήτρης Καραγιαννόπουλος και ο Γεώργιος Ψαλίδας μετείχαν στο Δ.Σ. της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αττικής που έλαβε την ορθή απόφαση προκειμένου να ξεκινήσει ο αγώνας για την δικαστική διεκδίκηση. 

Αυτός που αγωνίζεται μπορεί να χάσει, όμως αυτός που δεν αγωνίζεται ήδη έχει χάσει.
Συνδικαλιστική Μάχιμη Συσπείρωση (Σ.Μ.Σ.)

0 σχόλια:

Τα σχόλια στο blog υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μαζί μας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Our site is at APN Greece Directory
greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων

VISITS