Η blog osfaira των επιτυχημενων Super η Single μαμαδων στο διαδικτυο, των αποτυχημενων ομως συζυγων και μητερων στην ζωη

Super, Single μαμαδες blogger στο διαδικτυο, αποτυχημενες συζυγοι και μητερες στη ζωη. 


μαμαδες bloggers


Ο virtual κόσμος των blogger super ή single μαμαδων του διαδικτυου αλλα των πραγματικα αποτυχημενων συζυγων και μητερων στην ζωη.



Το κοινό τους είναι καθαρά γυναικείο. Αλλά αυτά δεν σημαίνει ότι εμείς δεν μπορούμε να τις χαζεύουμε για να περνούν ευχάριστα τα απογεύματά μας.

Οι μαμάδες bloggers σε αυτή τη χώρα είναι πολλές. Πάρα πολλές. Πιο πολλές και από τις αθλητικές εφημερίδες τις χρυσές εποχές του Τύπου. Κάποιες έχουν ξεχωρίσει για το στυλ τους, κάποιες γράφουν εξαιρετικά κείμενα και κάποιες άλλες απλά βγάζουν τα συζυγικά απωθημένα τους στις ιστορίες τις οποίες ποστάρουν σε όλα τα social media που έχει γεννήσει αυτός ο κόσμος.

Στο σημερινό κείμενο δεν θα σου πούμε ποια μαμαδο - blogs αξίζει να ακολουθήσεις για να ενημερώνεσαι. Α) Γιατί δεν είσαι γυναίκα. Β) Γιατί δεν πρόκειται να τις κάνουμε διαφήμιση και Γ) γιατί υπάρχει μία κοινή παράμετρος ανάμεσα στα μαμαδο - blogs που δεν μπορεί ή δεν θέλει μία γυναίκα να εξετάσει. Την προσωπική αποτυχία τους στην οικογενειακή ζωή.

Κι όταν λέμε αποτυχία, εννοούμε για όλεθρο. Γιατί δεν ξέρω πόσο αθώο φαίνεται σε πολλές από αυτές το να ανεβάζουν στα blog τους συμβουλές για άλλες μαμάδες, φανταστικές ιστορίες και μηνύματα των αναγνωστριών τους, αλλά σε μερικούς από εμάς αρέσει πολύ να χαζεύουμε τα blog τους μόνο και μόνο για να γελάμε.

Στον virtual κόσμο των social media, οι blogger super ή single μαμάδες φαίνονται επιτυχημένες.


Δεν έχουν ξεκάθαρη γραμμή θεματολογίας μιας και γενικά είναι γυναίκες με πολλά τελείως διαφορετικά μεταξύ τους ενδιαφέροντα και χόμπι... Έχουν παρακολουθήσει σεμινάρια και μαθήματα... από κοπτoραπτική, χορό, μαγειρική μέχρι και καταδύσεις... Από άρθρα για διατροφή, μόδα, ψυχολογία, ομορφιά, fitness, μέχρι και νομικές συμβουλές για διαζύγιο, επιμέλεια και ολική καταστροφή των ανδρών, και ότι γενικά απασχολούσε κατά περιόδους τις γυναίκες αναγνώστριες. Μοιράζονται στα blogs ότι πιο ιδιαίτερη ή φανταστική ιστορία, μέσα από τις προσωπικές τους εμπειρίες και πειραματισμούς ή από τα προσωπικά απωθημένα τους. Ανήσυχα πνεύματα, ξετρυπώνουν πάντοτε όλα τα περίεργα... 

Περηφανεύονται για τα post που αναφέρονται σε χωρισμένες μαμάδες και παιδιά, σε κακούς μπαμπάδες, στην δυστυχία και την μιζέρια των υπολοίπων γυναικών. Σκίζονται αναμεταξύ τους ποια θα πάρει τα πρωτεία της super μαμάς.

