Τα θυμάστε αυτά τα δυο αδελφάκια που τα απήγαγε η μητέρα από τον πατέρα που είχε την επιμέλεια; Μαντέψτε που βρέθηκαν!


Τα θυμάστε αυτά τα δυο αδελφάκια που τα απήγαγε η μητέρα τους από τον πατέρα που είχε την επιμέλεια; Μαντέψτε που βρέθηκαν!




Στην Ουκρανία !!!! βρέθηκαν τα δύο αδελφάκια που είχαν εξαφανιστεί από το Επιτάλιο.


Τα ανήλικα δίδυμα αδέλφια, Χρυσούλα και Διονύσης, 7 ετών, την επιμέλεια των οποίων έχει ο πατέρας τους με απόφαση ασφαλιστικών μέτρων από τις 12/8/2013, απομάκρυνε η μητέρα τους χωρίς νόμιμο δικαίωμα, από το Επιτάλιο Ηλείας, προς άγνωστη διεύθυνση. 

Ζούσαν στην πόλη απο όπου κατάγεται η μητέρα τους

Στην Ουκρανία εντοπίστηκαν εννέα μήνες μετά την αρπαγή από τη μητέρα τους τα δίδυμα επτάχρονα παιδιά από το Επιτάλιο Ηλείας.


Ο Διονύσης και η Χρυσούλα Σούφη ζουν από το καλοκαίρι στην πόλη Χμελνίτσκι, από όπου κατάγεται η μητέρα τους, Βικτόρια Μάντιτς, 35 χρόνων.

Οι Ελληνικές Αρχές έφθασαν στα ίχνη τους σε συνεργασία με το υπουργείο Δικαιοσύνης της Ουκρανίας μετά από αίτημα του πατέρα Σταύρου Σούφη.

Ο ίδιος έχει με δικαστική απόφαση την επιμέλεια των παιδιών και ζητά τον άμεσο επαναπατρισμό τους.

Πηγή: eproini.gr

Σχόλιο ΜΠΑΜΠΑ ΕΛΑ


Εδώ γεννώνται ερωτήματα που θέλουν απαντήσεις και απόδοση ευθυνών, για τον τρόπο που άφησαν οι Ελληνικές αρχές τα παιδιά να βγουν εκτός των Ελληνικών συνόρων, Ποιοι συνεργάστηκαν με την απαγωγέα μητέρα;

0 σχόλια:

Τα σχόλια στο blog υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μαζί μας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Our site is at APN Greece Directory
greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων

VISITS