Εικονικο διαζυγιο, για μια μεταθεση

Διαζύγια "μαϊμού" για ευνοϊκές μεταθέσεις στον δημόσιο τομέα.


διαζυγιο

Εικονικά διαζύγια, δημοσίων υπαλλήλων. Προσθέστε και τα επιδόματα, βοηθήματα, που εισπράττουν ως διαζευγμένοι από το κράτος, σε βάρος όλων των υπολοίπων φορολογουμένων πολιτών.  


Γιατί οι σύζυγοι των αστυνομικών είναι οι … «χειρότερες» μητέρες του κόσμου; 


Επιστολή αστυνομικού


Η μετάθεση ενός αστυνομικού στο τόπο συμφερόντων είναι ένα όνειρο, που για πολλά χρόνια αποκτά το χαρακτήρα του απατηλού. Ως εκ τούτου, κάποιοι μετέρχονται μεθοδεύσεων και εικονικών καταστάσεων, ώστε να επισπεύσουν τον χρόνο. Μια τέτοια «παθογένεια», που καθιστά τις συζύγους των αστυνομικών τις … «χειρότερες» μητέρες του κόσμου, αναδεικνύει στην επιστολή του προς το bloko.gr, αστυνομικός, ο οποίος την υπογράφει ως

«Επιστολή Διαμαρτυρίας»…

«Αγαπητό μπλόκο είμαι ένας αστυνομικός που εδώ και χρόνια περιμένω καρτερικά να έρθει και η σειρά η δικιά μου προκειμένου να μετατεθώ στον τόπο συμφερόντων μου.

Με λύπη όμως βλέπω, ότι αυτό με την υπάρχουσα κατάσταση στον κώδικα μεταθέσεων δεν είναι εφικτό, και αυτό γιατί μία σειρά στρεβλώσεων και κακώς νοούμενων διατάξεων στέκονται εμπόδιο όχι μόνο σε μένα αλλά και σε πολλούς άλλους συναδέλφους μου.

Επειδή έχετε λάβει αρκετές επιστολές αστυνομικών που αφορούν το ίδιο θέμα, εγώ θα αναφερθώ σε ένα και μόνο πράγμα που τείνει να γίνει παγκόσμια πρωτοτυπία. Όπως όλοι οι πατεράδες έτσι και οι έλληνες αστυνομικοί φροντίζουν να είναι καλοί για τα παιδιά τους.

Βέβαια απ΄το να είσαι καλός, μέχρι να πάρεις την επιμέλεια των παιδιών σου σε μια δικαστική διαμάχη η απόσταση είναι μεγάλη . Παρατηρείται λοιπόν το φαινόμενο, άνδρες αστυνομικοί συνεχώς κερδίζοντας την επιμέλεια των παιδιών τους ύστερα από ένα διαζύγιο, να μετατίθενται κατ΄εξαίρεση στον τόπο συμφερόντων τους.

Και έρχομαι να αναρωτηθώ εάν όλες οι γυναίκες αυτών των αστυνομικών είναι τόσο κακές μητέρες που τους στερούν την επιμέλεια των παιδιών τους, που κατά βάση δίνεται στην μητέρα εκτός αν συντρέχουν σοβαροί λόγοι, ή όλες συναινούν και δίνουν την επιμέλεια στον σύζυγό τους. 

Και επειδή όλοι καταλαβαίνουμε τι ακριβώς γίνεται, θα πρέπει να δοθεί ένα τέλος σ΄αυτή την κατάσταση και σε πολλές άλλες που στέκονται εμπόδιο στον αστυνομικό, που κατά το κοινός λεγόμενο πάει με το σταυρό στο χέρι, να πάρει την πολυπόθητη μετάθεση στον τόπο συμφερόντων του.

Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας.»


πηγή: bloko.gr, skaythess.gr

0 σχόλια:

Τα σχόλια στο blog υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μαζί μας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Our site is at APN Greece Directory
greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων

VISITS