Ημερα του Πατερα στην Ελλαδα

Η Ημερα του Πατερα στην Ελλαδα.


ημερα του πατερα


Η Ημέρα του Πατέρα γιορτάζεται σε ολόκληρο τον κόσμο. Στην Ελλάδα γιορτάζεται συνήθως την τρίτη Κυριακή του Ιουνίου.


Παρακάτω θα σας δώσουμε μερικές απλές και χρήσιμες συμβουλές, για το πως μπορείτε όμορφα κι ανέξοδα να ευχαριστήσετε τον πατέρα σας και να του πείτε Χρόνια Πολλά για την Ημέρα του Πατέρα.

Συμβουλές για την Ημέρα του Πατέρα.


1. Πείτε καλημέρα στον πατέρα σας προσφέροντάς του το πρωινό στο κρεβάτι. Μπορείτε να του παρουσιάσετε το πρωινό μαζί με μερικά φρέσκα κόκκινα τριαντάφυλλα και μια χειροποίητη κάρτα.

2. Κρατήστε σημειώσεις από τα αγαπημένα πράγματα του μπαμπά σας. Μάθετε το φαγητό που του αρέσει περισσότερο, τα δώρα που θα ήθελε, τα παιχνίδια που αγαπά και τους ανθρώπους τους οποίους λατρεύει.

3. Θυμηθείτε, δεν είναι μόνο το φαγητό που κάνει τη διαφορά. Ψάξτε για καινοτόμους τρόπους για να το παρουσιάσετε. Φτιάξτε το πρωινό με τον τρόπο που θα άρεσε στον μπαμπά σας περισσότερο. Θα μπορούσε να είναι στο κρεβάτι, στην βεράντα ή στην αυλή. Οι μπαμπάδες λατρεύουν να τους περιποιούνται.

4. Επιλέξτε ένα δώρο για τον πατέρα σας με μεγάλη προσοχή. Ψάξτε για κάτι ασυνήθιστο που θα τον εκπλήξει σίγουρα. Θα μπορούσε να είναι ένα πακέτο διακοπών, ένα αγαπημένο του gadget ή ακόμα και ένα αγαπημένο του αξεσουάρ.

5. Εάν δεν μπορείτε να σκεφτείτε ένα δώρο, μπορείτε να αναζητήσετε στο διαδίκτυο για πιθανές ιδέες.

6. Σκεφτείτε ένα αντισυμβατικό τρόπο για να παρουσιάσετε το δώρο στον πατέρα σας. Αφήστε ενδείξεις για το δώρο και αφήστε τον να μαντέψει.

7. Σχεδιάστε ένα περίτεχνο γεύμα. Μαγειρέψτε του στο σπίτι. Επιλέξτε από αυθεντικά ελληνικά πιάτα όπως μουσακάς, ντολμάδες, σουβλάκι και η παραδοσιακή ελληνική σαλάτα με τζατζίκι.

8. Στο τέλος προσφέρετε του ένα μεγάλο κομμάτι μπακλαβά ή λουκουμάδες.

9. Βγάλτε τον έξω στο αγαπημένο του εστιατόριο για μεσημεριανό γεύμα ή δείπνο, αν προτιμάτε να πάτε έξω αντί να μαγειρέψετε στο σπίτι. Βεβαιωθείτε ότι είναι ένα ιδιαίτερο και κομψό εστιατόριο που αρμόζει στην περίσταση.

10. Προετοιμάστε για τον μπαμπά σας μια εκδρομή, ένα πικ-νικ ή μια μονοήμερη εκδρομή.

11. Προγραμματίστε μια κρυφή έκπληξη για τον πατέρα σας. Επιλέξτε ένα θέμα που ο πατέρας σας, θα ήθελε για ένα πάρτι. Καλέστε τους φίλους του και κάποιους συγγενείς.

12. Κάνετε τη μέρα αυτή ξεχωριστή για το σύζυγό σας. Αν τα παιδιά σας είναι πολύ μικρά για να κατανοήσουν τη σημασία αυτής της ημέρας. Βοηθήστε τα παιδιά σας να κάνουν κάτι ιδιαίτερο για τον μπαμπά τους.


0 σχόλια:

Τα σχόλια στο blog υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μαζί μας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Our site is at APN Greece Directory
greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων

VISITS