ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΨΕΙ Ο ΘΕΟΣ! Εκτος απο το οτι ειναι Μητερα και κορη εχουν και μεταξυ τους λεσβιακη σχεση!

ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΨΕΙ Ο ΘΕΟΣ! Μητέρα και κόρη θεωρούν φυσιολογικό ότι έχουν μεταξύ τους και λεσβιακή σχέση! 


μητερα και κορη

Θεωρουν τους εαυτους τους ως μια νεα μειονοτητα και αναζητουν την κοινωνικη αποδοχη!



Η Mary και Vertasha Carter είναι κάτι περισσότερο από ότι μια μητέρα και κόρη. Επίσης, είναι και λεσβίες ερωμένες.


"Η Vertasha κι εγώ γνωρίζαμε ότι ελκόμαστε μεταξύ μας, από τότε που εκείνη ήταν δεκαέξι ετών", είπε η μητέρα Μαίρη Κάρτερ. 
"Αλλά αποφασίσαμε να περιμένουμε για να κάνουμε σεξ μέχρι εκείνη να γίνει δεκαοκτώ, στην νόμιμη ηλικία. Δημοσιοποιούμε τώρα την σχέση μας ώστε να βοηθήσουμε και τους άλλους που μπορεί να είναι σε μια gay σχέση μητέρας-κόρης για να αισθάνονται σίγουροι και καλά για να εμφανιστούν. Θέλουμε ο κόσμος να ξέρει ότι αγαπάμε ο ένας τον άλλο ως μητέρα και κόρη και ρομαντικά".

Οι νόμοι απαγορεύουν την αιμομιξία ως επί το πλείστον λόγω της ενδογαμίας και τις γενετικές ανωμαλίες που μπορεί να προέρχονται συχνά ως συνέπεια. 

"Είμαστε γυναίκες, έτσι η Vertasha κι εγώ προφανώς δεν μπορούμε να κάνουμε παιδιά," είπε η Μαίρη Κάρτερ. 
"Θα ήταν άλλο πράγμα, αν ο μπαμπάς της (αυτός είναι έξω από την εικόνα) την άφηνε έγκυο και ένα μωρό γεννιόταν με δυσμορφίες, αλλά εμείς δεν βλάπτουμε κανέναν. Είμαστε μια νέα μειονότητα και απλά θέλουμε την αποδοχή".

Και η κόρη, η Vertasha, είναι προφανώς ευχαριστημένη με τη σχέση. 

"Η μαμά μου εξακολουθεί να είναι η μαμά μου. Κάνει τα νορμάλ πράγματα μιας μαμάς: μου αγοράζει ρούχα, πληρώνει για τα τρόφιμα, μου λέει να τακτοποιήσω το κρεβάτι μας. Απλά τυχαίνει να απολαμβάνουμε και το σεξ αναμεταξύ μας πάρα πολύ".

Πηγή: stuppid.com

0 σχόλια:

Τα σχόλια στο blog υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μαζί μας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Our site is at APN Greece Directory
greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων

VISITS