ΓΙΟΡΤΗ ΑΓΑΠΗΣ ΓΟΝΙΣ στο Χαλάνδρι 30 Νοεμβριου

ΓΙΟΡΤΗ ΑΓΑΠΗΣ ΓΟΝΙΣ στο Χαλάνδρι 30 Νοεμβριου.


γιορτη αγαπης ΓΟΝΙΣ



Ας δώσουμε την ευκαιρία στους εαυτούς μας να γίνουμε καλύτεροι γονείς, καλύτεροι άνθρωποι! Πάνω από όλα ας δώσουμε την ευκαιρία στα παιδιά μας να μεγαλώσουν σε ένα περιβάλλον γεμάτο αγάπη, σιγουριά και ασφάλεια. O σύλλογος ΓΟΝ.ΙΣ μας δίνει αυτή την ευκαιρία χωρίς αντάλλαγμα. 
Ας βοηθήσουμε και εμείς με τη σειρά μας, να συνεχίσουν το έργο τους.

γιορτη αγαπης ΓΟΝΙΣ



Από τις 3:00 έως και τις 9:00 το βράδυ στον χώρο της CHEAPART στο Χαλάνδρι θα φιλοξενηθεί μια μεγάλη γιορτή που περιλαμβάνει ένα πλούσιο πρόγραμμα δραστηριοτήτων για τα παιδιά αλλά και για τους μεγάλους.
Το πρόγραμμα επιμελείται η Αναστασία Καψαμπέλη.

Πρόγραμμα Εκδήλωσης


• 3:00 - 9:00 Bazaar. Συμμετέχουν οι Luffas Gaia, Natural touch, m&c handmade with love και Ζoopepet

• 3:30 - 17:00 και 17:30 - 19:00 θεατρικό παιχνίδι με την Μαρκέλλα Φανού.
(τιμή εισιτηρίου 3 ευρώ)

• face painting από την Χριστίνα Μανώλη

• λαχειοφόρος αγορά με πολλά και πλούσια δώρα. Η κλήρωση της λαχειοφόρου θα διεξαχθεί στις 19:30

• συλλογή παιχνιδιών και βιβλίων (οι μικροί μας φίλοι θα προσφέρουν δικά τους παιχνίδια σε παιδάκια που πραγματικά το έχουν ανάγκη)

Τα έσοδα από το θεατρικό παιχνίδι και τη λαχειοφόρο θα διατεθούν στο σύλλογο ΓΟΝ.ΙΣ.

Περισσότερες πληροφορίες: Αναστασία Καψαμπέλη 698-5060149


Στρατάρχου Παπάγου 13, 152 34 Χαλάνδρι

210-6833620 Τρίτη – Σάββατο 2:00 – 9:00

_________________________

Ο ΜΚΟ ΓΟΝ.ΙΣ. είναι ο αναγνωρισμένος φορέας για την γονεϊκή Ισότητα στην Ελλάδα. 


Από το 2006, οπότε ιδρύθηκε ο ΜΚΟ διαπιστώσαμε ότι η γονεϊκή Ισότητα αντιμετωπίζεται στην Ελλάδα, σε αντίθεση με τον υπόλοιπο πολιτισμένο κόσμο, σε λανθασμένη βάση με προκαταλήψεις, ιδεοληψίες και παρωχημένα στερεότυπα με αποτέλεσμα τις προβληματικές σχέσεις μεταξύ γονέων και παιδιών στις περιπτώσεις διαζυγίου και διάστασης.

Αξιολογώντας τα ανωτέρω δεδομένα ο ΓΟΝ.ΙΣ. οργάνωσε επιστημονικά και παρέχει δωρεάν υπηρεσίες για την ενίσχυση της Γονεϊκής ιδιότητος και των δύο γονέων στα μέλη του και όχι μόνο μέσα από:

· Κάθε Πέμπτη ανοιχτή ομάδα συνάντησης,

· Κέντρο στήριξης Οικογενειακών Σχέσεων,

· Σχολές Γονέων,

· Υποστηρικτικές ομάδες προσωπικής ανάπτυξης,

· Ομάδες διαχείρισης συναισθημάτων και κρίσεων,

· Πρόγραμμα παρέμβασης για την διαχείριση του στρες για τα παιδιά των μελών,

· Δημιουργικά εργαστήρια για τα παιδιά,

· Αιμοδοσία,

· Βιωματικό σεμινάριο Διαζύγιο και παιδί

Ο ΜΚΟ ΓΟΝ.ΙΣ. διαπίστωσε πολύ γρήγορα ότι δεν υπάρχει φορέας με εξειδικευμένη επιστημονική γνώση στην αντιμετώπιση των πρακτικών προβλημάτων και των εν θερμώ καταστάσεων που προκύπτουν στις διάφορες φάσεις του διαζυγίου με αποτέλεσμα, τα παιδιά να μην απολαμβάνουν την φροντίδα και των δύο γονέων, ακυρώνοντας έτσι στην ουσία την Γονεϊκή Ισότητα.

Στόχος βέβαια του ΓΟΝ.ΙΣ. είναι η πρόληψη των συγκρούσεων και των ενδοοικογενειακών προστριβών μέσα από την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση και εν τέλει η αποφυγή του διαζυγίου, όταν αυτό είναι δυνατό.

Μέσα στο πλαίσιο των δωρεάν υπηρεσιών και παροχών του ΓΟΝ.ΙΣ. προς τα μέλη του εντάσσονται θετικές δράσεις για τη διαχείριση κρίσεων που προκύπτουν μέσα στο πλαίσιο της οικογένειας και έχουν ως στόχο την ενημέρωση και πρακτική στήριξη των γονέων, την προστασία του παιδιού και την ανάγκη του για την ενεργή συμμετοχή και των δύο γονέων στην ανατροφή του. 

Μετά τη καταξίωση του ΓΟΝ.ΙΣ και της προσφοράς του στο κοινωνικό σύνολο προχωρήσαμε στην αλλαγή δομής έτσι ώστε να ανταποκριθούμε στις ανάγκες της κοινωνίας και εν γένει της οικογένειας σε όλη την Ελλάδα.

Η νέα δομή του ΓΟΝ.ΙΣ. είναι κατά τόπους Σωματεία, κυρίως σε μεγάλα αστικά κέντρα Πανελλαδικά. Η Ένωση αυτών των Σωματείων είναι ο κεντρικός φορέας ΓΟΝ.ΙΣ. με την μορφή της ΑΜΚΕ (Αστικής μη κερδοσκοπικής Εταιρείας). Η δημιουργία του κεντρικού φορέα καλύπτει την ανάγκη για κοινή εκπροσώπηση και συντονισμό των θετικών δράσεων του ΓΟΝ.ΙΣ. Πανελλαδικά προς την κοινωνία και την πολιτεία. Αποτελεί δηλαδή τον πολλαπλασιαστή παρεμβατικής ενέργειας στα θεσμικά όργανα και υποστήριξης των μελών του.

0 σχόλια:

Τα σχόλια στο blog υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μαζί μας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Our site is at APN Greece Directory
greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων

VISITS