Παιδί διαλυμενης οικογενειας έπεσε θυμα βιασμου από γυναικα στο Μενιδι

Παιδι, προφανως, διαζυγιου επεσε θυμα βιασμου απο γυναικα!


παιδι διαζυγιου

Η ανήλικη πωλούσε ημερολόγια και σημειωματάρια σε περαστικούς καθώς ειναι παιδί διαλυμένης οικογένειας, προφανως παιδι διαζυγιου.



Η είδηση σόκαρε ακόμη και τους έμπειρους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής. Μια ανήλικη καταγγέλει οτι πείστηκε να ακολουθήσει μια 26χρονη γυναίκα από την Ομόνοια στο Μενίδι όπου και τη βίασε μέσα σε αυτοκίνητο!

Πάγωσε το Πανελλήνιο στο άκουσμα της είδησης πως μια νεαρή γυναίκα βίασε ένα 17χρονο κορίτσι. 


Σύμφωνα με τα όσα ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς το ανήλικο κορίτσι το περιστατικο συνέβη στις 2/4/2014. Ολα ξεκίνησαν από την πλατεία Ομονοίας όπου η ανήλικη πωλούσε ημερολόγια και σημειωματάρια σε περαστικούς καθώς ειναι παιδί διαλυμένης οικογένειας και έκανε αυτή τη δουλειά για να συγκεντρώσει το χαρτζηλίκι της. 

Εκεί η 26χρονη Ρομά προσέγγισε την κοπέλα και της ζητησε να πάνε για έναν καφέ. Αρχικά το ανήλικο κορίτσι αρνήθηκε αλλά όταν η 26χρονη προθυμοποιήθηκε να αγοράσει όλο το εμπόρευμα η 17χρονη δέχτηκε. 

Με το αυτοκίνητο της 26χρονης πήγαν σε μια καφετέρια στην κεντρική πλατεία Μενιδίου όπου εκεί ήπιαν δύο μπύρες. Στο μεταξύ η 26χρονη έβαλε μπρος το άρρωστο σχέδιο της και τηλεφώνησε σε έναν 28χρονο Ρομά φίλο της ο οποίος λίγη ώρα αργότερα τις στην καφετέρια. 

Από εκεί άρχισε το δράμα της 17χρονης. Ο άνδρας μετέφερε τη θύτη και το θύμα με το αυτοκίνητο σε ερημική περιοχή στο Ζεφύρι και εξαφανίστηκε. 

Εκεί η 26χρονη οδήγησε την 17χρονη στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου και της επιτέθηκε σεξουαλικά προβαίνοντας σε ασελγείς πράξεις.

Μετά τη καταγγελία της 17χρονης οι αστυνομικοί ξεκίνησαν έρευνες και έτσι στις 26/5/2014 συνελήφθη ο 28χρονος Ρομά σε περιοχή των Ανω Λιοσίων ενώ χθες 27/5/2014 συνελήφθη και η 26χρονη βιαστής. 

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Εκτελέσεως Ποινών Αθηνών.

Πηγή: newsit.gr

0 σχόλια:

Τα σχόλια στο blog υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μαζί μας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Our site is at APN Greece Directory
greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων

VISITS