Τι γίνεται όμως στην προσωπική τους ζωή; Είναι το ίδιο επιτυχημένες;


Είναι πάρα πολύ εύκολο να νοικιάσεις ένα domain όνομα και να γίνεις μια blogger μαμά μιας ιστοσελίδας. Το σημαντικότερο πράγμα σε ένα blog ή site είναι η ανταπόκριση.
Γράφουν το πρόβλημά τους, τα απωθημένα τους ή τα ψυχολογικά τους και σε λίγα λεπτά έχουν ένα «μπράβο», ένα «κι εγώ έτσι νοιώθω», ένα διαδικτυακό χτύπημα στον ώμο. Είναι μεγάλο πράγμα να καταλαβαίνουν ότι δεν είναι οι μόνες που έχουν αυτό το κόμπλεξ, ότι δεν σκέφτονται μόνο αυτές έτσι, ότι υπάρχουν μερικές παλαβιάρες που τις καταλαβαίνουν.
Σύνορα στο blog, δεν υπάρχουν, ή μήπως υπάρχουν;

Κάπου εδώ έχουν χάσει την μπάλα μεταξύ του virtual life και του real life. Ποιος είναι ο κοινός παρανομαστής λοιπόν, των επιτυχημένων super, single blogger μαμάδων;

Είναι η παταγώδης αποτυχία τους στο να κάνουν ή να κρατήσουν οικογένεια. 


Έρχεται σε μεγάλη αντίφαση με αυτά που γράφουν και με την προσωπική ζωή τους, πχ το να δίνουν οι ανύπαντρες blogger μαμάδες συμβουλές για την οικογένεια, τα παιδιά και το διαζύγιο διαδικτυακά, ενώ ποτέ δεν είχαν οικογένεια, σύζυγο, και δεν έχουν παντρευτεί. Στην άλλη περίπτωση η αντίφαση είναι όταν μια blogger παντρεμένη μαμά, δίνει συμβουλές περί διαζυγίου, επιμέλειας παιδιών, διατροφής αλλά και συμβουλές σε "μονογονείς" μητέρες.

Το απίθανο σε όλα αυτά είναι οι συμβουλές που δίνουν οι blogo - μαμάδες, για την διαπαιδαγώγηση και ανατροφή των παιδιών. 


Μα καμία από τις αναγνώστριες δεν αναρωτήθηκε, πως γίνεται μια ανύπαντρη ή χωρισμένη μητέρα, που είναι γαντζωμένη πάνω σε ένα πληκτρολόγιο ενός lap top, στα social media, κυρίως στο facebook, από το πρωί μέχρι το βράδυ, μετρώντας τα ΚΛΙΚ στο site ή στο blog της, να πείσει κι όλους τους υπόλοιπους για την σωστή ανατροφή των παιδιών;

Αφού με τόσες ώρες στο διαδίκτυο, δεν έχει χρόνο να ασχοληθεί με το δικό της το παιδί, έχει χρόνο να ασχοληθεί με τα δικά τους;

Βέβαια, αν αυτά γινόταν σε κάποιο πολιτισμένο ευρωπαϊκό κράτος, οι κοινωνικές υπηρεσίες ήδη θα είχαν παρέμβει. 
  
Τα παιδιά κυρίες super, single blogger μαμάδες, θέλουνε γονείς, θέλουνε μαγειρεμένο φαγητό για να φάνε, θέλουνε μαμάδες που θα τρέξουν να τα βοηθήσουν στα μαθήματα τους και θα τα διαπαιδαγωγήσουν. Τα παιδιά, δεν μεγαλώνουν με συνταγές μαγειρικής από τα site ή blogs που διαχειρίζεστε, δεν ανατρέφονται από τα like στο facebook, τα παιδιά δεν είναι ΚΛΙΚ στα post. 

Το ίδιο και οι σύζυγοι σας. Παντρεύτηκαν γυναίκες για να κάνουν οικογένεια, δεν στεφανώθηκαν ένα blog ή ένα site, για να ζουν σε έναν εικονικό μικρόκοσμο. Είσαστε κ@λ@φαρδες όμως, που η δικαιοσύνη σ' αυτή την χώρα ευνοεί "μαμάδες" σαν κι εσάς που δεν είσασταν έτοιμες να γίνετε μητέρες.

Θα ρωτήσει κάποιος, "μα καλά, αφού κι εσύ blogareis". 


Ναι κι εγώ blogaro, αλλά εμένα αυτή η δικαιοσύνη μου στέρησε την καθημερινή ανατροφή των παιδιών μου, δε το θέλησα εγώ...Άλλωστε εγώ, σύμφωνα με τις super, single blogo - μαμάδες, θα είμαι πάντα ένας "κακός" μπαμπάς κι έχω κάθε δικαίωμα να τους το δείχνω, γράφοντας την αλήθεια. 
  

ΜΠΑΜΠΑ ΕΛΑ

0 σχόλια:

Τα σχόλια στο blog υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μαζί μας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Our site is at APN Greece Directory
greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων

VISITS