Διαλύστε την οικογένεια! Το βίντεο κατά του γάμου και της οικογένειας που προβάλλεται από ελληνικές ιστοσελίδες για μητέρες!


Η Νέα Τάξη συμβουλεύει: Διαλύστε την οικογένεια!


διαλυστε την οικογενεια


Το απίστευτο προπαγανδιστικό βίντεο εβραϊκής εταιρείας κατά του γάμου και της οικογένειας που υποστηρίζεται από ελληνικές ιστοσελίδες για μητέρες !!



Είναι πλέον ηλίου φαεινότερον ότι η παραδοσιακή οικογένεια βάλλεται χωρίς καμία πρόφαση. 
Το βίντεο της Ακαδημίας Τεχνών Bezalel με τίτλο "Hapilly Ever After'', το οποίο μάλιστα βραβεύθηκε, παρουσιάζει τον γάμο και την οικογένεια ως μία κόλαση χωρίς τέλος. 

Όχι μόνο δεν γίνεται καμία νύξη, καμία προσπάθεια, να αναδειχθεί η ευτυχία που μπορεί να δώσει η οικογένεια, αλλά αντιθέτως πατώντας επάνω στον ατομισμό και τη ματαιοδοξία, το βίντεο μας περνά το μήνυμα να την αποφύγουμε προβάλλοντας μέχρι και την μητρότητα ως κάτι το απεχθές! 

Το συγκεκριμένο βίντεο μάλιστα το αναπαράγει η ελληνική ιστοσελίδα www.mama365.gr, η οποία απευθύνεται σε μητέρες, λέγοντας ότι είναι ένα υπέροχο βίντεο! που αξίζει να δουν όλα τα ζευγάρια!

Η εταιρεία Bezalel είναι εβραϊκών συμφερόντων και εδρεύει στην Ιερουσαλήμ. Το όνομα Bezalel, είναι βιβλικό.

Δείτε το βίντεο εδώ


0 σχόλια:

Τα σχόλια στο blog υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μαζί μας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Our site is at APN Greece Directory
greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων

VISITS