Χωρισμένη μητέρα: Όσα δικαιολογημένα κάνουν τους άντρες να τις αποφεύγουν!

Χωρισμένη μητέρα: Όσα δικαιολογημένα κάνουν τους άντρες να τις αποφεύγουν! 


χωρισμενη μητερα

Ποιος θελει να μπλεξει με ζωντοχηρα;


Το διαζύγιο είναι μία τραυματική εμπειρία ειδικά για τα παιδιά και πολλές μελέτες έχουν καταδείξει ότι η γυναίκα που χωρίζει, βιώνει το διαζύγιο κομπλεξικά και το βιώνει ως ένα σοβαρό πρόβλημα ψυχικής υγείας με αποδέκτη τα παιδιά. 

Οι περισσότερες από τις χωρισμένες μητέρες δύσκολα μπορούν να προχωρήσουν τη ζωή τους. Όταν αρχίζουν να βγαίνουν με άλλους, τα κόμπλεξ, ο θυμός και η εκδίκηση για τον πρώην είναι πάντα σχεδόν σίγουρο ότι θα βγουν στο φως και θα τρομάξουν οποιονδήποτε θελήσει να τις πλησιάσει με καλό σκοπό. 

Παρακάτω θα δείτε μερικούς από τους λόγους που οι άντρες δικαιολογημένα αποφεύγουν να βγουν ραντεβού με χωρισμένες μητέρες.

Άλυτα συναισθηματικά μπερδέματα, δηλαδή πολλά κόμπλεξ! 


Πολλές χωρισμένες μητέρες προχωρούν πολύ γρήγορα χωρίς να το πολυσκεφτούν και χωρίς να υπολογίζουν τα τραύματα που θα προκαλέσουν στα παιδιά τους. Το ραντεβού πολύ γρήγορα μετά το διαζύγιο είναι σίγουρο ότι θα προκαλέσει μια σειρά από προβλήματα, καθώς η χωρισμένη γυναίκα φέρει ακόμη άλυτα ψυχολογικά προβλήματα που χρειάζονται προσοχή διότι συνήθως εκφράζονται με θυμό και εκδίκηση για όλο το αντρικό φύλο. Πιο συγκεκριμένα, οι διαζευγμένες τείνουν να είναι εκδικητικές, ναρκισσίστριες, να βιώνουν κατάθλιψη, διαταραχή προσωπικότητας, ψυχωσικές εμμονές με τους πρώην τους και πλήθος άλλων σοβαρών ψυχικών νόσων και σοβαρών ψυχικών διαταραχών.

Αυτά τα συναισθήματα κατά 99% θα ξεσπάσουν στη νέα σχέση ή στο νέο σύντροφο παρόλο που ο νέος σύντροφος δεν θα φταίει. Για έναν άντρα που απλά γνωρίζει ή βγαίνει πρώτη φορά με μια χωρισμένη γυναίκα, όλο αυτό είναι πολύ για να το διαχειριστεί άλλωστε δεν είναι και υποχρεωμένος να την φορτωθεί…και καλά κάνει και φεύγει! 

Πολλά κόμπλεξ και πολύ γρήγορα! 


Οι χωρισμένες μαμάδες, στη προσπάθειά τους να γεμίσουν το δυσαναπλήρωτο κενό του πρώην συζύγου, είθισται να απαιτούν πάρα πολλά από τους άντρες που γνωρίζουν. Ο πιο σημαντικός τομέας ανησυχίας των χωρισμένων μαμάδων, είναι οι οικονομικοί πόροι, δηλαδή ο παράς. Η χωρισμένη μητέρα απαιτεί από τον νέο σύντροφο να καλύψει οικονομικά τα έξοδα, πολύ σύντομα θα του ζητηθεί να καλύψει το κενό του άντρα του σπιτιού, του κουβαλητή, του χρηματοδότη για εκείνη και τα παιδιά της. 

Δήθεν επιφυλακτική και υπερ προστατευτική με τα παιδιά.


Η χωρισμένη μητέρα συνήθως το παίζει υπερ προστατευτική με τα παιδιά της. Αυτό όμως δεν ισχύει αφού στο 99% των περιπτώσεων προσπαθεί να τα αποκόψει από τον πατέρα τους, προκαλώντας σε αυτά αγιάτρευτες πληγές. Έτσι, στα πρώιμα στάδια μιας σχέσης, η χωρισμένη μαμά δήθεν θα είναι επιφυλακτική με το νέο σύντροφο, μέχρι να τους το φέρει ομαλά.  

Η εμπλοκή σε οικογενειακές υποθέσεις που δεν σε αφορούν. 


Ένας άντρας που θα θελήσει να εμπλακεί σε σχέση με μία χωρισμένη μαμά, πρέπει να μπει στο μέσο μιας σωρείας ζητημάτων κι υποθέσεων που αφορούν τις «διαζευγμένες» οικογένειες. Το σίγουρο είναι ότι οι άντρες που θα τα μπλέξουν με μια χωρισμένη μαμά θα αντιμετωπίσουν σημαντικές δυσκολίες με τα παιδιά της διαζευγμένης που όσο κι αν προσπαθεί να τα κάνει να προσαρμοστούν με τις αλλαγές στην υποτιθέμενη οικογένειά τους, θα απορρίπτουν ένα νέο σύντροφο όχι από το φόβο ότι θα αντικαταστήσει τον πατέρα τους, αλλά επειδή κανένας δεν μπορεί να υποκαταστήσει το πρότυπο, την σιγουριά και την αγάπη του βιολογικού τους πατέρα. Ως γνωστό το αίμα νερό δεν γίνεται! και πάντα ο σύντροφος της χωρισμένης μαμάς θα έχει τον ρόλο του κομπάρσου. 

Από την άλλη, το ραντεβού με μία χωρισμένη μαμά σημαίνει παράλληλα και συνάντηση με τον πρώην σύζυγο σε κάποιο σημείο της σχέσης, είτε κατά την παραλαβή είτε κατά την παράδοση των παιδιών, εμπλοκή σε ατελείωτες δικαστικές διαμάχες, επιμέλειας παιδιών, διατροφές, μηνύσεις, αγωγές και όλο το κακό συναπάντημα που θα ακολουθεί την χωρισμένη μητέρα.
 

Παίρνεις το ρίσκο!


Ξανασκέψου το λοιπόν αν είσαι έτοιμος να πάρεις το ρίσκο για να μπλεχτείς σε τέτοιες «περιπέτειες» με μια χωρισμένη μητέρα. Στην τελική κυκλοφορούν άλλες τόσες ελεύθερες γυναίκες χωρίς παιδιά, που δεν σέρνουν πίσω τους τον συφερτό των ψυχολογικών κόμπλεξ και των δικαστικών διαμαχών. Άσε τις ζωντοχήρες να βρουν τον δρόμο τους!

0 σχόλια:

Τα σχόλια στο blog υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μαζί μας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Our site is at APN Greece Directory
greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων

VISITS