Ομαδα απειλησε με βια και θανατο την πρωτη Διεθνης Διασκεψη για τα Ανθρωπινα Δικαιωματα των Ανδρων

Απειλησαν την πρωτη Διεθνης Διασκεψη για τα Ανθρωπινα Δικαιωματα των Ανδρων, με βια και θανατο!


Δικαιωματα των Ανδρων


Ομαδα ατομων απειλησε με βια και θανατο την διασκεψη, μεσω του facebook.



Οι διοργανωτές αναφέρουν ότι αυτές οι απειλές είναι η απόδειξη για τη φύση και το χαρακτήρα πολλών από τους ανθρώπους που αντιτίθενται στην πρόοδο των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων για τους άνδρες. Οι απειλές βίας, θα πρέπει να γίνουν το σημείο συσπείρωσης για όσους αντιτίθενται πραγματικά στη βία και υποστηρίζουν την κοινωνική δικαιοσύνη.

Πρώτο Διεθνές Συνέδριο για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα των Ανδρών.


Το Πρώτο Διεθνές Συνέδριο για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα των Ανδρών, έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί στις 26 - 28 Ιουνίου στο Ντιτρόιτ του Μίτσιγκαν. Είναι προγραμματισμένο ως ένα μεγάλο γεγονός, αφού ποτέ ξανά στο παρελθόν δεν έχει ξαναγίνει, μια διαφορετική ομάδα ανθρώπων να συναντηθούν και να συμμετάσχουν σε μια ανταλλαγή ιδεών από τη σκοπιά της συμπόνιας για τους άνδρες.

Η εκδήλωση θα ενώσει ακαδημαϊκούς και υποστηρικτές από διαφορετικά υπόβαθρα και όλο το πολιτικό φάσμα. Μεταξύ των οποίων είναι ο Δρ Warren Farrell, (τρεις φορές μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Εθνικού Οργανισμού για τις γυναίκες), η γερουσιαστής Anne Cools (η πρώτη μαύρη γυναίκα γερουσιαστής που εκλέγεται στην άνω βουλή του Καναδά), ο Erin Pizzey (ιδρυτής του πρώτου καταφυγίου κακοποιημένων γυναικών), και πολλοί άλλοι.

Δυστυχώς, αυτό προφανώς βρίσκει αντίθετους εκείνους που αντιτίθενται στην ιδέα του κινήματος για τα ανθρώπινα δικαιώματα των ανδρών. Έτσι λοιπόν στις 7 Ιουνίου μια ομάδα ενάντια στην διάσκεψη εμφανίστηκε στο Facebook, όπου ξεκίνησε τις απειλές βίας από τους σχολιαστές, κι όπως είναι χαρακτηριστικό στην Όργουελιανή φύση εκείνων που αντιτίθενται στα ζητήματα των ανδρών, οι σχολιαστές δήλωσαν ότι οι διοργανωτές της διάσκεψης θα πρέπει να "κάνουν τον χώρο ασφαλή".

Κατόπιν αυτών των απειλών οι διοργανωτές του συνεδρίου είναι υποχρεωμένοι να πάρουν τα κατάλληλα μέτρα ασφαλείας για 24 ώρες την ημέρα, για μια περίοδο τριών ημερών.

Περισσότερα σχετικά με το Πρώτο Διεθνές Συνέδριο για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα των Ανδρών μπορείτε να διαβάσετε ΕΔΩ.

0 σχόλια:

Τα σχόλια στο blog υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μαζί μας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Our site is at APN Greece Directory
greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων

VISITS