Ειναι για δεσιμο! 25χρονη που εργάζεται ως σύμβουλος σε ένα Κέντρο Γυναικών ανέβασε στο Youtube την εκτρωση της


Ειναι για δεσιμο! 25χρονη που εργάζεται ως σύμβουλος σε ένα Κέντρο Γυναικών ανέβασε στο Youtube την εκτρωση της!




Έμεινε έγκυος «κατά λάθος»! κι ανέβασε την έκτρωση του παιδιου της στο Youtube!



Σάλο έχει προκαλέσει στις ΗΠΑ το βίντεο που ανάρτησε στο YouTube μία 25χρονη γυναίκα και στο οποίο απεικονίζεται καρέ-καρέ η ίδια να υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση για να διακόψει την εγκυμοσύνη της.

Η Έμιλι Λετς, η οποία εργάζεται ως σύμβουλος σε ένα Κέντρο Γυναικών στο Νιου Τζέρσεϊ είπε στο αμερικανικό «Cosmopolitan» ότι έμεινε έγκυος κατά λάθος, επειδή δεν χρησιμοποιούσε κάποια μεθόδο αντισύλληψης.

Αναφερόμενη στην απόφασή της να «ανεβάσει» την έκτρωση στο Διαδίκτυο είπε ότι ήθελε να βοηθήσει στο να εξαφανιστούν οι προκαταλήψεις που σχετίζονται με τις αμβλώσεις αλλά και να καθησυχάσει τις γυναίκες.

Μέχρι στιγμής, περισσότεροι από 36.000 χρήστες του Διαδικτύου έχουν δει το συγκεκριμένο βίντεο, ενώ η Έμιλι έχει δεχθεί σκληρή κριτική τόσο για την απόφασή της να διακόψει την κύησή της, όσο και για ανάρτηση της επέμβασης στο YouTube.

Δείτε τι ανέβασε η παιδοκτόνος σιχαμενη




Πηγή: protothema.gr

0 σχόλια:

Τα σχόλια στο blog υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μαζί μας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Our site is at APN Greece Directory
greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων

VISITS